Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(tany @ 2012 05 04, 14:29)
tai sakot agurkus geriau nemulciuoti visai  g.gif ? ar mulciuoti, tik kazkuo kitu g.gif

mulčiuoju žole ir kai šiek tiek apdžiūna, užmetu ploną sluoksnį durpių. Tai ir darau kaskart sumuštinį wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 02, 21:45)
sejom kovo pradzioje , i siltnami iskelem balandzio 21, bet iskelem jau su agurkeliais,buvo nemazai,bet dalis pradejo gelsti,tai skynem arkliukus  lotuliukas.gif  salin.

O siltnamis sildomas?ar denget agro?
Atsakyti
nuo balandžio galo mama mano šiltnamy jau pomidorų papildomai nedenginėjo ir nieko - viskas labai liuks. Nebaisi jiem ta naktinė temperatūra tokia. kaip tik išsodinti pradėjo gražėt. Juk taip šilta dienom - pomidorai tokiu karščiu auga žvėriškai greit, o kai jie mažuose indeliuose tai ir skursta. Nebent dar indai didesni tai dar galima juos palaikyt. Dėl viso pikto nusipirkau šimtuką žvakelių - sąžinę nuramint. bet jei nebus tikrai didesnės šalnos nei -1 tai ir nedegiosim. Aš šiais metais su daigeliais negailestingai elgiaus - laikiau kaip įmanoma šalčiau kol jie dar maži buvo. bet atsidėkojo jie man savo gražiaisi storais kotais ir gražiais galingais lapais biggrin.gif
Atsakyti
pomidorų ir agurkų auginimas skiriasi 4u.gif Norint, kad agurkai gerai derėtų, grūdinimas šalčiu, visai ne į sveikatą. Nebent reikalingos lianos su vyriškais žiedukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 04, 18:43)
pomidorų ir agurkų auginimas skiriasi  4u.gif Norint, kad agurkai gerai derėtų, grūdinimas šalčiu, visai ne į sveikatą. Nebent reikalingos lianos su vyriškais žiedukais  bigsmile.gif

ne į tą tema parašiau lotuliukas.gif bet kad labai visos baidos net pomidorus sodintis šiltnamin.......
Atsakyti
sveikos,
norejau pasiteirauti kada i siltnami nuo palanges nesti agurkus ir pomidorus?
ant palanges jau jiems anksta biggrin.gif
praitais metai tiksliai nepamenu gal geguzes viduri viska susodinau ir nusalo mano daigeliai verysad.gif
Atsakyti
valgom jau savo agurkus.. jau dieve dieve, kaip skanu.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 05, 23:08)

Sadizmas- lietuvių daržininkių bruožas verysad.gif .Tai dar nuotrauką reikėjo įmest dėl efekto ax.gif Jau jei žudyt,tai iki galo...
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 05, 23:08)

4u.gif oho...tai kur tu juos užauginai ax.gif šildei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(diuni @ 2012 05 06, 05:57)
4u.gif oho...tai kur tu juos užauginai ax.gif šildei ax.gif

ant palanges auginau smile.gif Sejom gi su Gaudvile kovo 9 biggrin.gif
Dabar jau siltnamyje isnesti. Bet du isodinau, o du dar vazonuose - del visa ko, jei salnos, namo parsinest.
Vaikas mano penktadieni lakste su pirmuoju agurku ir visiems gyresi - uuu, aaa, rojaus skonis.. biggrin.gif
Ne, bet is tikruju - toks pirmuju agurku skonis wub.gif Dieviskas wub.gif Net isivaizduot sunku, kaip veliau tiek atsivalgom, kad nei ziuret nenorim biggrin.gif
Atsakyti
ar teko kuriai bandyti?
numatant,kad salnos nakkti bus sake reikia kapiniu zvakes kelias per nakti siltnami uzdegti ir nenusals daigai
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 06, 08:28)
ant palanges auginau  smile.gif  Sejom gi su Gaudvile kovo 9  biggrin.gif
Ne, bet is tikruju - toks pirmuju agurku skonis  wub.gif  Dieviskas  wub.gif  Net isivaizduot sunku, kaip veliau tiek atsivalgom, kad nei ziuret nenorim  biggrin.gif

thumbup.gif
Mano- Gaudvilės agurkiukas jau irgi baigia užaugti, tik šiltnamyje thumbup.gif jau labai laukiu to skonio wub.gif
Atsakyti