Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Saulužė @ 2012 05 10, 12:48)
O kaip išsiauginti neišstypusius daigus? Antrą kart atsėjau ir vis tiek išstypėliai doh.gif

As tai ir laikau tuos isstypelius ant palanges... biggrin.gif Agurku skonis nuo to ar pasikeicia? mirksiukas.gif

Tiesa, dar klausimas - kada jau galima sodinti agurkus i lauka?.. Pas mane nebus siltnamio... unsure.gif
Kita savaitgali jau zadu sodinti.... g.gif
Atsakyti
aš ir jau šiandien nusipirkau tris pakus, laukiu leidimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2012 05 10, 14:23)
Tiesa, dar klausimas - kada jau galima sodinti agurkus i lauka?.. Pas mane nebus siltnamio...  unsure.gif
Kita savaitgali jau zadu sodinti....  g.gif

pas mane seti pries pora savaiciu po agro pakeltose lysvese jau sudyge ir tikrus lapukus augina bigsmile.gif siandien tik atsejau kelis neisdygusius daigus ax.gif puikiausiai salnas po agro visi atlaike blush2.gif o darze, pries savaite seti, po agro, dar nerodo jokios gyvybes schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 07, 12:55)
aš  tik su keturiais daigais terliojuosi, tai atstumų negaliu pasakyt..
Kai atšils naktys, tai manau, kad galima jau ir nešt juos į šiltnamį, nes ilgas smaksojimas ant palangių jiems irgi nėr labai smagus.
O ant lapų stengiuosi nelieti  ax.gif

Dėkui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 10, 14:46)
pas mane seti pries pora savaiciu po agro pakeltose lysvese jau sudyge ir tikrus lapukus augina  bigsmile.gif  siandien tik atsejau kelis neisdygusius daigus  ax.gif  puikiausiai salnas po agro visi atlaike  blush2.gif  o darze, pries savaite seti, po agro, dar nerodo jokios gyvybes  schmoll.gif

Mano i zeme lysvese jau paseti... blush2.gif
As galvoju kita savaite isvesti jau daigus pasodinti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2012 05 11, 09:15)
Mano i zeme lysvese jau paseti...  blush2.gif
As galvoju kita savaite isvesti jau daigus pasodinti...  ax.gif

tik palauk kokio treciadienio, nes salnas zada savaites pradzioj. 4u.gif po agro dar pas mane gyvens kuri laika visi. kol netures po kelis lapukus tikrus ir salnos nesibaigs...
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 11, 09:17)
tik palauk kokio treciadienio, nes salnas zada savaites pradzioj.  4u.gif  po agro dar pas mane gyvens kuri laika visi. kol netures po kelis lapukus tikrus ir salnos nesibaigs...

Aciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Sodinsiu savaites pab. Dabar net galvoju, kad pirma vesiu susodinti pomidorus, o agurkus - geg. 20d. (visi kartu netelpa i masina... doh.gif , labai jau dideli norai buvo... lotuliukas.gif ) Geg. 20d. jau turetu nebuti labai blogai agurkams... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2012 05 11, 09:38)
Aciu  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Sodinsiu savaites pab. Dabar net galvoju, kad pirma vesiu susodinti pomidorus, o agurkus - geg. 20d. (visi kartu netelpa i masina...  doh.gif , labai jau dideli norai buvo... lotuliukas.gif ) Geg. 20d. jau turetu nebuti labai blogai agurkams...  g.gif

agurkai, mano galva, lepesni nei pomidorai oru atzvilgiu, ypac daigais tik ka issodinti. tai tikrai gali pradzioj pomidorus issodinti, tada agurku daigus veliau. daigais as neturiu agurkeliu, viska seklom uzsodinau ir gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pradeda mano agurkėliai ragelius rodyt, tai spėju teks ir į šitą temą atsikraustyt..
Tai va gal galėtumėt patart, kas jam daros? Karaliauja vienas didžiausiam vazone ir tik jam vienam (bent jau kol kas) pradėjo lapai gelst, a la džiūt. Beveik pas visus lapus galiukai tokie, o va pas šitą ir daugiau:

user posted image

Kas jam čia daros? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 10, 09:07)
Aciu labai Aukse pabandysiu taip padaryti ir parasysiu kaip man sekesi, beje ar butinas stimuliatorius blush2.gif neturiu jo namie, siltnamiukas mesliuku buvo trestas, chm gal galima stimulaitoriu kuom kitu pakeisti, pas mus kaimuke tokio daikto neradau pirkti senukuose doh.gif

kiek zinau, agurkams nelabai tinka mesliukas, gal todel ir nugelto ?
Atsakyti

QUOTE(matuke @ 2012 05 06, 23:06)
neplanuotai pasidalinau savo agurku daigeliais  doh.gif  kazin kada derlius butu antros partijos jeigu dabar pasiseciau  g.gif

Mano agurkai paseti i vazonelius siltnamy daigeliams pries savaite mazdaug, tai jau lenda is po zemiu, po savaites kitos sodinsiu siltnamyje. O del antro derliaus siltnamyje galima ir birzelio vidury 2a kart set, pernai liepos pradzioj pasejau tai buvo per velu, uzaugo, zydejo bet jau orai atsalo ir agurkeliu nebesulaukiau, siemet anksciau butinai sesiu 2a kart smile.gif

QUOTE(Bomba @ 2012 05 11, 10:53)
kiek zinau, agurkams nelabai tinka mesliukas, gal todel ir nugelto ?

Meslo aplamai agurkams geriau nedet, nes jie labai sugeria nitratus is meslo...
Atsakyti
Mamkos,
patarkit g.gif Agurkus sėsiu tiesiai į dirvą. Planavau tai padaryt kaip ir pernai, gale gegužės. Susiplanavau savo savaitgalius iki 25d. O dabar pražydo alyvos ir draugė jau ragina sėti (mes pas juos sėjam). O man iki 25 niekaip neištrūkt verysad.gif Ar galiu su bėda laukt tos 25d? Juk turėtų spėt užaugt ir derlių užaugint g.gif Draugė sako, kad bus mažesnis derlius, jei dabar nesėsiu. Mes tokie agurkiniai.... Patarkit kaip elgtis?
Atsakyti