Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(juleta @ 2012 05 06, 11:29)
ar teko kuriai bandyti?
numatant,kad salnos nakkti bus sake reikia kapiniu zvakes kelias per nakti siltnami uzdegti ir nenusals daigai

As nusipirkau dujini sildytuva. Pirkau sendaikciuose, tai nedaug mokejau, neprisimenu dabar. Uz dujas sumokejau 35 lt berods, ir pasildydavau vakarais , dabar tai jau ne. Dar liko tu duju. O pirma partija salotu, ridikeliu ir rukolos jau senokai suvalgyta. Man patiko tas reikalas. Aisku , jei gyveni salia, gali ir nakciai palikt, nustacius ant pacio maziausio pajegumo
Atsakyti
neplanuotai pasidalinau savo agurku daigeliais doh.gif kazin kada derlius butu antros partijos jeigu dabar pasiseciau g.gif
Atsakyti
Niekad šiltnamyje neauginau agurkų.Šiemet užsimaniau pabandyti biggrin.gif Klausimai tokie biggrin.gif
Kokiais atstumais juos susodinti?
Ir kada juos sodinti? Pakolkas dar saugiai ir erdviai tupi ant palangės.
Ar liejant,reikia jiems pilt ant lapų?
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 05 06, 23:06)
neplanuotai pasidalinau savo agurku daigeliais  doh.gif  kazin kada derlius butu antros partijos jeigu dabar pasiseciau  g.gif

GALI DRASIAI SĖT IR SUSPĖSI. jIE GREITAI JUK DYGSTA.
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2012 05 07, 08:15)
Niekad šiltnamyje neauginau agurkų.Šiemet užsimaniau pabandyti biggrin.gif Klausimai tokie biggrin.gif
Kokiais atstumais juos susodinti?
Ir kada juos sodinti? Pakolkas dar saugiai ir erdviai tupi ant palangės.
Ar liejant,reikia jiems pilt ant lapų?

aš tik su keturiais daigais terliojuosi, tai atstumų negaliu pasakyt..
Kai atšils naktys, tai manau, kad galima jau ir nešt juos į šiltnamį, nes ilgas smaksojimas ant palangių jiems irgi nėr labai smagus.
O ant lapų stengiuosi nelieti ax.gif
Atsakyti
Mano agurkėliai jau sudygo šiltnamyje. Bet tie, kurie buvo pasodinti nuo palangės, nukeipo... Ir kas met tas pats... Nubaltavo lapai ir viskas.
Atsakyti
ir man tas pats kas Pingvinukui, tokie grazus daigai buvo, patarkite merginos ar jiems per daug saules, ar kas nutiko, sodinau 2 "Ascheriukus", gal dar galima butu situacija pataisyti g.gif jau nervas jama, pernai viskas buvo gerai su agurkais o symet ziu slabdneja vis, kokios gali buti to priezastys, siltnamis paprastas pas mane, salnu pas mus nebuna dzukijoj, na gal sakau per karsta ar tiesiogine saule veikia, zdz labai lauksiu komentaru ir is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 10, 09:34)
ir man tas pats kas Pingvinukui, tokie grazus daigai buvo, patarkite merginos ar jiems per daug saules, ar kas nutiko, sodinau 2 "Ascheriukus", gal dar galima butu situacija pataisyti g.gif jau nervas jama, pernai viskas buvo gerai su agurkais o symet ziu slabdneja vis, kokios gali buti to priezastys, siltnamis paprastas pas mane, salnu pas mus nebuna dzukijoj, na gal sakau per karsta ar tiesiogine saule veikia, zdz labai lauksiu komentaru ir is anksto dekoju 4u.gif

palaikyk savaitele po agro pridengus, priliek gerai, su stimuliatorium palaistyk,kad sakneles gerai ileistu, isitvirtintu. atsigaus 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai Aukse pabandysiu taip padaryti ir parasysiu kaip man sekesi, beje ar butinas stimuliatorius blush2.gif neturiu jo namie, siltnamiukas mesliuku buvo trestas, chm gal galima stimulaitoriu kuom kitu pakeisti, pas mus kaimuke tokio daikto neradau pirkti senukuose doh.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 10, 10:07)
Aciu labai Aukse pabandysiu taip padaryti ir parasysiu kaip man sekesi, beje ar butinas stimuliatorius blush2.gif neturiu jo namie, siltnamiukas mesliuku buvo trestas, chm gal galima stimulaitoriu kuom kitu pakeisti, pas mus kaimuke tokio daikto neradau pirkti senukuose doh.gif

is tokiu naturaliu, tai net nezinau blush2.gif gali dilgeliu raugo pasidaryti ir praskiedus palieti. tik kol surugs tas raugas, tai savaite maziausiai ax.gif parsisiusti is elektronines parduotuves gali pastu stimuliatoriu. kaip ir as dariau ax.gif nes mano giliam kaime irgi tokio nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 05 10, 10:12)
is tokiu naturaliu, tai net nezinau  blush2.gif  gali dilgeliu raugo pasidaryti ir praskiedus palieti. tik kol surugs tas raugas, tai savaite maziausiai  ax.gif  parsisiusti is elektronines parduotuves gali pastu stimuliatoriu. kaip ir as dariau  ax.gif nes mano giliam kaime irgi tokio nera  blush2.gif

Aciukas dideliai, bandysiu atgaivinti juos, nes is tiesu vazonuose tokie grazus buvo, o cia eme ir suglebo doh.gif
Atsakyti
O kaip išsiauginti neišstypusius daigus? Antrą kart atsėjau ir vis tiek išstypėliai doh.gif
Atsakyti