Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(blakstiena5 @ 2012 02 08, 23:29)
perku beicuotas seklas,sedama dedu po viena seklyte panasiai kas 10 cm

Aš taip pat gana tankiai sėju, kas 10 cm, bet išdygusius po to praretinu nukirpdama. Palieku stiprius, gražius ir tvirtus daigelius, kurie anksčiausiai prasikalė. Anksčiau sėdavau rečiau, bet po dvi sėklas į duobutę. Ir taip ir taip galima g.gif
Atsakyti
nzn kiek tarp eiliu cm yra...siltnamis 2.80 m plocio,sodinu 4 eiles ir takelis siauras
Atsakyti
kokia agurku veisle rekomenduotumete i siltnami ir kokia viena is ilguju??? KRAK nebedomina, ji ir taip zinau kaip gera veisle....noriu kitokiu
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 02 19, 12:53)
kokia agurku veisle rekomenduotumete i siltnami ir kokia viena is ilguju???  KRAK nebedomina, ji ir taip zinau kaip gera veisle....noriu kitokiu

Aš Asker pernai auginau šiltnamyje - jie ilgi 4u.gif
Atsakyti
Aš auginsiu ilguosius Zozulia ax.gif
Atsakyti
Aš pernai ir užpernai juos auginau, skonis geras, anksti pradėjo derėt, dar ant palangės užsimezgė agurkėliai, derėjo iki pat šalnų, tik jiee gana vandeningi ir greit perauga, bet čia tik mano nuomonė, šiaip tai neblogi salotinio tipo agurkai. Kai darže atsiranda trumpavaisių, šie pirmoj vietoj keliauja pas gimines, kurie ne tokie brokaulyvi blush2.gif
Atsakyti
grūdinu drėgnas pomidorų sėklas, tai pagalvojau, gal ir agurkų sėklas gerai būtų pagrūdinti.

O dalis pas mane beicuotos. Ar kurias nors grūdinate ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 02 kovo 2012 - 18:50
Negalima agurkų grūdint! Ir prieš sėją reikia sėklas laikyti šiltai, antraip turėsit tik vyriškus žiedus !
Atsakyti
Dekui, Gaudvile 4u.gif
Atsakyti
Susigundžiau nusipirkti ''Rodničiok natur h'.Žinau,kad labai populiarūs labai perkami patys agurkai,bet suabejojau ar jie nebus kartūs,nes niekur nerandu parašyta ar turi atsparumą kartumui.Sėklų pardavėja sakė jog hibridas todėl neapkars o tie rodničiokai kurie paprasti yra ir pigūs tai su tais visko gali būti.Kas auginot gal galit pasidalinti patirtimi.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(barboryte1971 @ 2012 03 03, 12:55)
Susigundžiau nusipirkti ''Rodničiok natur h'.Žinau,kad labai populiarūs labai perkami patys agurkai,bet suabejojau ar jie nebus kartūs,nes niekur nerandu parašyta ar turi atsparumą kartumui.Sėklų pardavėja sakė jog hibridas todėl neapkars o tie rodničiokai kurie paprasti yra ir pigūs tai su tais visko gali būti.Kas auginot gal galit pasidalinti patirtimi.Ačiū.

pernai pasitaike karciu, ne per daugiausia, bet buvo...
Atsakyti
QUOTE(barboryte1971 @ 2012 03 03, 12:55)

Auginau pernai lauke. Iš pradžių nelabai jie man buvo, lyginant su kitais biški vėliau derėjo. Užtat rudeniop visi kiti nusibaigė, o radničioką iki rugsėjo galo turėjau ir kaimynus vaišinau thumbup.gif .
Gausiai derėjo, tiesa, jie perauga greit - jei karštos dienos, gali ryte nusirinkt ir vakare taip pat, nemėgstu peraugusiųsmile.gif
Kartoki taip pat pasitaikė, bet vienetai.
Sėjau namie gegužės antroje pusėje, į lauką persodinau birželio pirmą savaitę, kai šalnų nebeprognozavo.
Skanaus:)
Atsakyti