Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(saintlina @ 2012 04 17, 18:17)
Asese, pasigirk, parodyk tuos agurkėlius  smile.gif 

Kažką mano dičkis nureguliavo fotike blink.gif blink.gif blink.gif : gaunas agurkai rūke biggrin.gif
Jau persodinau, šildos ant šviesiausios palangės, pratinas prie žemiatiško oro smile.gif
Atsakyti
Kadangi truputi turime seimoj bedu del bedarbiskumo sad.gif tad nelabai rasau ax.gif tiek cia, tiek pomidoruose, noriu pasidziaugti kad gyvuojate, mano seti Asheriukai, is 16 beiciuku isdygo 14lika, auga be proto greitai symet viskas, tiek pipirai, tiek, agurkai, saunuoles 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo georgiana: 17 balandžio 2012 - 17:44
QUOTE(georgiana @ 2012 04 17, 17:41)
...............

Smagu matyt smile.gif
Po visų bėdų neišvengiamai ateina šviesus periodas smile.gif
Ar čia šiuometinis derlius? blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 04 16, 12:41)
Sėti prieš mėnesį ir tik 2 tikrąjį lapelį leidžia? Matyt vargsta agurkiukai, saulytės trūksta. O ir temp. 20 agurkams nėra daug. vistiek netikiu, kad trąšų trūksta nors tu ką  g.gif

Ne, leidžia jau ketvirtą, tik geltonuoti pirmasis pradėjo, kai išlindo antras... Iki kol buvo vienas, tai gražiausiai atrodė. Kur vėliau sėti, su vienu lapuku, tai labai gražūs.
Nutempiau vieną ant pietinės palangės, žiūrėsiu ar bus skirtumas, tik kad jau ten tą palangę okupavo pomidorai ir arbūzai, vietos nėr.
Atsakyti
QUOTE(laurriukas @ 2012 04 17, 20:33)
Ne, leidžia jau ketvirtą, tik geltonuoti pirmasis pradėjo, kai išlindo antras... Iki kol buvo vienas, tai gražiausiai atrodė. Kur vėliau sėti, su vienu lapuku, tai labai gražūs.
Nutempiau vieną ant pietinės palangės, žiūrėsiu ar bus skirtumas, tik kad jau ten tą palangę okupavo pomidorai ir arbūzai, vietos nėr.

Tie agurkiukai suvargę netiek del saules trukumo,bet automatiškai ant tos palangės šalčiau,nes saulė mažiau pašildo.O tai jau nelaimė agurkams...
Atsakyti
user posted image
Va Gaudvilės agurkiukai ilsisi po kelionės smile.gif
Atsakyti
Vargšai musu agurkėliai schmoll.gif radijatoriai šalti,mums pakanka šilumos,jie nelabai laimingi,man atrodo mastau.gif Kaip buvo pastebeta kitoj temoj,prie tokios pat temperaturos šiltnamyje komfortiškiau jiems butu....
Atsakyti
vat jus ia su tais agurkėliais pavarėt.
Nors ir kaip nagai niežti, sakiau šiemet sodinsiu tiesiai į dirvą kai bus laikas. Nes praeitais metais lyginau savo ir kaiminkos vargus. Aš į dirvą, o kaiminka su vazonikiukais ant palangių, o paskui irgi į dirvą. Rezultatas tik pusantros savaitės skirtumas. Šiltnamyje vietos neturiu agurkams, tai ir nevargsiu.
Tik vattokį fintą pabandysiu. Turiu didelių kibiro talpos vazonų, tai aš anksčiau nei lauke pora sėklų pasėsiu į porą vazonų ir paliksiu šiltnamyje iki išnešimo į lauką. O lauke bus prie pavėsinės ir galės kabarotis pavėsinės kojomis. Manau, kad gausiu tą patį pusantros savaitės skirtumo rezultatą.
Atsakyti
Aš irgi tiesiai į dirvą sodinsiu. Kelis daigelius jau pasodinau į indelius, tai juos į šiltnamį pasodinsiu, kad anksčiau būtų ax.gif

O kada geriausia jau į dirvą sodinti?? Kaime sakydavo, kad geriausia po Stanislovo vardinių bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 17, 21:00)
Va Gaudvilės agurkiukai ilsisi po kelionės  smile.gif

fainuliai wub.gif Kaži, per kiek laiko tie agurkiukai išaugs iki valgomo dydžio?..

Papildyta:
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 04 17, 21:50)
vat jus ia su tais agurkėliais pavarėt.
Nors ir kaip nagai niežti, sakiau šiemet sodinsiu tiesiai į dirvą kai bus laikas. Nes praeitais metais lyginau savo ir kaiminkos vargus. Aš į dirvą, o kaiminka su vazonikiukais ant palangių, o paskui irgi į dirvą. Rezultatas tik pusantros savaitės skirtumas.

aš tikiuosi ne pusantros savaitės skirtumo smile.gif
Šiaip lauko agurkus aš irgi visad sėju tiesiai į dirvą, gyvenime nesicackinau su daiginimais. Bet va šiemet užsimaniau agurkų anksčiau ir tikiuosi juos valgyti anksčiau nei į lauką bus sėjami smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 18 balandžio 2012 - 06:01
aciu saintlina uz palaikyma 4u.gif o agurkai pernyksciai "Kitaijskij fermeskij" is ex aruodu sekliukai.....
Atsakyti
QUOTE(apzeldintoja diplomante @ 2012 04 17, 22:50)
...Tik vattokį fintą pabandysiu. Turiu didelių kibiro talpos vazonų, tai aš  anksčiau nei lauke pora sėklų pasėsiu į porą vazonų ir paliksiu šiltnamyje iki išnešimo į lauką. ..

O tai su kibiriniais vazonais tasytis ne vargas...???

Pasiseju keleta seklyciu anksciau i dezute,susodinu daigelius, kitus seju tiesiai i dirva - jokio vargo, jokiu problemu, o valgyti agurkelius kad ir savaite anksciau - thumbup.gif
Atsakyti