Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 24, 23:01)
Kurios pasisėjote agurkiukus, kur juos sudygusius dedate, kad neištystų? po lempom ar nešiojat dienomis į šiltnamius? Aš ir galvoju kelias sėkliukes jau pasisėti, bet mastau kaip po to su jais elgtis, kad neišskystėtų  g.gif

tai, kad nelabai jie ir tįsta. Gali šiek tiek būt atstumas iki skilčialapių, bet toliau, jau kaip genetiškai užkoduota. Todėl smeigčiau bambukinę lazdelę ir tiek bėdos. Beje, nesugalvokit šaldyt daigų, turėsit daug vyriškų žiedukų vietoj moteriškų. Agurkų turbūt reikia, o ne vijoklinės kvietkos biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 03 27, 16:52)
temos paspalvinimui - Merengue. Gaudvilės turbūt perpus didesnis  smile.gif

user posted image

oi oi, kas per vaizdai wub.gif Tikrų lapelių gal ir daugiau, bet tie pirmieji tai viens prie vieno - brokavni lygiai taip pat lotuliukas.gif
Beje, tuoj neturėsiu, smagu buvo pasisėt, ale vieną tik pasiliksiu, o kitus du atiduosiu rūpestingesnei Asesei bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 27, 18:00)
rūpestingesnei Asesei  bigsmile.gif

Rūpinsiuos rūpinsiuos ax.gif , o labiausiai rūpinsiuos, kad sesė agurkų nenuskintų, kol susitiksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 27, 17:00)

Beje, tuoj neturėsiu, smagu buvo pasisėt, ale vieną tik pasiliksiu, o kitus du atiduosiu rūpestingesnei Asesei  bigsmile.gif

klausai, o tu daugiau jokių daigų nedalini? g.gif rolleyes.gif Mažu pomidorų turi kokių arti žydėjimo? Nereikalingų..
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 27, 17:20)
klausai, o tu daugiau jokių daigų nedalini?  g.gif  rolleyes.gif  Mažu pomidorų turi kokių arti žydėjimo? Nereikalingų..

Turiu, du cherry falls'us, greit žydės. Kam juos sėjau, iki šiol nesuprantu. Reikia? bigsmile.gif
Tikrus pomidorus tik pirmadienį pasėjau, dar nėra kam ten po koldra žydėt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 27, 17:52)
temos paspalvinimui - Merengue. Gaudvilės turbūt perpus didesnis  smile.gif

user posted image

Koks gražuolis riebulis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 27, 17:53)
Turiu, du cherry falls'us, greit žydės. Kam juos sėjau, iki šiol nesuprantu. Reikia?  bigsmile.gif

būčiau Kaune - reiktų biggrin.gif
Atsakyti
patarkit kada agurkus sodinti? Nerandu kolendoriuje nei vienam g.gif Jau artimiausiu metu noreciau kokius 6 ankstyvus daigelius pasodinti, kitus tai teisiai i siltnami seklas kisiu.
Atsakyti
Pažiurejau sodo kalendoriuj,tai reiktų suskubt rytoj pasėti,nes agurkai sodinami žiedų dienomis.Nuo pirmos balandžio vaisiu dienos...Visos,manau,geros rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tany @ 2012 03 28, 20:11)
patarkit kada agurkus sodinti? Nerandu kolendoriuje nei vienam g.gif Jau artimiausiu metu noreciau kokius 6 ankstyvus daigelius pasodinti, kitus tai teisiai i siltnami seklas kisiu.

mano visi agurkai 100proc sudygo, ir greitai thumbup.gif neziurejau jokiu dienu schmoll.gif
o kiek agurku daigu sodinat i siltanmi vienos seimo poreikiams g.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 28, 21:13)
Pažiurejau sodo kalendoriuj,tai reiktų suskubt rytoj pasėti,nes agurkai sodinami žiedų dienomis.Nuo pirmos balandžio vaisiu dienos...Visos,manau,geros rolleyes.gif

O cia sodinam siomis dienomis, jei paskui sodinsim i siltnami?... unsure.gif
Mastau, kada cia man paseti savo agurkelius, jei paskui sodinsiu iskart i lauka... g.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2012 03 29, 09:59)
O cia sodinam siomis dienomis, jei paskui sodinsim i siltnami?...  unsure.gif
Mastau, kada cia man paseti savo agurkelius, jei paskui sodinsiu iskart i lauka... g.gif

Mano galva, jei šiltnamis nešildomas ir norite, kad agurkai neištystų, tai be balandžio mėnesio vidurio neverta vargti. Jie gi labai greitai auga ir beje mėgsta šilumą. Jei negalėsite nešioti į šiltnamį..., tai tikrai verta pagalvoti ar reikia labai anksti sėti g.gif Na, bet čia jums spręsti. 4u.gif Aš asmeniškai be balandžio mėnesio vidurio nesėsiu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte33: 29 kovo 2012 - 08:06
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 27, 18:53)
Turiu, du cherry falls'us, greit žydės. Kam juos sėjau, iki šiol nesuprantu. Reikia?  bigsmile.gif
Tikrus pomidorus tik pirmadienį pasėjau, dar nėra kam ten po koldra žydėt  tongue.gif

g.gif g.gif g.gif Gal man reiktų vieno, jei nepasirodysiu per gobši blush2.gif blush2.gif blush2.gif Auginčiau vietoj ankstyvųjų bigsmile.gif , o tai Machotkų nenusipirkau, o Olkos Polkos išmirė - nebuvo kantrios ax.gif
Atsakyti