Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(jediara @ 2012 03 15, 07:59)
Dar anksti, neskubėk mirksiukas.gif

ok, pioneer.gif
o tos kurios susidaiginot sildomus siltnamius gal turit bigsmile.gif kiek anksciau derlius buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 15, 08:46)

o tos kurios susidaiginot sildomus siltnamius gal turit  bigsmile.gif  kiek anksciau derlius buna  blush2.gif

neturim. Auginam tik kelis daigus, kad aplink šokinėt galima būtų smile.gif Derliaus Gaudvilė tikisi balandžio pabaigoje, o aš būsiu laiminga, jei gegužės pradžioj kas nors bus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 14, 12:38)
Vienas iš trijų  blush2.gif Ką tik nufotkinau.
user posted image

Visai pamiršus buvau apie agurkus  doh.gif

Šaunu 4u.gif gražutis , niežti ir man nagai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolituxxx @ 2012 03 15, 12:03)
O kada sėjate cikorijas?  g.gif Skaičiau jos yra ilgos dienos augalai tai anksti negalima jų sėti? Aš apimta įkvėpimo pasisėjau, jau dygsta, tai jas verst laukan ar apsimoka vargt kaišiojant po lempomis ?  doh.gif

QUOTE(madmuazele @ 2012 03 15, 12:41)
Kai kurios jau pasisejo bigsmile.gif

merginos ar ne per anksti seti agurkus??/
Papildyta:
oi ne i tema parasiau cia cikorijos ir t.t. ne prie ko ax.gif
klausiau ar agurkus ne per anksti seti
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 03 15, 12:43)

per anksti smile.gif
Cia eksperimenta vykdom, galit i mus nekreipt demesio rolleyes.gif
Atsakyti
Taigi pernai darėt jau tą eksperimentą biggrin.gif
Kaip gavos? Kuri valgėt savus agurkus balandį?
Atsakyti
pernai netike agurkai pasitaike biggrin.gif

Gaudvile kazkaip anksti susiprato, issveite BA ir pasisejo Asker. Ir kazkaip tikrai anksti valge. Bet kada - nepamenu. Pati pasakys atejusi.
Atsakyti
QUOTE(troja3030 @ 2012 03 15, 12:43)

taigi kas antrame post'e rašom, jog per anksti biggrin.gif

QUOTE(saintlina @ 2012 03 15, 13:08)
pernai netike agurkai pasitaike  biggrin.gif

Gaudvile kazkaip anksti susiprato, issveite BA ir pasisejo Asker. Ir kazkaip tikrai anksti valge. Bet kada - nepamenu. Pati pasakys atejusi.

atidaviau Asker'ius kaimynei, ji jau gyveno sode ir galėjo nakčiai apkamšyt. Tai berods per tėvo dieną vaišino vaikus savais agurkais mirksiukas.gif
Atsakyti
na tai siemet gal jau per motinos diena vaisinsimes cool.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 15, 09:51)
neturim. Auginam tik kelis daigus, kad aplink šokinėt galima būtų  smile.gif Derliaus Gaudvilė tikisi balandžio pabaigoje, o aš būsiu laiminga, jei gegužės pradžioj kas nors bus  biggrin.gif

aiskus, ryt neislaikysiu kantrybes testo ir sesiu hihihi.gif
Atsakyti
O man kažkaip tie BA nepraėjo, kai į šiltnamį perkėliau (neprisimenu kada) smirdėjo smirdėjo vietoj, vienas visai užsilenkė, kitas paskui įsikabino, bet agurkus valgiau, kaip visada, neanksčiau, nors pasėjusi irgi kovo mėnesį buvau, beje, jūsų visų sugundyta biggrin.gif Žodžiu man BA patapo BN (baisiai netikę) biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(matuke @ 2012 03 15, 14:27)
aiskus, ryt neislaikysiu kantrybes testo ir sesiu hihihi.gif

Ir mano bastijonai griūna, nežiūrint į pernykštę patirtį. Baisus dalykas bandos jausmas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 15, 14:45)

Ir mano bastijonai griūna, nežiūrint į pernykštę patirtį. Baisus dalykas bandos jausmas  lotuliukas.gif

as ne del bandos schmoll.gif
tieesiog turiu dar palangiu lotuliukas.gif
Atsakyti