Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(saintlina @ 2012 05 03, 08:17)
Mano Morengiukai jau savaitgalį irgi bus tokie  smile.gif

Aš galvojau, kad mano-Gaudvilės agurkiukai dar tik žydi ax.gif , bet šian žiūriu, Askeriukas jau pusės sprindžio thumbup.gif
Atsakyti
Mergaites,nebukit gobščios,skinkit pirmus agurkus vos didesnius už bulgariškus ir leiskit augti daigui ir kitiems agurkams.Pavasaris dekingas,tai reikia pasirupinti ne tik pirmais kasniukais,bet ir pilnu pilvu artimiausiu laiku ax.gif
Savo pirmiems daigeliams ištuštinau apatines pažastėles cool.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 03, 06:54)
kokia sekla sejot ir speju cia salotinio tipo bus g.gif

sejau elisabet f1,cia trumpiukai,tik sugadinau agurka , nes leidau tiems per dideliems augti.
Atsakyti
amarrile SAKYKIT ARREIKIA ISVALYTI VISAS PAZASTELES NES ZIU KAD IR PAS MANE ANT PALANGES JIE TURI SIU GERIU.... bigsmile.gif ups parasiau didz. raidem atsiprasau blush2.gif
Atsakyti
as tai 2 daigus atvirksciai suvalgisiu po 5 -10 agurku ir rausiu lauk is ppomidoru siltnamio, o jau kitam siltanmi skabisiu kokias 3 pazasteles nuo agurku
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 03, 14:33)
amarrile SAKYKIT ARREIKIA ISVALYTI VISAS PAZASTELES NES ZIU KAD IR PAS MANE ANT PALANGES JIE TURI SIU GERIU.... bigsmile.gif ups parasiau didz. raidem atsiprasau blush2.gif

Tris-keturias....
Atsakyti
O gal galite įdėti nuotrauką kaip tos pažastys atrodo? Aš niekados neskabydavau blush2.gif
Atsakyti
tiesa turiu klausimas, ar agurkai miegsta mulcia? nes ta kuris auga be, auga puikiai, o tas kuris uzmulciuotas siaudais, kazkuo merdeja... ar cia teisiog sutapimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 05 04, 12:06)
tiesa turiu klausimas, ar agurkai miegsta mulcia? nes ta kuris auga be, auga puikiai, o tas kuris uzmulciuotas siaudais, kazkuo merdeja... ar cia teisiog sutapimas  g.gif

agurkų šaknys mėgsta šilumą, o šiaudų mulčas atspindi šviesą ir dirva neįšyla. Natūralu, kad nesidžiaugia tokia antklode.
Atsakyti
merginos
praeitais metais auginau pomidorus dideliuose vazonuose. Pomidorų buvo, tik nervino, kad per lietų reikadavo po stogine pastumti. Šiemet išmasčiau, kad sodinsiu į tokius didelius vazonus agurkus, nereikės saugoti nuo lietaus, o raizgytis galės pavėsinės grotelėmis.
Mano ūkio žurnale perskaičiau, kad agurkui turėtų pakakti 12,5 l durpių, kad viskas būtų OK. Pas mane talpa panaši.
Gal kuri yra bandžiusi auginti agurkus vazonuose? Kokia patirtis?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 05 04, 12:38)
agurkų šaknys mėgsta šilumą, o šiaudų mulčas atspindi šviesą ir dirva neįšyla. Natūralu, kad nesidžiaugia tokia antklode.

tai sakot agurkus geriau nemulciuoti visai g.gif ? ar mulciuoti, tik kazkuo kitu g.gif
Atsakyti
Noriu paklaust apie tuos afrikinius agurkus, kas auginot. Jau dabar virs metro uzaugo, vyniojasi ant vielos tinklo kaip pasiute. Bet toliau? Bus laiptai i dangu? biggrin.gif Gnybt gal ta virsune?
Atsakyti