as vakar isnesiau jau i siltnami savo daigus, zydi ir jau agurkuciai centimetriniai, tik kazin a rjiems ten ne per salta
QUOTE(matuke @ 2012 05 17, 20:55)
as vakar isnesiau jau i siltnami savo daigus, zydi ir jau agurkuciai centimetriniai, tik kazin a rjiems ten ne per salta
Reikia padarytitai,kas nuo mūsų priklauso-uždengti agtodanga,nakčiai kad ir dviguba triguba,viestiek tamsu,tai nors šilčiau bus..
QUOTE(amarrile @ 2012 05 17, 22:08)
Reikia padarytitai,kas nuo mūsų priklauso-uždengti agtodanga,nakčiai kad ir dviguba triguba,viestiek tamsu,tai nors šilčiau bus..
sakai tik kad agro lauke palikta ir visa slapia jauciu jungiu kompa ir begu vaiku parsinest
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 18, 09:02)
visai apsileidau su agurkais, vienas vienintelis Marengue namie auga
Kiba teks į turgų daigų važiuot pirkt
Kiba teks į turgų daigų važiuot pirkt
Bet labai skanūs tie Marengue
Aš tik du taviškius ir teauginu šiltnamyje: Marengiukus jau suvalgėm keturis, dar trys dabar auga; Askeriuką vieną, dar keturi jau pusės sprindžio
ech, skaitau čia jus ir akyse matau agurkus kabančius.. pagaliau ir aš pakliūsiu šiandien į šiltnamį. Jau kaip skinsiu agurkus, kaip skinsiu..
QUOTE(Asese @ 2012 05 18, 09:14)
Bet labai skanūs tie Marengue
Aš tik du taviškius ir teauginu šiltnamyje: Marengiukus jau suvalgėm keturis, dar trys dabar auga; Askeriuką vieną, dar keturi jau pusės sprindžio
na, jau labai labai tu juos myli, į geras rankas papuolė daigai
QUOTE(saintlina @ 2012 05 18, 09:44)
ech, skaitau čia jus ir akyse matau agurkus kabančius.. pagaliau ir aš pakliūsiu šiandien į šiltnamį. Jau kaip skinsiu agurkus, kaip skinsiu..
baik erzintis, net skrandį suspazmavo
kiek kiek jau nuskynet tai kada jie seti as sejau kovo gale, tai graziausi agurkeliai ant Monikos, gal kokie 5 ir visi apie 1cm ilgio, antroj eilej pagal grazuma ilgavaisiai Saladin, agurkai irgi centimetriniai bet tokie ploni, matosi kad dar ne i mesa o i ugi auga na o paskutinej vietoj Pasalimo, nors atsiliepimai apie juos labai geri, bet dar nezydejo ir pazastukuose matosi dar visai mizerni vaikuciai
QUOTE(matuke @ 2012 05 18, 12:59)
kiek kiek jau nuskynet tai kada jie seti
kokiu desimt tai jau tikrai. Gal ir daugiau, jau pameciau skaiciu. Cia iki praejusio savaitgalio. Sia savaite dar nebuvau, laukiu vakaro besilaizydama.
Kovo 9 sejom. Pirma agurka nuskynem pries Motinos diena.
QUOTE(saintlina @ 2012 05 18, 14:38)
kokiu desimt tai jau tikrai. Gal ir daugiau, jau pameciau skaiciu. Cia iki praejusio savaitgalio. Sia savaite dar nebuvau, laukiu vakaro besilaizydama.
Sakykit i indelius sejot, ar is karto i siltnami?
o ar galima agurku daigelius sodinti i lauka?nes lyg ir salnu jau nezada..