Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(laumzirgio namai @ 2012 03 21, 20:38)
Va va va aš taip pat ieškojau info apie šiuos. Labai smalsu kada merginos anksčiausiai raškote agurkėlius savus?
O iš kur Jūs pirkote šias veisles??

Marengue tai Schetelig'e mačiau, prie kasos, mažytėse skaidriose pakuotėse.
Atsakyti
Tų sėklų dar nepirkau, galvoju ką patars profesionalės ax.gif , anstyvuosius auginti šiltnamyje sėjau AMOUR.
Atsakyti
Aš šiltnamyje auginsiu Mirabelle,pernai turėjau du daigus tai derėjo tikrai nemažai ir ilgai.Augo tokioj nedėkingoj vietoj tiesiog užkišti už pomidorų kampe.
Atsakyti
na jau po svaaitės jaučiu reiks agurkėlių porą pasisėt - ankstyvesniem derliui.
Atsakyti
as siandien pasisejau ax.gif Monika ir Saladin
Pasalimo jau pora savaiciu kaip paseti, noriu ir as kuo anksciau doh.gif
Atsakyti
Kurios pasisėjote agurkiukus, kur juos sudygusius dedate, kad neištystų? po lempom ar nešiojat dienomis į šiltnamius? Aš ir galvoju kelias sėkliukes jau pasisėti, bet mastau kaip po to su jais elgtis, kad neišskystėtų g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolituxxx: 24 kovo 2012 - 23:01
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 24, 23:01)
Kurios pasisėjote agurkiukus, kur juos sudygusius dedate, kad neištystų? po lempom ar nešiojat dienomis į šiltnamius? Aš ir galvoju kelias sėkliukes jau pasisėti, bet mastau kaip po to su jais elgtis, kad neišskystėtų  g.gif

Nugi paskaičiau šiand.kad tik sudygusius reikia nešti keturiom dienom šaltai,kad netystų.Naktį ar ne dvylika laipsniu,diena aštuoniolika,kad pagalvojau,balkone tiek ir yra.Gal sklerozė įtakojo perpasakojimą,bet vietiek į ta pusę blush2.gif Norejau citatą įdėt,bet neatsekiau kur radus buvau schmoll.gif Tik turekit galvoj,kad daigus neprilaistytus išnešt šaltai reikia,ir viskas bus gerai.Turiu du pradėjusius rodytis,tai ištempiau iškart šįvakar rolleyes.gif
Atsakyti
Pas mane balkono nėra doh.gif tik šiltnamis unsure.gif
Atsakyti
Kada žadate agurkėlius sėti?
Balandžio mėn. viduryje kokios tiktų dienos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 25, 00:01)
Kurios pasisėjote agurkiukus, kur juos sudygusius dedate, kad neištystų? po lempom ar nešiojat dienomis į šiltnamius? Aš ir galvoju kelias sėkliukes jau pasisėti, bet mastau kaip po to su jais elgtis, kad neišskystėtų  g.gif

ant sauletos , pietines palanges,jei truputeli ir pastypsta tai nieko tokio,derliu duoti netrukdo,mano jau yra gero sprindzio.kelis daigus isnesusi turiu ir i siltnami.
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2012 03 27, 16:10)
ant sauletos , pietines  palanges,jei truputeli ir pastypsta tai nieko tokio,derliu duoti netrukdo,mano jau yra gero sprindzio.kelis daigus isnesusi turiu ir i siltnami.

paprasta plevelini siltnami?
Atsakyti
temos paspalvinimui - Merengue. Gaudvilės turbūt perpus didesnis smile.gif

user posted image
Atsakyti