Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(svieske @ 2012 05 20, 22:37)
Sakykit i indelius sejot, ar is karto i siltnami? g.gif

kovo pradžioj - į indelius, žinoma. Augo namie ant palangės.
Dabar jau tiesiai į dirvą sėju smile.gif
Papildyta:
QUOTE(garbane perliuke @ 2012 05 20, 23:05)
o ar galima agurku daigelius sodinti i lauka?nes lyg ir salnu jau nezada.. smile.gif  4u.gif

galima smile.gif Tik pradžiai pridenkit agroplėvele, jei prie saulės nepratinti.
O su šalnom dar visko gali būti.. pažiūrėjau, kad gegužės paskutinėm dienom naktim vos kelis laipsnius pliuso žada, tai realiai tikrai būtų šalnos. Bet tos prognozės rytojui ne visada pasitvirtina, tai ką čia kelių savaičių.. Be to - negi lauksi žmogus liepos, kad daržus apsisodint doh.gif doh.gif
Atsakyti
labas rytas, vakar pažįstama minėjo, jog gerai sėti numatoma gegužės 22 dieną. sakau tai ryt ir susėt reiks biggrin.gif
Atsakyti
mano mama sako,kad negalima agurku seti tom dienom, kuriose yra R raide, tai pirmadienis/antradienis/treciadienis ir ketvirtadinis, tai vakar pasisejau i dirva ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 21 gegužės 2012 - 08:23
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 21, 09:23)
mano mama sako,kad negalima agurku seti tom dienom, kuriose yra R raide, tai pirmadienis/antradienis/treciadienis ir ketvirtadinis, tai vakar pasisejau i dirva ax.gif

bigsmile.gif ne, nu ką dar žmonės sugalvos.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 05 21, 09:25)
bigsmile.gif ne, nu ką dar žmonės sugalvos..  doh.gif

aha, ta pati ir mano kaimynka sake, zinokit patikejau lotuliukas.gif
Atsakyti
niekad nežiūriu į jokius prietarus ar rekomenduojamas dienas. Sodinu tada, kai man atrodo tinkamas laikas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 05 21, 08:26)
aha, ta pati ir mano kaimynka sake, zinokit patikejau lotuliukas.gif

Mano agurkai to nežino,tai ir nesakysiu jiems hihihi.gif irnesakyk.gif
Tarp kitko,kilo įtarimas,kad Dirigent agurkelis labiau pasiteisina , kaip askeriukas, ankstyvai sėjai mastau.gif greičiau patį vaisiu užaugina,nes skinu tik kaip karnišoniukus dydžio,o askeriuko taip ir kybo ant daigo ,neidideli,nei maži unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rytorasa @ 2012 05 21, 09:25)
bigsmile.gif ne, nu ką dar žmonės sugalvos..  doh.gif

aha o anglijoj pagal savo kalbą nesėja išsigandę tam tikrų raidžių. Va tik man toks kvailas klausimas kilo o ką kiniečiai su japonais daro? sėdi be agurkų gal visai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 05 21, 14:40)
aha o anglijoj pagal savo kalbą nesėja išsigandę tam tikrų raidžių. Va tik man toks kvailas klausimas kilo o ką kiniečiai su japonais daro? sėdi be agurkų gal visai?  lotuliukas.gif

"stampuoja" juos gamyklose lotuliukas.gif

siltnamyje mano agurkai tupi po agro dienom tokiom kaip si. nezinau,kas jiems netinka, bet ima leipti, gal per karsta?? laistau kas diena siaip. bet ne gausiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Aukse*: 21 gegužės 2012 - 13:46
Šio ryto derlius,ketvirtas iškart į pilvą papuolė rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 05 21, 22:43)
Šio ryto derlius,ketvirtas iškart į pilvą papuolė  rolleyes.gif
user posted image

Skanumėlis essen.gif
Atsakyti
laukiu nesulaukiu ir as savo smile.gif. Jau vienas askeriukas uz keliu dienu bus thumbup.gif dabar kokiu 4cm ilgio, tai laukiu labai, kada gi pagaliau nuskint galesiu biggrin.gif
Atsakyti