Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 14, 13:02)
Morengue - berods taip buvo užrašyta. Bet tai ir čia galima klaida, nes vienur randu Marengue, kitur Merengue. Vienu žodžiu - morengai biggrin.gif

O kas čia tokio per Morengai?
Atsakyti
Marengue seklu uzsisakiau is cia
http://pomidorai.api...amp;category=15

tik idomu kada atsius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Profit: 14 kovo 2012 - 13:03
QUOTE(Neris @ 2012 03 14, 12:42)
O kas čia tokio per Morengai?

čia trumpai buvau aprašius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 14, 12:38)
Vienas iš trijų  blush2.gif Ką tik nufotkinau.
user posted image

Gal galite pavadinimą parašyti , kokius agurkus čia auginate. ?

Beja kokie populiariausi ankstyvųjų agurkų pavadinimai. Ir ar jie tinka auginti paprastame , nešildomame šiltnamyje?
Norėčiau šiais metais pabandyti tuos "ilgavaisius agurkus"
Atsakyti
O gal kas pasidalintų keliomis morengų sėkliukėmis? Nes man daba dėl kelių sėklų nesinori per balas padelkas pasikėlus lakstyti... o ir užsakinėti vieną pokiuką sėklų truputi juokinga smile.gif

Pagelbėkit, labai reik įvaizdį pasikelti kai kieno akyse biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 14 kovo 2012 - 13:15
As, deja, ir nenuvaziuoju, ir jau nenuvaziuosiu artimiausiu metu.. tad negaliu pasidalinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(perla30* @ 2012 03 14, 13:10)
Gal galite pavadinimą parašyti , kokius agurkus čia auginate. ?

Beja kokie populiariausi ankstyvųjų agurkų pavadinimai. Ir ar jie tinka auginti paprastame , nešildomame šiltnamyje?
Norėčiau šiais metais pabandyti tuos "ilgavaisius agurkus"

nuotraukoj Marengue agurko daigelis, dar yra Asker.
Agurkams reikalinga šiluma, o neturint šildomo šiltnamio, kažin ar labai norėsis augintis vien dėl vyriškų žiedukų ir neturėt agurkiukų rolleyes.gif

QUOTE(Dzhine @ 2012 03 14, 13:14)
O gal kas pasidalintų keliomis morengų sėkliukėmis? Nes man daba dėl kelių sėklų nesinori per balas padelkas pasikėlus lakstyti... o ir užsakinėti vieną pokiuką sėklų truputi juokinga smile.gif

Pagelbėkit, labai reik įvaizdį pasikelti kai kieno akyse biggrin.gif

a botų nereikia atsiųst? g.gif Ale be platformų, bet nauji, kroksiniai cool.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 14, 13:16)
As, deja, ir nenuvaziuoju, ir jau nenuvaziuosiu artimiausiu metu.. tad negaliu pasidalinti blush2.gif

na, įdėsiu, mūsų bendram pašto karvelėliui biggrin.gif Ale kitą savaitę atkeliautų.
Eikit sau, rimtai jau. Tikėjausi bendrai čia šventę švęst, ale pas vieną dar nieks neišlindo, a kitos net nepasisėjo. Ir vėl viena ant ledo likau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gaudvilė: 14 kovo 2012 - 13:22
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 14, 13:14)
O gal kas pasidalintų keliomis morengų sėkliukėmis?

as galiu smile.gif Tik kaip tau jas perduot? Dabar negaliu labai zyliot po miesta.. Atsiust?
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 14, 13:19)
nuotraukoj Marengue agurko daigelis, dar yra Asker.
Agurkams reikalinga šiluma, o neturint šildomo šiltnamio, kažin ar labai norėsis augintis vien dėl vyriškų žiedukų ir neturėt agurkiukų  rolleyes.gif
a botų nereikia atsiųst?  g.gif Ale be platformų, bet nauji, kroksiniai  cool.gif  lotuliukas.gif

Aš gi ne veikštinėti po balas tingiu (man lietuvių gamybos vaivorykštiniai kaip tik. sūnus sakė, kad tinka, nes kai lietus lyja, būna ir vaivorykštė). aš tiesiog viso pokučio pirkt nenoriu blush2.gif

Saintlina, taip, ačiū wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzhine: 14 kovo 2012 - 13:23
QUOTE(Profit @ 2012 03 14, 13:01)
Marengue seklu  uzsisakiau is cia
http://pomidorai.api...amp;category=15

tik idomu kada atsius  ax.gif

jie greit atsiuncia. Kai gaus apmokejima, iskart ir issius.
Papildyta:
Gaudvile, o Askeriukai irgi tokie pat pas tave kaip sitas? Ta prasme, dydzio jau tokio?
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 03 14, 13:24)
Gaudvile, o Askeriukai irgi tokie pat pas tave kaip sitas? Ta prasme, dydzio jau tokio?

niu, patįsęs labiau. Gi rimtai apie agurkus pamiršau, tai jie šiltnamy mažokai šviesos gavo.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 14, 13:21)
Saintlina, taip, ačiū  wub.gif

kas 'taip'? Atsiust? Tai adresiuka nors parasyk smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 14, 13:20)

Eikit sau, rimtai jau. Tikėjausi bendrai čia šventę švęst, ale pas vieną dar nieks neišlindo, a kitos net nepasisėjo. Ir vėl viena ant ledo likau  g.gif

nuvaziavus perpiet namo perkeliau indelius i vonia ant gyvatuko, kad silciau butu, bo ant to radiatoriaus iki geguzes turbut nieks nebesudigs. Nu palauk, vysiuos dar. Vienai svest.. dar ko uzsimanysi biggrin.gif
Atsakyti