Bent mažas trupinėlis nuo mūsų Jūsų didelės Svajonės išsipildymui
Ir ačiū akcijos globėjoms
Afrodite69, kukliai prisidedu prie tavo mazycio, rausvo ir kryksciancio tikslo!!!
Afrodite69,linkiu jums begalines stiprybes ir tiketi,kad si kart viskas bus gerai.as pati turejau sunkumu su pastojimu.tad tave puikiai suprantu stiprybes jums ir jusu seimai.prisidesim ir mes prie tavo svajones
Afrodite69, stiprybes Jusu seimai
Laikau kumscius uz tai, kad si karta tavo viltys issipildytu
Kukliai prisidedu ir as
Laikau kumscius uz tai, kad si karta tavo viltys issipildytu
Kukliai prisidedu ir as
stiprybes, istvermes ir didziausios svajos issipildymo tau, Afrodite69 tikiu, jog visu geranoriskumas ir prisidejimas vardan tokio tikslo atnes paciu laukiamiausiu rezultatu
Afrodite69, nesvarbu kas bebutu, tu tikek - zmoniu gerumu, artimo meile, busimu nestumu ir tuo, kad viena diena supuosi kudikeli. O tu tikrai ji supuosi, ir visos negandos bus kazkur toli praeityje. Stiprybe, gerumas ir tikejimas - yra musu ginklai. Ir as tikiu, kad jie pades iveikti viska. Siunciu laseliuka nuo manes.
Afrodite69 tikiu,kad tikrai sulauksit savo stebuklelio,tokiai mamai kaip Jus kitaip ir negali buti musu seima taip pat prisideda prie sios svajones issipildymo ir nuosirdziai laikom kumscius
Mielieji, nors laseliu prisidedam prie Jusu dideles svajones issipildymo Jums tirkai pavyks, tokiems stipriems zmonems kitaip negali buti
Sveikute, brangioji mano, skaitau ir netikiu, o tiek bendravome, skaitau ir verkiu, butinai palaikysime kuo galesime ir kiek galesime. Su meile Zaliaake - Laura
rimtai prisidet negalime,tai prisidedam kukliai testui su dviem juostelem ir sampano buteliui truputi leisiu sau papliurpti tavo temoj.mes viena ivf irgi dareme padedant zmonems.situacija buvo visiskai kita,mes kaip ir patys turejom finansiniu galimybiu surinkt tu pinigu per kokius metelius,bet jau nebebuvo psichologiniu jegu.tada draugai,gimines,artimieji patys susiorganizavo mums padet.ir sis kartas buvo sekmingas dar ir dabar labai daznai pakalbame apie ta laika,as tuomet jauciausi labai bjauriai,man buvo bais nejauku priimt tuos pinigus,as nuolat dekojau ir atsiprasinedavau.o jie sakydavo,tai jums aciu uz sia galimybe.mes kruvas pinigu issvaistom niekams,vakareliams ,alkocholiui.ir visa gyvenima zinosim,jog tie keli litai duoti jums buvo patys prasmingiausi.tie keli litai leidzia didziuotis savimi ir jaustis labai svarbiu,paglostyti savimeile ir galvoti,jog padarem stebukla.taigi ir jusu seimai aciu,jog leidot man pasijusti gerai.sekmes jums
Prisidejom ir mes su auxxe siek tiek link jusu svajones issipildymo Linkiu is visos sirdies kad si karta pasisektu!
QUOTE(etera @ 2012 02 09, 10:36)
rimtai prisidet negalime,tai prisidedam kukliai testui su dviem juostelem ir sampano buteliui truputi leisiu sau papliurpti tavo temoj.mes viena ivf irgi dareme padedant zmonems.situacija buvo visiskai kita,mes kaip ir patys turejom finansiniu galimybiu surinkt tu pinigu per kokius metelius,bet jau nebebuvo psichologiniu jegu.tada draugai,gimines,artimieji patys susiorganizavo mums padet.ir sis kartas buvo sekmingas dar ir dabar labai daznai pakalbame apie ta laika,as tuomet jauciausi labai bjauriai,man buvo bais nejauku priimt tuos pinigus,as nuolat dekojau ir atsiprasinedavau.o jie sakydavo,tai jums aciu uz sia galimybe.mes kruvas pinigu issvaistom niekams,vakareliams ,alkocholiui.ir visa gyvenima zinosim,jog tie keli litai duoti jums buvo patys prasmingiausi.tie keli litai leidzia didziuotis savimi ir jaustis labai svarbiu,paglostyti savimeile ir galvoti,jog padarem stebukla.taigi ir jusu seimai aciu,jog leidot man pasijusti gerai.sekmes jums
Pasirašau po kiekvienu žodžiu