Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Saulužė @ 2012 05 02, 12:36)
Merginos, pakartosiu savo klausimą, gal kuri patarsit 4u.gif

Pirmą kart sėjau agurkus ir per kelias dienas jie labai išstypo, per sprindį verysad.gif
Tai ar augint tokius ar geriau atsėt naujus, o sėju į indelius ant palangės. ax.gif

Aš manau, kad reikėtų sodint šiltnamin, bus daugiau šviesos, susitvarkys ir pagražės jie. Na, o jei šalnos nepavyktų išvengti, tektų pirkti daigelius. Tolesnis auginimas ant palangės nieko gero neduos, jie tik daugiau tįs.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 05 01, 19:40)
aš jau žadu savaitgalį ragaut essen.gif

jau paragavom Marengue. Skonis pasakiškas, toooks tikro agurko, gaivuma wub.gif Ale užkniso pats daigas, mesiu kur nors toliau. O tai per kitus daigus nebematau jo ir greitu laiku voratinklinę erkutę pasigausiu, nei daugiau kokybiškų agurkų ant palangės turėsiu.
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 05 02, 12:45)
Aš manau, kad reikėtų sodint šiltnamin, bus daugiau šviesos, susitvarkys ir pagražės jie. Na, o jei šalnos nepavyktų išvengti, tektų pirkti daigelius. Tolesnis auginimas ant palangės nieko gero neduos, jie tik daugiau tįs.

Aš turiu šiltnamį tik pomidorams, tai šitus tada naikinsiu ir sėsiu naujai, nes jaučiu savo klaidą, kad tik prasikalus nedėjau į šviesiausią vietą, o nešiau į vėsesnį kambarį, bet ten ir su šviesa nekaip...
Tai labai ačiū už nuomonę 4u.gif
Atsakyti
[attachmentid=221624]
isibrovelis tarp pomidoru blush2.gif
Atsakyti
nanasis siltnamis politileninis tai irgi jau reikia vargsam agurkam i lauka, bet kazkaip prisivengiu dar, manau, kad stikliniame yra daugiua sansu apsisaugoti nuo galimu salnu smile.gif tad irgi palauksiu, nors ir kaip rankas niezti. Beje girdejut turbut laida kazkokia ejo apie ukininkavima, tai vis ukininkai mini, kad derlingi metai zadami.... ax.gif kaip butu gerai
Atsakyti
mes siandien paragavom jau 2 agurkelius is siltnamio, tai kaip faina kad pamazu vel sugrizta praeitoji skanioji vasara 4u.gif biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vijoleta20: 02 gegužės 2012 - 19:11
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 02, 18:54)
mes siandien paragavom jau 2 agurkelius is siltnamio, tai kaip faina kad pamazu vel sugrizta praeitoji skanioji vasara  4u.gif  biggrin.gif

eina sau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tany: 02 gegužės 2012 - 19:20
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 02, 19:54)
mes siandien paragavom jau 2 agurkelius is siltnamio, tai kaip faina kad pamazu vel sugrizta praeitoji skanioji vasara  4u.gif  biggrin.gif
user posted image

Parasykit kada sejot, kada i siltnami perkelt, labai idomu pirmi agurkai forume bigsmile.gif
Atsakyti
sejom kovo pradzioje , i siltnami iskelem balandzio 21, bet iskelem jau su agurkeliais,buvo nemazai,bet dalis pradejo gelsti,tai skynem arkliukus lotuliukas.gif salin.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 02, 21:45)
sejom kovo pradzioje , i siltnami iskelem balandzio 21, bet iskelem jau su agurkeliais,buvo nemazai,bet dalis pradejo gelsti,tai skynem arkliukus  lotuliukas.gif  salin.

kokia sekla sejot ir speju cia salotinio tipo bus g.gif
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2012 05 03, 05:54)
speju cia salotinio tipo bus g.gif

na čia tikrai ne tie ilgieji, jei juos turit omenyje.

Mano Morengiukai jau savaitgalį irgi bus tokie smile.gif
Atsakyti
Šanuolės jūs, jau savo agurkus valgysite bigsmile.gif

Atsakyti