Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 12:04)
Gaudvile, ar padūkai????  blink.gif  Tokį gėrį mest lauk?? Greit sakyk, kur ištrenkei, gal kas spės mulėkt pasiimt. Ir aš nulėkčiau, kad tik kiek arčiau tas Kaunas būtų..

Ei, klausyk, o kam tu tą pomidorą pakuoji? Gal tiesiog dėk į dėžutę ir psio? Siuntiniu gi nesiųsi, o kas pasiiminės, tai pasiims ir taip.

psio, per vėlu, netrauksiu lauk. Va, du dar chiltepin'ai liko ir du mažutėliai habanerai

Niu kam kam, gi tau pomidorą pakuoju. Negaliu žiūrėt, kaip apgailėtinai atrodo, susidraskė visas - žodžiu, atkeliaus baisuoklis, tai turi prisižadėt mest lauk, jei tik negražus pasirodys. Net gėda ir duot, ale kad prižadėjau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 12, 12:10)
Niu kam kam, gi tau pomidorą pakuoju. Negaliu žiūrėt, kaip apgailėtinai atrodo, susidraskė visas

oi bigsmile.gif As dziaugsiuos ir apdraskytu wub.gif Tik gaila, kad tau tiek vargo..
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 12, 12:43)
neskauda širdies visiškai (šian labai smagiai metu lauk visus perteklinius paprikų ir čilių daigus - pavasarinis valymas, reiškias  lotuliukas.gif ),

o siandien kaip tik papriku temoj klausiau,ar turi kas atliekamu verysad.gif
Atsakyti
gražiai jau išlindo man 18 iš 20 sėklų "Pasalimo" iš "S&G" . smile.gif
Atsakyti
Pasėjau vakar 8 Pasalimo, šiandien galvoju, kad pasiankstinau ax.gif Peraugs iki sodinimo, .... o gal ne? Pusę dienos mąstau, kaip Buridano asilas. doh.gif Neturėjo boba vargo....
Atsakyti
Turiu seklu, bet dar nieko nesejau. Ne per velai bus, jei balandzio gale sukisiu seklas tiesiai i siltnami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Aukse* @ 2012 04 13, 13:26)
Turiu seklu, bet dar nieko nesejau. Ne per velai bus, jei balandzio gale sukisiu seklas tiesiai i siltnami? g.gif

galima tiesiai į šiltnamį. tik aš noriu ankstyvesnių agurkėlių paskanaut tai sukišau šiandien 6 pasalimo o prieš kelias dienas padėti du jau iškišo galvas. po kokių trijų savaičių ar keturių gal jau bus galima nešt daigelius - tai manau jau nėra anksti sėti. Na nebent savaitėlę kokią luktelt.
Atsakyti
QUOTE(atigisa @ 2012 04 13, 14:17)
Pasėjau vakar 8 Pasalimo, šiandien galvoju, kad pasiankstinau  ax.gif Peraugs iki sodinimo, .... o gal ne? Pusę dienos mąstau, kaip Buridano asilas.  doh.gif Neturėjo boba vargo....

Ir aš vakar pasėjau. Manau, kad didelio pasirinkimo ir nebuvo nuo 04.13 prasideda Delčia. O po to palankus laikas (jei paisote kalendorių) jau į balandžio pabaigą. Tai aš žadu 04.25 atsėt, jei nelabai dygs. g.gif Manau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
Sveikos agurkeliu augintojos jungiuosi su savo vaizdeliais biggrin.gif
pati apakus esu kad taip greitai uzaugo agurkai biggrin.gif tik antri metai uzsiimu auginimu darzoviu tai tiek ir tenusimanau
va rodaus
user posted image
user posted image
mes airijoj gyvenam tai pas mus silciau nei LT planuoju kita savaitgali silknamin sodyti juos bigsmile.gif visai patogiai jie isitaise ant palanges smile.gif tik usus skabau kad tarpusavi nesusisuktu
Atsakyti
Lietuvis ir Airijoj lietuvis 4u.gif Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
http://www.youtube.c...feature=related
Jei nenusiteikusios visą filmuką žiurėti,nes gali sunervinti trašų naudojimas,tai po keturiasdešimties minučiu gražiai paaiškinta apie genejimą-. Net nesuprantant kalbos galima per vaizdinę medžiagą suprasti,kaip reikia daryti.
Pusę pažiūrėjau,kitą pusę rytoj.Labanakt smile.gif
Atsakyti
Sukisau I siltnami kelias seklytes. Toliau nuo duru, ai nores augs. Experimentas. Parasyta atsparus nepalankiom salygom. Paziuresim smile.gif kitas seklytes kisiu namie I vazoniukus gal ryt...
Atsakyti