Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(saintlina @ 2012 04 04, 08:40)
Gaudvile, tu pernai Asker auginai. Ar daug jie vyriškų žiedų augina? Neblėsta man BA prisiminimai  biggrin.gif

Atsipalaiduok,visi žiedai su agurkiukais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 04, 10:40)
Gaudvile, tu pernai Asker auginai. Ar daug jie vyriškų žiedų augina? Neblėsta man BA prisiminimai  biggrin.gif

Aš auginau Asker. smile.gif Atsimenu tiek, kad agurkų netrūko. wub.gif
Atsakyti
tai gerai tada, ne veltui vyrui akis badžiau agurką po nosim kišdama biggrin.gif Tikrai ir Askeriukai ir Morengiukai pažastėlėse augina kažką, panašų į pumpurėlius rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 04 04, 09:40)

kai per vėsu - augina ( jei tokiu metu daigą paliktum per naktį šiltnamy, pvz wink.gif ). Lygiai toks pats nerimas kankina, vien BA prisiminus wacko.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sann @ 2012 04 03, 19:44)
Laikraštyje Daržas+Sodas+Namai rašoma,kad skruzdėlės nepakenčia vystančių pomidorų lapų kvapo, paparčių lapų kvapo, o taip pat ir aromatinių augalų: levandų, čiobrelių, mėtų.

gal kazkada ir nepakesdavo, o siuolaikinem sskruzdems visiskai nieko nereiskai lizda statytis ant patie spomidoro ir sliauzioti po metu lapais doh.gif
Atsakyti
skaiciau kad bazilikas padeda nuo skruzdziu. Siemet pabandysiu ji auginti. Tikiuosi -pades ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2012 04 04, 13:41)
skaiciau kad bazilikas padeda nuo skruzdziu. Siemet pabandysiu ji auginti. Tikiuosi -pades  ax.gif

Auginsiu ir aš. 4u.gif Išbandysiu, bus matyt. Dabar galvoju, gal bazilikus iš anksto pasisėjus daigyklose. g.gif Bet gali tai būti ir žaidimas, nevertas pastangų. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 04 balandžio 2012 - 12:17
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 04, 12:16)
Auginsiu ir aš. 4u.gif  Išbandysiu, bus matyt. Dabar galvoju, gal bazilikus iš anksto pasisėjus daigyklose. g.gif Bet gali tai būti ir žaidimas, nevertas pastangų. g.gif

Bazilikus geriau pasisėti namuose.

O pas mane prie levandų kuo ramiausiai buvo įsikūręs skruzdėlynas. Pavasarį dalį kiaušinukų iškasiau, bet visko nenaikinau, mat toje vietoje net ir daržovėms netrukdė smile.gif
Atsakyti
Labas vakaras,
klausimas ir šitiems namučiams- pasisėjau pernai girtuosius BA agurkus, kaip nekeista- sudygo (pernai niekaip navaliojo), stiebiasi, lapelius leidžia. Ar normalu, kad jų lapai šviesūs, ar jau kažko trūksta? Ir ar normalu, kad augalas su 3 tikrais lapeliais, nė sprindžio aikščio dar nėra, o jau žiedus visose pažastėlėse krauna? ir lapai maži kažkoki.... Kuom tręšti, ką daryti? iki gyvenimo šiltnamyje jiems toli, panešioju geru oru aš juostenais, bet kažkoki nubiesę iš ten sugrįžta verysad.gif KĄ DARYYYYYT man su jaisiais?
Atsakyti
Pasejau 2 BA seklytes, vienam indelyje jokios gyvybes, kitam pasirode...apsidziaugiau, kad ir vieno uzteks, paaugo...o gi ten pomidoriukas isaugo lotuliukas.gif , agurko sekla visa laiminga-nelaiminga guli ir nekruta doh.gif
Atsakyti
[o aš po pernykščios 5 sėklų nedygimo graužaties kad pasisėjau šiemet kokius 8, ir visi sudygo, pirkau Norfoj Dalemos firmos, nesitikėjau nieko gero- bet sudygo. Tik kažin koki jie turi būti- dabar tai smulkūs labai lapai ir šviesūs. Reikės mamai su anyta duot po pora plencų, gal kai šeimininkė pasikeis- atsigaus g.gif
Atsakyti
mano tai visi sudyge, auga, pro langa ziiuri biggrin.gif
Saladin, Monika ir Pasalimo

o as mastau, ar bandet kasnors augrku antra seja daryti, na pvz birzeli koki seti ir rugpjuti pakeisti naujais daigais jau nebe tokius derlingus pirmuosius agurkus g.gif jei cia jau visai "dura sustumiau" tai labai neiskritikuokit dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo matuke: 06 balandžio 2012 - 12:22