Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(matuke @ 2012 04 06, 12:21)

o as mastau,

blush-anim-cl.gif topsecret.gif aš taip esu vienais metais darius, ir žinokis- gerai buvo, iki rugsėjo pabaigos skyniau blush2.gif tik kad jau agurkai buvo nusibodę, labiau pomidorus pauškė visi, tai teko juos į bidonus raugt žiemai, nes kiekiai buvo tai doh.gif - rudeniniai orai laaabai jiems patiko, tai kad vedė... Dabar taip nebedarau, vien dėl to, kad paskui jų nieks nesuvartoja.... mb buvovienais metais per agurkų sezoną Norvegijoje padirbėt- ten bet kokiu oru laukuose keliskart oer parą įsijungia laistymo sistemos, nesvarbu ar lyja ar ne, ir jiems dargana labai patinka, tai mano rudeninukai sakė panašiai atrodė rugsėjo pabaigoj- vėsu jau, lyja, o aš vis skinu juos..... pas mane šiltnamyje vis sugeba ir pomidorai keli išlyst vasaros vidury iš žemės nauji, iš nukritusių pernukščių pomidorų sėklų, tai ir jie tik rudeniop pradeda vest-va čia tai gėėėris, gaila kad ruduo trumpas, o tai iki kalėdų galėtų augt pilnumoj
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 04 04, 09:04)
Atsipalaiduok,visi žiedai su agurkiukais smile.gif

o kame beda, jeigu ziedai su agurkiukais zydi, o agurku vis tiek nera? jau 3 nuzydejo, nei vienas neuzsimezge verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infuzorija: 07 balandžio 2012 - 21:32
QUOTE(infuzorija @ 2012 04 07, 22:30)
o kame beda, jeigu ziedai su agurkiukais zydi, o agurku vis tiek nera? jau 3 nuzydejo, nei vienas neuzsimezge  verysad.gif

neapsidulkina ziedai. Susirask vyriska zieda ir padaryk dirbtini apvaisinima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 04 07, 21:30)
o kame beda, jeigu ziedai su agurkiukais zydi, o agurku vis tiek nera? jau 3 nuzydejo, nei vienas neuzsimezge  verysad.gif

o čia kokia veislei? pas mane BA žydi praktiškai, pumpurų prie kiekvieno lapo 3-5, jau keli ir geltoną spalvą žiedlapių rodo...gal ir tie būna nemezgantys vaisių g.gif ot tai būtų baika- pernai net nesudygo, šiemet- neužderėjo... nubiesę jie toki, kaip kankinami atrodo, mažiukai sūtraukos toki, ir bliedni, bet su žiedais...nagi reiks palaukt ar mezga vaisius, persodinau į daržo žemę šiandien, gal atsigaus arba nebe verysad.gif
Atsakyti
na ka, gal ir as jau pasisesiu kelis agurkelius po velyku smile.gif visus tai zadu i siltnami set ir tada pikiuot i lauka, o namie kelis daigelius ankstyvam derliui noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wytaute69 @ 2012 04 07, 21:48)
neapsidulkina ziedai. Susirask vyriska zieda ir padaryk dirbtini apvaisinima biggrin.gif

Veisle Asker H. jie atseit savidulkiai. tai vyrisku ziedu nera. Bandziau juos atsargiai papurtyt, kaip pomidorus, bet vis tiek nepavyko schmoll.gif pernai auginau paprastus, tai apvaisinau dirbtinai. siemet jau galvojau gudresne pabusiu, savidulkius auginsiu. tai vietoj geliu tik bus
Atsakyti
Persodinant agurkus i didesni inda galiu ikist giliau i zemes?Ar jie leidzia papildomas saknis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 04 06, 13:21)
mano tai visi sudyge, auga, pro langa ziiuri  biggrin.gif
Saladin, Monika ir Pasalimo

o as mastau, ar bandet kasnors augrku antra seja daryti, na pvz birzeli koki seti ir rugpjuti pakeisti naujais daigais jau nebe tokius derlingus pirmuosius agurkus  g.gif  jei cia jau visai "dura sustumiau" tai labai neiskritikuokit  dirol.gif

Aš bandžiau. Sėjau, dabar gerai neprisimenu, ar pačios paskutinės birželio dienos buvo, ar liepos pirmosios, bet panašiai. Šiltnamyje pasėjau ir išvažiavau prie jūros porai savaičių, tai kai grįžau, agurkai jau gerai ūgtelėję buvo. Negaliu pasakyt, kada pradėjau skinti nuo jų agurkėlius, bet prisimenu, kad nebuvau nusivylusi derliumi.
Atsakyti
QUOTE(Marmaledas @ 2012 04 06, 16:25)
blush-anim-cl.gif  topsecret.gif aš taip esu vienais metais darius, ir žinokis- gerai buvo

QUOTE(giedrulka @ 2012 04 08, 00:08)
Aš bandžiau. Negaliu pasakyt, kada pradėjau skinti nuo jų agurkėlius, bet prisimenu, kad nebuvau nusivylusi derliumi.

bigsmile.gif
super, bandysiu tada cool.gif

Marmelade, as niekam ne mur mur topsecret.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 04 08, 00:08)
Aš bandžiau. Sėjau, dabar gerai neprisimenu, ar pačios paskutinės birželio dienos

O kaip gerai,nes aš daug špinatų pasėju,bet labai greit juos sudorojam,sušaldom,kad neperaugtų,tai paskui lysvė tuščia stovi ax.gif Tai bus vėlyviems agurkams thumbup.gif
Atsakyti
Mano vėlyvesniam derliui labai neaugo agurkai...Gal kad Rodniciok veislę pasirinkau, bet merginos gyrė juos, ir tėtis visada augindavo. Tai galvoju, gal dėl to, kad kaimyno agurkai labai jau rudavo, ir pas mane persimetė. Ir dar nusprendžiau neauginti agurkų daigais, nes naminiai ir laukiniai pradeda kartu derėti, tai kam tada tos pastangos...Nu nebent į šiltnamį ankstyvam derliui.
Atsakyti
QUOTE(infuzorija @ 2012 04 07, 22:21)
Veisle Asker H. jie atseit savidulkiai. tai vyrisku ziedu nera. Bandziau juos atsargiai papurtyt, kaip pomidorus, bet vis tiek nepavyko  schmoll.gif    pernai auginau paprastus, tai apvaisinau dirbtinai. siemet jau galvojau gudresne pabusiu, savidulkius auginsiu. tai vietoj geliu tik  bus

o kodel butinai turi užaugti užmegstas agurkas mirksiukas.gif Jam nepatiko kokios salygos tuo metu,jis ir neauga,jei kokį sreselį patyrė.Be to,pirmas apatines užuomazgas reikia pačiai pašalinti,nes kol jaunas turi augti daigas,o ne agurkai ax.gif Jaunuoliams apsivaikuoti nesveika mirksiukas.gif
Atsakyti