Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 14:40)
turbut ne, per mazai pliusu isvardinta  biggrin.gif

ok, padėjai apsispręst - perku su daugiau piliusų mirksiukas.gif
Atsakyti
Jau galvojau, kad jokiais būdais nesėsiu taip anksti agurkų, velnias gi sugundė mane apie agurkus įlįst paskaityt doh.gif , dabar ir aš noriu sėt agukus.
QUOTE(Profit @ 2012 03 14, 14:01)
Marengue seklu  uzsisakiau is cia
http://pomidorai.api...amp;category=15

tik idomu kada atsius  ax.gif

Įdomiai čia - "pomidorinėje" svetainėje ieškai agurkų ir ne bet kokių, o morenginių lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 14, 15:44)
Įdomiai čia - "pomidorinėje" svetainėje ieškai agurkų ir ne bet kokių, o morenginių lotuliukas.gif

cia kaip is to anekdoto, kur vaikas klausia tevo, kokia cia uoga. Tevas: melyne.
Vaikas: o kodel raudona?
Tevas: todel, kad zalia.

O svetaine ten ne tik pomidorine, ten ir daugiau ko yra. Tik pomidorai gal karaliskai daug vietos uzima smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, o sakykite ar įmanoma agurkų išauginti tiesiog kambaryje?
Pamenu kai buvau pas vieną biologę, ji sakė, kad jau gegužę skina agurkus kambaryje. Tai tuo pasakojim uir pagrįstas mano klausimas. Ar čia veislė turi būti kažkuo ypatingam ar kas? Pernai šiltnamyje buvau pasodinusi kelis daigus agurkų, tai išvis nederėjo, vien vyriški žiedai, o kodėl ir nesupratau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 14, 16:44)
Jau galvojau, kad jokiais būdais nesėsiu taip anksti agurkų, velnias gi sugundė mane apie agurkus įlįst paskaityt  doh.gif , dabar ir aš noriu sėt agukus.

joo visagalis google ne tik pomidorine svetaine uzrode, bet ir morengu gaminimo... biggrin.gif
bet... sunku butu be google ax.gif
Atsakyti
QUOTE(laumzirgio namai @ 2012 03 14, 16:43)
Sveikos merginos, o sakykite ar įmanoma agurkų išauginti tiesiog kambaryje?

mano drauges tevas agurkus augina balkone. Sake - uzauga daug smile.gif
Atsakyti
Aš tai šiais metais, kaip niekad, agurkų sėklų turiu rolleyes.gif .
Salotiniai Asker H ir Saladin H (šitie nuo pernai liko)
Nuo pernai liko Rufus F1, Cornichon de Paris
Įkvėpimo (ar aptemimo) pagauta pirkau Dirigent ir Karaoke.
Ir naujų Sremianin H ir Kybria H.
Pagal aprašymus tai Kybria labai patiko - labai derlingas, daugiavaisis, anstyvas, atsparus ligoms, tinka ir raugti ir marinuoti. Uch! Ane? thumbup.gif
Atsakyti
nu susibalamutinau galutinai, tai dar anksti agurkus seti ar ne lotuliukas.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2012 03 15, 01:57)
nu susibalamutinau galutinai, tai dar anksti agurkus seti ar ne  lotuliukas.gif  g.gif

Dar anksti, neskubėk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2012 03 14, 23:08)
Ir naujų Sremianin H ir Kybria H.
Pagal aprašymus tai Kybria labai patiko - labai derlingas, daugiavaisis, anstyvas, atsparus ligoms, tinka ir raugti ir marinuoti. Uch! Ane?  thumbup.gif

įdomu kaip realiai Kybria gausis, ar toks super geras bus ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte525: 15 kovo 2012 - 08:03
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 14, 13:20)
Tikėjausi bendrai čia šventę švęst, ale pas vieną dar nieks neišlindo, a kitos net nepasisėjo.

išlindo ir mano askeriukai. Tu saviesiems pasakyk, kad kelias dieneles pamedituotų, kol bandysim prisivyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2012 03 14, 10:11)
Aš pernai irgi auginau tik šias 2 veisles biggrin.gif Tai Stremski tikrai nėra ko lygintis prie Dirigent (čia aš turiu minty derejimą)del skonio marinuojant ,tai man Stremski labiau patiko,traškesni ,kietesni..
Beja auginau taip pat ant tinklinės tvoros,vienoj pusej tvoros vieni ,kitoj kiti thumbup.gif šiemet vėl taip darysiu smile.gif patogu nerealiai mirksiukas.gif

gal galite placiau, ar turite galvoje cinkuota tvora ar tokia is senuku retesne g.gif ir kaip tvirtinote prie tvoros, aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti