Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

Mano agurkeliai siltnamy graziai sudyge. Namie seti taip pat siltnamy karaliaujja. Kai bus salna situos atitempsiu namo o kitus agro apdengsiu ir zvakeles uzdegsiu, nes ir pomidoriukai siltnamy jau.
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 04 30, 21:48)
Gal jau kas sodinot agurkėlius šiltnamin? Pasidžiaukim kartu, o gal artejančių šalnų bijom? ax.gif

Mano irgi jau susodinti(visi2 biggrin.gif )bijau ir aš,bet rizikuosiu..jei ką pirksiu naujus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 30, 22:54)
... sesiu  ne anksciau geguzes pabaigos-birzelio pradzios i dirva.

o kodėl taip vėlai,aš pernai gegužės 14d sodinau tiesiai į lysvę ir viskas gerai buvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 04 30, 22:48)
Gal jau kas sodinot agurkėlius šiltnamin? Pasidžiaukim kartu, o gal artejančių šalnų bijom? ax.gif

Aš tris sėklytes pasodinau. Ir vieną nuo palangės atnešiau. Matysiu, kas gausis...
Atsakyti
Neseniai sėjau agurkus į indelius ir man jie žiauriai per kelias d. išstypo doh.gif dabar yra sprindžio aukščio stiebas ir viršuje lapukai... Skaičiau, kad giliau sodint nei augo negalima, tai man juos naikint ir naujai atsėt {dar nevėlu?} ar tokius augint? unsure.gif
Atsakyti
manieji Askeriukai leidzia 5 lapa, net nzn ka daryti del siltnamio, nes taip jau norisi perkelti, beje ziurejau gismeteo prognozes jokiu salnu nera, tad ka daryti nezinau g.gif
Atsakyti
As siandien jau pasejau agurkus lauke, dvi vageles, ir iskart po agro palikau jas, nebijom salnu 4u.gif biggrin.gif grudinsimes biggrin.gif o siltnamyje jau yra uzmezge gana nemazus agurkelius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 05 01, 17:35)
As siandien jau pasejau agurkus lauke, dvi vageles, ir iskart po agro palikau jas, nebijom salnu 4u.gif  biggrin.gif  grudinsimes  biggrin.gif  o siltnamyje jau yra uzmezge gana nemazus agurkelius biggrin.gif

ogo maladiec
Atsakyti
aš dar nesėju, anksti net š šiltnamį, o valgom kaip ir visi, tik anksčiau vargo daugiau.
Atsakyti
aš jau žadu savaitgalį ragaut essen.gif
Atsakyti
Mano penki agurkeliai sianakt miegos kambary. O tie kur siltnamy paseti tai padariau mini siltnamiukus ir indeliu kur pomidorai augo smile.gif nors gal ir nebus cia tu salnu.
Atsakyti
Merginos, pakartosiu savo klausimą, gal kuri patarsit 4u.gif

Pirmą kart sėjau agurkus ir per kelias dienas jie labai išstypo, per sprindį verysad.gif
Tai ar augint tokius ar geriau atsėt naujus, o sėju į indelius ant palangės. ax.gif
Atsakyti