Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(matuke @ 2012 03 28, 22:29)
mano visi agurkai 100proc sudygo, ir greitai  thumbup.gif  neziurejau jokiu dienu  schmoll.gif
o kiek agurku daigu sodinat i siltanmi vienos seimo poreikiams  g.gif

6 sesiu namuose, o kitus tiesiai i siltnami kiek tilps smile.gif jiems siltnami skirta 1 lisve 6m ilgio, plotis apie 80 turbut. Planavau siltnami aplamai tik 6 daigus ir tureti, kitus tik lauke, bet kadagi lauke sumazejo ploto del naujo siltnamio, tai agurku vel bus 1 lisve siltnami ir 2 lauke (turbut kaip siltnami viena, nes neilgos tos lisves). Anais metais tiek turejau kaip tik buvo (liko gal tik 4 3l stiklainiai rusi). Bet pas mus seima didele ir visi miegsta agurkus smile.gif 5 tikri valgytojai, ir 1 gal prisides irgi vasara, nezinau nuo kada jau gales zalius agurkus valgyt g.gif

P.S. Anais metais nei vieno agurko neismeciau lotuliukas.gif Siaip aisku marinavau nedidelius, neleisdavau peraugti. Tai labai nemazas kiekis i stiklainius nukelaivo
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 28, 23:29)
o kiek agurku daigu sodinat i siltanmi vienos seimo poreikiams  g.gif

Aš tik du, nes, kai atsiranda lauke agurkų, nieks nebenori šiltnaminių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 29, 11:05)
5 tikri valgytojai, ir 1 gal  prisides irgi vasara, nezinau nuo kada jau gales zalius agurkus valgyt g.gif

P.S. Anais metais nei vieno agurko neismeciau lotuliukas.gif  Siaip aisku marinavau nedidelius, neleisdavau peraugti. Tai labai nemazas kiekis i stiklainius nukelaivo

Sitas ir man aktualu blush2.gif Kazi gales pomidora, agurka valgyt? g.gif

As i tuneliuka sodinsiu 1 Asker ir 1 Morengiuka-ankstyvam valgymui.. Visa kita lauke augs. Asker man patiko, nes pernai anksciausiai dave vaisiu ir veliausiai, jau kai lauke nieko nebuvo..
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 29, 12:26)

As i tuneliuka sodinsiu 1 Asker ir 1 Morengiuka-ankstyvam valgymui.. Visa kita lauke augs. Asker man patiko, nes pernai anksciausiai dave vaisiu ir veliausiai, jau kai lauke nieko nebuvo..

Valgys: pagal liniuotę matau, kad maniškis pernai buvo mėnesiu jaunesnis 4u.gif valge ir pomidorus, ir agurkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 29, 11:26)

Pas mane amour ir aztec savidulkiai, ir laukiniai: atomic ir akord(pastarojo profesinali pakuote doh.gif , neturejo tuo metu mazos). Ka sodinisu dar nezinau. Gal visu pabandymui g.gif
Atsakyti
sveikos, aš iš mugės biggrin.gif pirkau agurkų sėklų ARTIST F1 iš Baltic seeds. bendravau su pačiu Žilvinu labai malonus žmogus biggrin.gif sake šiemet labai internetu pirko seklas gaudovo po 40 laišku
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2012 03 29, 11:49)
sveikos, aš iš mugės biggrin.gif pirkau agurkų sėklų ARTIST F1 iš Baltic seeds. bendravau su pačiu Žilvinu labai malonus žmogus  biggrin.gif sake šiemet labai internetu pirko seklas gaudovo po 40 laišku

is kokios dar muges?
jau "ka pasiesi" vyskta? vos neprazioplinau doh.gif Gal zinote iki kada bus?
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 29, 12:51)
is kokios dar muges?
jau "ka pasiesi" vyskta? vos neprazioplinau doh.gif  Gal zinote iki kada bus?

penktadienį ir šeštadienį dar vyks
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2012 03 29, 12:49)
sveikos, aš iš mugės biggrin.gif pirkau agurkų sėklų ARTIST F1 iš Baltic seeds. bendravau su pačiu Žilvinu labai malonus žmogus  biggrin.gif sake šiemet labai internetu pirko seklas gaudovo po 40 laišku

tai čia mes tokią reklamą jam pavarėm, galėjo mamytėm iš SM specialią nuolaidą padaryt biggrin.gif Kaip norėčiau į parodą rolleyes.gif
Atsakyti
aš jam taip ir sakiau kad mums per foruma padekotu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Avijacija @ 2012 03 29, 11:52)
penktadienį ir šeštadienį dar vyks

idomu iki keliu vakaro ten dar kas bus? jei po darbo vaziuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 29, 12:57)
idomu iki keliu vakaro ten dar kas bus? jei po darbo vaziuoti g.gif

priklauso nuo oro žinok. Jei geras oras - tai jie ten būna iki tamsos. Na panašiai ir kaip kaziukas.
Atsakyti