Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai

QUOTE(Dzhine @ 2012 03 09, 14:57)
Jei tame ARčiau bus šitų morengiukų, tai švilptelk. rinksiu savo indėnų gaują ir šturmuosių tą arčiau smile.gif
ir jei nesunku užmesk akį ar jie jau gavo Seasol  koncentruotą 4u.gif

O Seasol ar tik ne Sodu g.? g.gif Agurkeliai tai Shetelig'e, po prekystaliu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2012 03 09, 15:44)
Dar būčiau dvi savaites apie agurkus negalvojus, jei nebūčiau į šią temukę užėjus  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif As iki geguzes buciau apie juos nemasciusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 09, 16:37)
O Seasol ar tik ne Sodu g.? g.gif Agurkeliai tai Shetelig'e, po prekystaliu smile.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif As iki geguzes buciau apie juos nemasciusi doh.gif

nain, ne tik sodu g. tobuleja smile.gif

bet tiek to, nelysiu kasininkems po sijonais biggrin.gif
Atsakyti
AS APAKUS bigsmile.gif g.gif g.gif Jau sejat agurkus, as ne negalvojau apie tai blush2.gif , zmones dar tik pomidorus sodina, na cia tai geras, man dabar pavydu, uzejo noras nors viena agurka pasodint, nes realiai vietos ant palangiu nebera......
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 09, 16:52)
nain, ne tik sodu g. tobuleja smile.gif

bet tiek to, nelysiu kasininkems po sijonais biggrin.gif

o kur dar jo yra/bus?
Jei vaziuosiu ir bus-galiu paimti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 09, 16:56)
o kur dar jo yra/bus?

Seasolio? Tikrai yra Kalvariju g. Sekluvos parduotuvej.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2012 03 09, 16:56)
o kur dar jo yra/bus?
Jei vaziuosiu ir bus-galiu paimti mirksiukas.gif

Man žadėjo, kad turės Rygos g. Nes dabar ten tik purškiami. tai aš ir tykau, kur arčiau nusipirkus, bo brangus mylimas sutuoktinis išvyksta ir lieku viena su vaikais (suprask be auto) . O už gerus norus dėkui, gal vis tik neprireiks smile.gif

Saintlina, ačiukas. Kitą savaitę reiks nuvažiuot.
Atsakyti
QUOTE(Dzhine @ 2012 03 09, 17:23)

Saintlina, ačiukas. Kitą savaitę reiks nuvažiuot.

gal pasiskambink jiems pries vaziuodama del visa ko. As pirkau pries gera savaite.
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 13:40)
Aaaaaaaa, na, ok, jungiuos į kompaniją  lotuliukas.gif
QUOTE(saintlina @ 2012 03 09, 13:45)
eini set?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 13:48)
Aha, vieną Askerį ir kokius du Morengue  lotuliukas.gif
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 14:40)
i prisiminkit datą sėjos - diena po kovo 08  cool.gif Agurkai pachmelni   blush2.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif tai ką, pernai eksperimentas su BaisiaisAgurkais buvo, šiemet jau su pachmelnais? lotuliukas.gif lotuliukas.gif jėga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2012 03 09, 19:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif jėga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

junkis nesijuokus. Jei kvailiojam, tai kvailiojam biggrin.gif
Atsakyti
o sakykit mielosios, kas tas seasolis? blush2.gif per google nerandu paaiskinimo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2012 03 09, 20:03)
junkis nesijuokus. Jei kvailiojam, tai kvailiojam  biggrin.gif

gal ir junkčiausi - jei kvailioti, tai iki galo thumbup.gif lotuliukas.gif ale tos Pachmelnos veislės neturiu lotuliukas.gif pas mane šiemet visi iš A raidės iš balticseeds biggrin.gif na gal dar kokį Dirigentą įsileisiu į daržą biggrin.gif

Solveiga, va apie tokį merginos kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*TAU* @ 2012 03 09, 22:53)
gal ir junkčiausi - jei kvailioti, tai iki galo  thumbup.gif  lotuliukas.gif ale tos Pachmelnos veislės neturiu lotuliukas.gif pas mane šiemet visi iš A raidės iš balticseeds biggrin.gif

tai reiskia, kad Asker turi smile.gif Gali jungtis drinks_cheers.gif
Atsakyti