Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(jju @ 2012 04 02, 14:00)
Sveikos, mergaites,
gal zinot kas cia mano daigui pasidare? Kas cia kaltas? Ar gali buti substrate koks uzkratas pasislepes? Pasejau du, liko tik vienas.

tai jau dabar prisipažink, ką darei, laistei iš viršaus? tongue.gif . Nes kol kas panašu į saulės nudeginimą, kuomet palaistoma ar apipurškiama iš viršaus.

Jei nea, tai papasakok smulkiau, kokį substratą naudojai, kuo laistei smile.gif
Atsakyti
Su kuo "draugauja" agurkai šiltamyje? Pas mus pernai šiltnamyje skruzdėlių buvo galybė. doh.gif Galvoju ko imtis, kad nebepasikartotų šiemet g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 02, 17:15)
Su kuo "draugauja" agurkai šiltamyje? Pas mus pernai šiltnamyje skruzdėlių buvo galybė. doh.gif Galvoju ko imtis, kad nebepasikartotų šiemet g.gif

man, tai buvo taip: susodinau augalus i siltnami ir tik tada prisiminiau, kad turiu zuvies pomidorams. kadangi jau buvo pasodinti, tai kisau salia pomidoro ir skruzdeles dingo is siltnamuko po vaisiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 02, 16:15)

Pas mane lygiai ta pati problema - skruzdės doh.gif
Papildyta:
QUOTE(ausra.ryte @ 2012 04 02, 17:00)
man, tai buvo taip: susodinau augalus i siltnami ir tik tada prisiminiau, kad turiu zuvies pomidorams. kadangi jau buvo pasodinti, tai kisau salia pomidoro ir skruzdeles dingo is siltnamuko po vaisiu  smile.gif

O kokią ta žuvį reikia dėti, strimėlę, silkę, ar dar kokią g.gif

Tokia moteriškė buvo sakiusi kad reikia berti kavos tirčių skruzdėms šiltnamyje, bet nepasakyčiau kad tai veikė g.gif gal kaškiek pačioje pradžioje kol tie tirščiai turi to kvapo, o vėliau tas pats doh.gif , nu bet jai tai padėjo , man nea verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 04 02, 14:12)
tai jau dabar prisipažink, ką darei, laistei iš viršaus?  tongue.gif . Nes kol kas panašu į saulės nudeginimą, kuomet palaistoma ar apipurškiama iš viršaus.

Jei nea, tai papasakok smulkiau, kokį substratą naudojai, kuo laistei smile.gif

Skaitau ir mintyse masatau "nu nea, nelaisciau is virsaus, nepurskiau...", o paskui dar geriau pagalvojus...gi daigelis gyvena vonioje ant palanges, nes saulutes ten daugiau. Ir besimaudant tikrai galejo uztiksti vandens lasai...dar ir silto doh.gif

Oiiii tai dekinga uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
jau sejat agurkelius? ax.gif
Atsakyti
Skruzdėlėms "geros vaišės" - uogienė sumaišyta su mielėmis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2012 04 03, 12:15)
Skruzdėlėms "geros vaišės" - uogienė sumaišyta su mielėmis rolleyes.gif

Atsiprasau, kad ne i tema. Bet sitas kokteilis labai gerai sodo kaimynui, kuris nesusitvarko lauko tualeto. Tik reikia nepadaugint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2012 04 03, 12:11)
jau sejat agurkelius? ax.gif

Aš šiandien sėju salotinius agurkus Asker ir Saladin.
QUOTE(Lora11 @ 2012 04 03, 12:32)
Atsiprasau, kad ne i tema. Bet sitas kokteilis labai gerai sodo  kaimynui, kuris nesusitvarko lauko tualeto. Tik reikia nepadaugint biggrin.gif

Tokiam kaimynui ir dar uogienės? Apseis ir be jos, gerai ir vienos mielės suveikia biggrin.gif
Atsakyti
Laikraštyje Daržas+Sodas+Namai rašoma,kad skruzdėlės nepakenčia vystančių pomidorų lapų kvapo, paparčių lapų kvapo, o taip pat ir aromatinių augalų: levandų, čiobrelių, mėtų.
Atsakyti
As esu skruzdem zibalo laiscius kapinese, suveike.
Atsakyti
Gaudvile, tu pernai Asker auginai. Ar daug jie vyriškų žiedų augina? Neblėsta man BA prisiminimai biggrin.gif
Atsakyti