Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Asese @ 2012 03 29, 11:30)
Valgys: pagal liniuotę matau, kad maniškis pernai buvo mėnesiu jaunesnis  4u.gif  valge ir pomidorus, ir agurkus  4u.gif

O, tai tada bus super bigsmile.gif Jis toks megstantis pas mane viska paragauti ir valgyti wub.gif

QUOTE(tany @ 2012 03 29, 11:33)
Pas mane amour ir aztec savidulkiai, ir laukiniai: atomic ir akord(pastarojo profesinali pakuote doh.gif , neturejo tuo metu mazos). Ka sodinisu dar nezinau. Gal visu pabandymui g.gif

As pernai auginau "laukinius" Allianz, Atlantis ir Atomic.. Visi man patiko-kazkurio isskirti negaleciau. Siemet dar Aztec nusipirkau susigundziusi.

QUOTE(Karosė @ 2012 03 29, 11:49)
sveikos, aš iš mugės biggrin.gif pirkau agurkų sėklų ARTIST F1 iš Baltic seeds. bendravau su pačiu Žilvinu labai malonus žmogus  biggrin.gif sake šiemet labai internetu pirko seklas gaudovo po 40 laišku

Tokiu nemaciusi pas juos bigsmile.gif Kuo sugunde sie?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 29 kovo 2012 - 12:02
iki 17 val. labai baisus vejas, neša stendus vos speja gaudyt ir visi augalai kairėj pusėj nuo autostrados o desinėj visa technika ir mašinu aikštelė už 10 litu bigsmile.gif
Papildyta:
[quote=madmuazele,2012 03 29, 12:01]

: Kuo sugunde sie?

naujas labai ankstyvas ir skanus g.gif
Atsakyti
[quote=Karosė,2012 03 29, 13:06]
iki 17 val. labai baisus vejas, neša stendus vos speja gaudyt ir visi augalai kairėj pusėj nuo autostrados o desinėj visa technika ir mašinu aikštelė už 10 litu bigsmile.gif
Papildyta:
[quote=madmuazele,2012 03 29, 12:01]

: Kuo sugunde sie?

naujas labai ankstyvas ir skanus g.gif
[/quote]

tipo iki 17 val. smile.gif bet aš ten šalia gyvenau. Po darbo ten pats įkarštis. Bet jei tik yra pirkėjų ir oras tinkamas ax.gif
Atsakyti
As irgi prisiskaiciau apie jusu ASKER,susigundziau nusipirkti,bet dabar ziuriu ,kad tai AZTEC F1 blush2.gif ,kazin kaip jie,gal kas auginote?
Atsakyti
as siandien pasejau Aztec 3 seklytes ir Amour 3. Bet nededu ant radiatoriaus ir nedengiu plevele. Kazkaip nera to strioko, kad greiciau sudigtu... laiko turi daug...spes uzaugti
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 03 29, 11:02)
g.gif  g.gif  g.gif  Gal man reiktų vieno, jei nepasirodysiu per gobši  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Auginčiau vietoj ankstyvųjų  bigsmile.gif , o tai Machotkų nenusipirkau, o Olkos Polkos išmirė - nebuvo kantrios  ax.gif

tai, kad keliauja anie pas Saintliną, nebent vieno atsisakytų. Beje, sesei bus įdėtos Maskotkos - pasidalinsit wink.gif Na, kitą savaitę bus aiškiau. Beje, jei per Velykas su giminaičiais planuojat susitikt, tuomet kitą savaitę suorganizuočiau agurkų perdavimą wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 29, 16:16)
tai, kad keliauja anie pas Saintliną, nebent vieno atsisakytų. Beje, sesei bus įdėtos Maskotkos - pasidalinsit wink.gif Na, kitą savaitę bus aiškiau. Beje, jei per Velykas su giminaičiais planuojat susitikt, tuomet kitą savaitę suorganizuočiau agurkų perdavimą wink.gif

Ne, ne - tegul keliauja pas Saintliną 4u.gif
Ačiukas ir taip jau smile.gif
Dėl pasiėmimo parašysiu į až mirksiukas.gif
Atsakyti
Pasėjus kelis daigelius anksčiau buvau,Kadangi pasiskaičiau patarimą,keliom parom tik sudygusius išnešiau šaltai,Žavingai neatrodė,bet užtat dabat normaliai atrodo,kai gyvenimo salygos pagerėjo ax.gif Reikia matimai apynasrio,stabdžio tysimui pirmomis dienomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 30, 18:50)
Pasėjus kelis daigelius anksčiau buvau,Kadangi pasiskaičiau patarimą,keliom parom tik sudygusius išnešiau šaltai,Žavingai neatrodė,bet užtat dabat normaliai atrodo,kai gyvenimo salygos pagerėjo ax.gif Reikia matimai apynasrio,stabdžio  tysimui pirmomis dienomis ax.gif

saltai tai kiek laipsniu mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 30, 23:13)
saltai tai kiek laipsniu mazdaug?

Dešimt laipsniu ,gal diena truputį daugiau buvo,jeisaule sviete.Kai dabartiniai sudygas,jau šilčiau bus ar ne rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Pernai agurkų auginimo patirtis buvo thumbup.gif Tik minusiukas per anksti pasėjau, todėl gana didelius išsodinome į šiltnamį. Sėjau per Jaunatį(Mėnulis Jautyje). Iš 23 daigų agurkų turėjome daug (auginau šias veisles Dirigent, Rodničiok Natur H, Cornishon de Paris, Polan H, Asker H bei paprastus šiltnaminius).
Šiemet mąstau irgi tokioje pat fazėje sėt, tik ar ne per vėlai bus balandžio 21 d g.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2012 04 01, 10:03)
Sveikos 4u.gif Pernai agurkų auginimo patirtis buvo thumbup.gif  Tik minusiukas per anksti pasėjau, todėl gana didelius išsodinome į šiltnamį. Sėjau per Jaunatį(Mėnulis Jautyje). Iš 23 daigų agurkų turėjome daug (auginau šias veisles Dirigent, Rodničiok Natur H, Cornishon de Paris, Polan H, Asker H bei paprastus šiltnaminius).
Šiemet mąstau irgi tokioje pat fazėje sėt, tik ar ne per vėlai bus balandžio 21 d g.gif

o tai kas blogai,kad didelius pasodinot i siltnami,tai juk derliu anksciau gavot biggrin.gif
Atsakyti