QUOTE(RositaK @ 2012 07 16, 13:18)
Afrodite, tikrai labai gaila, kad teko patirti tokius isgyvenimus
Taciau negaliu neišreikšti savo nuomones del akcijos pratesimo.
Mano nuomone tau labai pasiseke, kad buvo renkami pinigeliai IVF, t.y. šansui susilaukti antro išsvajoto kudikio. Taciau kazin ar butu sazininga antrakart akcija testi, kai šeimu, kurios šanso pajusti motinyste/tevyste net neturi, šiame forume yra begale, kurios bent vienam IVF neturi lešų...
nuomonę išsakiau grynai dėl kitų šeimų lūkesčių (ne dėl asmeninių)
Gerb.RositaK, kai mergaites organizavo pirma akcija jauciausi labai nepatogiai ir sulaukiau skaudziu pasisakymu.Neduos meluoti mergaites,kad ilgai dvejojau ir pati sakiau kad nesazininga,man geda ir pan.Bet parasiau visdelto istorija,issiuntem jums visus dokumetus apie pajamas ir visu mergaiciu deka mes turejome sansa siam IVF kuris deja baigesi nelaimingai.
As apie IVF pabaiga papasakojau,nes visa laika buvom isvien su mergaitemis,dauguma liko artimesnes nei galima isivaizduoti.Parasiau tik kaip ir akcijos pabaigai,kad nesibaige kaip svajojom visos-deja.Tikrai ne vienos ne prasiau,kad man rinktu pinigus,neskatinau ir pan.
Kaip jau minejau man labai geda kad antra patys negalim surinkti sumos reikiamos IVF,ir esu rasiusiu kad nesazininga ir gal egoistiska kitu atzvilgiu.
Man gailescio nereikia,bet nesugebu atsigauti po patirto isgyvenimo,o dabar jauciusi zymiai sh....po jusu zodziu, toks jausmas kad as kazkokiu budu isplesiu pinigelius is kitu zmoniu
nesitikejau kad bus akcija,neprasiau ir likau nustebusi ir pasimetusi.
Meluosiu jei pasakysiu,kad man sirdyje nesuvirpejo dziugesys kad gal greit ivyksiantis IVF bus galutinai sekmingas.Bet nieko is nieko atiimti nenoriu,ir jeigu nuspresite Jusu Vaisingumo asociacija ar mergaites kad nebetesti akcijos-is mano puses nebus ne laselio nuoskaudos,ar kazko..kaip tik esu labai dekinga merginoms uz tai kad suteike mums tokia galimybe ir pries jas zemai lenkiu galva.
Atsiprasau...ir nenorim mes nieko absoliuciai is nieko atiimt... negerai gavosi..atsiprasau