Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Oncik @ 2012 05 11, 11:57)
Mamkos,
patarkit  g.gif  Agurkus sėsiu tiesiai į dirvą. Planavau tai padaryt kaip ir pernai, gale gegužės. Susiplanavau savo savaitgalius iki 25d. O dabar pražydo alyvos ir draugė jau ragina sėti (mes pas juos sėjam). O man iki 25 niekaip neištrūkt  verysad.gif Ar galiu su bėda laukt tos 25d? Juk turėtų spėt užaugt ir derlių užaugint  g.gif Draugė sako, kad bus mažesnis derlius, jei dabar nesėsiu. Mes tokie agurkiniai.... Patarkit kaip elgtis?

Nėra reikalo draugėms ne savoa gurkus skaičiuoti rolleyes.gif Bus tų agurkų pakankamai, pamatysi, daryk kaip suplanavus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 05 11, 14:31)
Nėra reikalo draugėms ne savoa gurkus skaičiuoti  rolleyes.gif  Bus tų agurkų pakankamai, pamatysi, daryk kaip suplanavus  4u.gif

Ačiū, apraminot thumbup.gif
Atsakyti
patarkit, kokie tarpai turi buti lauke sejant agurkus? noreciau lysves su dviem eilem g.gif
Atsakyti
mano tėvai pernai tankiai sodino, net enžinau kokie tarpai, kadangi sodas toliau nuo namų, į žmę šalia kiekvieno agurko kišo plastikinį butelį siauru galu į žemę, viršų nupjovvė ir pripylė vandens, tai vanduo po truputį gėrėsi į žemę, agurkus vežimais vežė, nes nereikėjo pergyvent dėl laistymo.
aš dar nesėjau, nors alyvos jau visu gražumu kieme išsiskleidė wub.gif
Atsakyti
Jei apie agurkiukus,tai kaip kanibalas valgau vos paaugusius biggrin.gif Nenorėjau,kad augintų,tai anadien suvalgiau vieno kasnio,šiandien apie keturių cm askeriuka,jau per pusę buvo ką pasidalinti rolleyes.gif Ketvirtadienį sugalvojau staiga padaryti tvarką ir sukišau antros kartos daigelius,šiaip ar taip šiltnamyje gyveno.Pridengti agro. ...
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 05 12, 19:42)
šiandien apie keturių cm askeriuka,

Bet kad tokie maži neskanūs g.gif
Mes suvalgėm normalų Askeriuką, o Morengiukas auginas keturis agurkiukus iš karto - jau nemažiukai tokie:)
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 12, 19:28)
Bet kad tokie maži neskanūs  g.gif

Nu vis kokios naudos turi ax.gif Pavasarį reikia šlamšt viską,kas žalia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 05 12, 19:28)
Bet kad tokie maži neskanūs  g.gif

mes maziuku nebandem. Siandien is pat ryto mazasis nulekes nusiskyne ~ 15 cm askeriuka, grauze ir visiems gyresi biggrin.gif Visa savaite mama neskina, laukia, kol mes atvaziuosim smile.gif Kol kas neperauga.
Atsakyti
nu ka susodinau siandien siltnaminius agurkus tiesiai i siltnami, pridengiau agro... tikiuosi viskas bus gerai, nes vietoj to, kad palikt seklu del viso pikto, dejau po 2, tipo viena israusiu, jei abi isdygs... po to tik pagalvojau, kad gali praversti dar doh.gif
Atsakyti
ikeliu parodyti, kaip nunyko mano Asheriukai, beje paminesiu, kad siltnamiukyje buvo uzmesta issistovejusio arkliuko mesliuko ir tai ne daug...P.S. panasi situacija ir pomidorams darosi tiek auginau mylejau, kiek izdalinau o sirdis dauzosi ir jauciu, kad jei nunyks teks vaziuoti i turgu ir jau gerokai zydincius pirktis...ech nesiseka nors ir darzininke esu iki sirdies gelmiu.. mirksiukas.gif verysad.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 16, 08:39)
ikeliu parodyti, kaip nunyko mano Asheriukai, beje paminesiu, kad siltnamiukyje buvo uzmesta issistovejusio arkliuko mesliuko ir tai ne daug...P.S. panasi situacija ir pomidorams darosi tiek auginau mylejau, kiek izdalinau o sirdis dauzosi ir jauciu, kad jei nunyks teks vaziuoti i turgu ir jau gerokai zydincius pirktis...ech nesiseka nors ir darzininke esu iki sirdies gelmiu.. mirksiukas.gif  verysad.gif
user posted image

Jus galvojat,kad arklio meslas saknis padegino?
Man kaimyne siule arklio k.... paraugt ir laistyt,bet tada susilaikysiu.
Atsakyti
jei perpuvęs tas gėris buvo, nudegint nieko neturėjo.
Agurkui, sakyčiau, gal per šalta šiltnamy buvo, užtat ir suvargo. Visgi naktim labai vėsu.

Bet jei pomidorai vargsta.. gal dirvoj ko nors trūksta? Pabandykit paliet kokiu nors pirktiniu subalansuotu humuso pagrindu. Yra dabar ekologiškam auginimui tinkamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 16 gegužės 2012 - 07:56