Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(saintlina @ 2012 04 18, 07:00)
fainuliai  wub.gif  Kaži, per kiek laiko tie agurkiukai išaugs iki valgomo dydžio?..

Ar jau žydėjo taviškiai? Jei žydėjo, turėtum spėt paragaut iki gegužės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pingvinukas @ 2012 04 17, 23:05)

O kada geriausia jau į dirvą sodinti?

Kai alyvos pražysta.

O per stasines berods svogūnai sodinami biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 18, 07:45)
Ar jau žydėjo taviškiai? Jei žydėjo, turėtum spėt paragaut iki gegužės smile.gif

žydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 18, 09:12)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
mano vienas "Pasalimo" agurkėlis išlindęs vis sėklos "kepurės" nuo galvos nenusiima, drėkinu ir nepadeda.

ką daryti?
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 04 18, 15:19)
mano vienas "Pasalimo" agurkėlis išlindęs vis sėklos "kepurės" nuo galvos nenusiima, drėkinu ir nepadeda.

ką daryti?

Laukti, gal nusiims, nes jei norėsi padėti, tai greičiausiai nuimsi galvą. Aš laukčiau. Kantrybės. 4u.gif
Matyt, sekliai sėjai g.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 04 18, 14:24)
Laukti, gal nusiims, nes jei norėsi padėti, tai greičiausiai nuimsi galvą. Aš laukčiau. Kantrybės.  4u.gif
Matyt, sekliai sėjai g.gif

smile.gif apie 2 cm gylio, kiti 19 gerai išlindo.
Atsakyti
QUOTE(saulyte525 @ 2012 04 18, 14:19)

ką daryti?

aš tai gerai sudrėkinčiau ir po kiek laiko pabandyčiau nuimt. Agurkas - ne pomidoras, jam nusukt galvą ne taip greit gaunasi biggrin.gif Aš paprastai neturiu kantrybės žiūrėt į tas kepures doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 18, 17:52)
aš tai gerai sudrėkinčiau ir po kiek laiko pabandyčiau nuimt. Agurkas - ne pomidoras, jam nusukt galvą ne taip greit gaunasi  biggrin.gif  Aš paprastai neturiu kantrybės žiūrėt į tas kepures  doh.gif

Ir aš išlukštenu blush2.gif
Atsakyti
O kodel agurkai stypsta? g.gif Atrodo ir nekarsta, ir ant rytines palanges tupi...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 19, 11:40)
O kodel agurkai stypsta? g.gif  Atrodo ir nekarsta, ir ant rytines palanges tupi...

Apniukęs kažkoks tas šiemet pavasaris g.gif Matyt šviesos tos tikros jiems trūksta, truputį vėsiau reikia laikyt. smile.gif Maniškiai irgi stiebiasi į viršų. mirksiukas.gif
Atsakyti
bano balkone stiklintam ir naktį tupi ir vistiek išstypę g.gif
Atsakyti