Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(saintlina @ 2012 04 10, 21:26)
o aš jau agurkiukus skaičiuoju lens.giflens.giflens.gif  vis žiūriu, kiek kuris ūgtelėjo per valandą  biggrin.gif

blink.gif blink.gif blink.gif Oho, gal jau reik čiupt medaus stiklainį ir į svečius varyt g.gif
Atsakyti
Maniškiai nuo Gaudvilės gerokai atsilieka, įsivaizduoju, kokie agurkėliai pas ją.. Reiks važiuot pas Gaudvilę kartu smile.gif
Pas mane iki valgymo dar reiks palaukt. Bet iš tiesų, kaip Amarrile ir sakė, jau matosi, kad kaip žiedas - taip agurkas. Tokie fainuliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 10, 21:50)
Tokie fainuliai  wub.gif

Bet tikrai greituoliai - atrodo neseniai sėjai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
atrodo, neseniai..ale kad va jau mėnuo praėjo smile.gif
Atsakyti
kaip agurkiuko uzsimaniau
[attachmentid=221104]
cia man rodos anu metu mano pirmas derlius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 10, 20:26)
o aš jau agurkiukus skaičiuoju lens.giflens.giflens.gif  vis žiūriu, kiek kuris ūgtelėjo per valandą  biggrin.gif

Nepatikesiu kol nepamatysiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 04 11, 23:13)
Nepatikesiu kol nepamatysiu blink.gif

jei nepamiršiu fotiko pasiimt, po savaitgalio parodysiu smile.gif
Sakau gi, kad dar visai mažulyčiai. Be to, perkėliau į didesnius vazonus, kaži, ar nesupyks dėl perkėlimo. Na, bet gal ir nepyks, šaknų beveik nesujudinau.
Atsakyti
Paspalvinsiu 4u.gif
user posted image user posted image

user posted image

Tik čia agurkų nesimato, anie tokie dar miniatiūriniai, kad nufotkint negalima. Čia kas matosi, bus vyriški žiedukai.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 12, 07:53)
Paspalvinsiu  4u.gif
...

gražu... wub.gif
Morengiukas ir pas mane panašus. O Askeriukų agurkėliai jau matosi.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 12, 07:59)
gražu...  wub.gif 
Morengiukas ir pas mane panašus. O Askeriukų agurkėliai jau matosi.

nulėkiau geriau apžiūrėt, tik Askeriukų agurkiukai miniatiūriniai, o morengiukų geriau matosi. Truputį vėliau pabandysiu geriau nufotkint. Prieš atiduodant reikia geriau įsiamžint augintinius bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(arnaaa @ 2012 04 07, 23:39)
Persodinant agurkus i didesni inda galiu ikist giliau i zemes?Ar jie leidzia papildomas saknis? blush2.gif

Prasau atsakykit man kas nors blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 12, 08:53)
Paspalvinsiu  4u.gif

Čia kas matosi, bus vyriški žiedukai.

wub.gif

o kaip atskirti kur vyriškas kur moteriškas žiedas 4u.gif
Atsakyti