QUOTE(atigisa @ 2012 04 30, 21:48)
Gal jau kas sodinot agurkėlius šiltnamin? Pasidžiaukim kartu, o gal artejančių šalnų bijom?
Mano irgi jau susodinti(visi2 )bijau ir aš,bet rizikuosiu..jei ką pirksiu naujus
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 30, 22:54)
o kodėl taip vėlai,aš pernai gegužės 14d sodinau tiesiai į lysvę ir viskas gerai buvo
QUOTE(atigisa @ 2012 04 30, 22:48)
Gal jau kas sodinot agurkėlius šiltnamin? Pasidžiaukim kartu, o gal artejančių šalnų bijom?
Aš tris sėklytes pasodinau. Ir vieną nuo palangės atnešiau. Matysiu, kas gausis...
Neseniai sėjau agurkus į indelius ir man jie žiauriai per kelias d. išstypo dabar yra sprindžio aukščio stiebas ir viršuje lapukai... Skaičiau, kad giliau sodint nei augo negalima, tai man juos naikint ir naujai atsėt {dar nevėlu?} ar tokius augint?
manieji Askeriukai leidzia 5 lapa, net nzn ka daryti del siltnamio, nes taip jau norisi perkelti, beje ziurejau gismeteo prognozes jokiu salnu nera, tad ka daryti nezinau
As siandien jau pasejau agurkus lauke, dvi vageles, ir iskart po agro palikau jas, nebijom salnu grudinsimes o siltnamyje jau yra uzmezge gana nemazus agurkelius
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 01, 17:35)
As siandien jau pasejau agurkus lauke, dvi vageles, ir iskart po agro palikau jas, nebijom salnu grudinsimes o siltnamyje jau yra uzmezge gana nemazus agurkelius
ogo maladiec
aš dar nesėju, anksti net š šiltnamį, o valgom kaip ir visi, tik anksčiau vargo daugiau.
aš jau žadu savaitgalį ragaut
Merginos, pakartosiu savo klausimą, gal kuri patarsit
Pirmą kart sėjau agurkus ir per kelias dienas jie labai išstypo, per sprindį
Tai ar augint tokius ar geriau atsėt naujus, o sėju į indelius ant palangės.
Pirmą kart sėjau agurkus ir per kelias dienas jie labai išstypo, per sprindį
Tai ar augint tokius ar geriau atsėt naujus, o sėju į indelius ant palangės.