kokios rusies agurkus ruosiates set?as s.m.MOTIVA MELODY DIRIGENT LIBELLE dar turiu PAPRASTUOSIUS ir dar gundausi PASAMONTE PASALIMO CONCERTO dar i siltnami pasesiu TANJA,nors pernai ji man visiskai nenorejo augti.bet uz tai MELODY siltnamy derejo dar spalio menesi.
QUOTE(barboryte1971 @ 2012 02 08, 15:43)
Įkišu savo ''trigrašį''-ir šiltnamyje ir lauke sėju ''Mirabele'' veislės agurkus.Niekada dar nenuvylė[auginu ne tik sau valgyti,bet ir pardavimui].
O kokios firmos seklos, kur perkate?
Bijau apsimeluoti,bet man atrodo,kad ''sėkluvos''.Perku daugumą sėklų viename sėklų kioskelyje tai ten parduoda agurkų sėklas supakuotas po 100 arba daugiau sėkliukių,tada gaunasi pigiau negu perkant mažais kiekiais.Pernai rodos 100 kainavo 13 ar 16litų.Tinka agurkėliai marinavimui,nebūna kartūs, greitai neperauga.
Gal galit pagelbėt
Pernai auginau agurkus, sėkla vokiška lyg, pakelyje apie 30 buvo, agurkai plona mažais kauburėliais odele ir mažomis sėklytėmis. Pakelį išmečiau ir nebežinau kaip vadinosi
Pernai auginau agurkus, sėkla vokiška lyg, pakelyje apie 30 buvo, agurkai plona mažais kauburėliais odele ir mažomis sėklytėmis. Pakelį išmečiau ir nebežinau kaip vadinosi
o,velnias,as jau ir MIRABELES noriu toj bus man kaip su pomidorais.kuo daugiau domiesi,tuo daugiau norisi.cia jauciu del to,kad mazai tu agurku isauga man,kad ir is 5-6 pakeliu
QUOTE(dzigitas @ 2012 02 08, 20:11)
o,velnias,as jau ir MIRABELES noriu toj bus man kaip su pomidorais.kuo daugiau domiesi,tuo daugiau norisi.cia jauciu del to,kad mazai tu agurku isauga man,kad ir is 5-6 pakeliu
man tai pernai iš vieno pokelio polano priaugo pilna ežia daigų ir buvo agurkėlių sočiai...o kita ežia buvo rodničok irgi gana buvo...dviejų pakučių per akis , na nebent jau labai agurkų esat dideli mėgėjai
QUOTE(dzigitas @ 2012 02 08, 20:11)
Tai gal jų reiktų sėt mažiau, bet geresnes sąlygas augt jiems sudaryt
QUOTE(dzigitas @ 2012 02 08, 10:23)
kokios rusies agurkus ruosiates set?as s.m.MOTIVA MELODY DIRIGENT LIBELLE dar turiu PAPRASTUOSIUS ir dar gundausi PASAMONTE PASALIMO CONCERTO dar i siltnami pasesiu TANJA,nors pernai ji man visiskai nenorejo augti.bet uz tai MELODY siltnamy derejo dar spalio menesi.
Man atrodo, kad Concerto agurkų jau senokai nebėra, vietoj jų dirigent
perku beicuotas seklas,sedama dedu po viena seklyte panasiai kas 10 cm (augant pertankiai atrodo,bet saves neperaukleju)
agurku auginimas ir prieziura
agurku auginimas ir prieziura
QUOTE(blakstiena5 @ 2012 02 08, 22:29)
perku beicuotas seklas,sedama dedu po viena seklyte panasiai kas 10 cm (augant pertankiai atrodo,bet saves neperaukleju)
tai gal tarp eilučių didelius tarpus paliekat ir užtenka jiems vietos?
Aš sodinu maždaug kas 20 cm, tarp eilių 80 cm.