Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

QUOTE(iowa @ 2012 07 06, 18:42)
Brangioji ,dabar ziurek saves ,juk turi save ziuret ir mylet ,reikia stengtis vien del svajones ......  wub.gif  o Sazininga ar nesazininga palik sprest mums ..... kam tai atrodo nesazininga tegu ir neskaito ir nepadeda ... o kas nori jums padet ,pades ir taip  wub.gif ....



thumbup.gif pasakyta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo TITA777: 07 liepos 2012 - 22:00
Afrodite, skaitau ir savo akimis netikiu, nenoriu patiketi.. doh.gif Matyt, kaip ir Tau, man vis dar kirba mazyte viltele, - o gal? Ir tas nelemtas klausimas- uz ka, kodel? Laikykis, brangioji! Mes su Tavim! Jei suremem pecius viena karta, suremsim ir kita!!! 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(iowa @ 2012 07 06, 18:42)
Brangioji ,dabar ziurek saves ,juk turi save ziuret ir mylet ,reikia stengtis vien del svajones ......  wub.gif  o Sazininga ar nesazininga palik sprest mums ..... kam tai atrodo nesazininga tegu ir neskaito ir nepadeda ... o kas nori jums padet ,pades ir taip  wub.gif ....
Dabar lauk antradienio ,o paskui jau kaip likimas duos ,tik Tu nepasiduok ...... Visada laukiam gryztant .......
Visa tai turesi ir Tu  svarbiausia tikek tuom  wub.gif

Sveikutes 4u.gif
Aciukas IOWA uz tokius zodelius,perskaiciau ir apsiverkiau.Labai laukiu rytojaus ir tikiuosi kad gydytojas nuspres kad apziures mane.Visas dieneles prabuvau kaip lavonas,nieko nesinorejo,asaros tik upeliais bego..sestadieni i sekmadieni toookie skausmai nakti buvo susuke,kad net telefono negalejau paiimti,kelias valandas lovoj prasiraiciau-momentais atrode kad ir samone prarasiusi ir lovoj apsivemsiu,bet paskui skausmai nurimo-tai uzmigau.Vakar vel buvo uzeje bet trumpiau tik apie pusantros valandos.Kilo mintis,kad gal man ivyko persileidimas g.gif nesu turejusi niekada ju tai net nezinau kaip buna.
Todel ir laukiu rytojaus,kad gal echoskopu gydytojas pamatys kas su manim vyksta.Ir suzinosiu ar tikrai reikia operacijos.Jei ryt nepguldys tai sakiau kartosiu HCG kad paziuret nejaugi skaiciai auga-nes jei nebus paauge o nukrtie tai gal nepasitvirtins man ta pusline isvisa.nors is kitos puses kiek perskaiciau apie ja tai baisu labai,net labai...tai sakiau jei nuspres darys operacija labai nesispardysiu-nes noriu apsidrausti,kad tikrai jos nera.
CITULI,taip tu teisi kad planavimas vaikiuko suteiks jegu..as tikiu tuo ir net neabejoju,nes po nepavykusiu kartu atsitiesti budavo lengviau kai zinojai kad bandysi.
O dabar net nezinau kada galesiu bandyti; jeigu pusline isvisa pasitvirtins tai geriausiu atveju tik po metu,o jei persileidimas cia tai nezinau po kiek laiko galesim planuoti doh.gif
Bandau atsistoti ant koju ir matyt sviesa tunelio gale-kol kas nelabai iseina. nezinau gal sakiau reikia isvykti i gimtine,ten tylu,ramu-gal atsigausiu gamtos apsuptyje.
Dabar suku galva kaip kovoti su sirdies skausmu-nes jis skaudesnis uz tuos sareminius skausmus.
Bet sirdies gylumoje kirba viltis kad visdelto as vistiek tapsiu sekminga nestuke,nors metai lipa ant kulnu bet vistiek tikiuosi kad tapsiu nuostabaus mazylio o gal net mazyliu mama.
Ir aciu Jums uz palaikyma.Tai daug reiskia ir tai suteikia kazkokios vilties,stiprybes.Lai Viespats saugo jus ir artimuosius.Buckis 4u.gif
Atsakyti
Afrodite...
mano palaikymas be zodziu...

Uz rytoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 07 09, 11:36)
jeigu pusline isvisa pasitvirtins tai geriausiu atveju tik po metu,o jei persileidimas cia tai nezinau po kiek laiko galesim planuoti


as biski ukiskai parasysiu, jei nesupyksit, be dideliu vilties ziebimo akciju blush2.gif biggrin.gif

jeigu ir pusline isvisa, tai ji nebutinai bus piktybine; jei ji bus negydoma, tuomet gali issivystyti piktybinis navikas – chorionepitelioma. O kad gydys/ salins, tai cia faktas.

bet kazin ar cia bus P.I., nes ir gimda turetu buti didesne nei turetu buti pagal laika, hcg rodikliai turetu buti zyyymiai didesni, o ir echoskopijos metu turetu buti matomos ala vynuogiu kekes, nes choriono gaureliai pripampsta skyscio ir tampa panasus i vynuoges. O apie tai nieko neminejo, tiesa?

grubiai tariant- geriausia iseitis siuo atveju, - savaiminis persileidimas, nes tuomet organizmas naturaliai viska pasalina, svelniai (santykinai, aisku), ir organizmas daug greiciau atsigauna. O ir po savaiminio persileidimo galima planuoti jau po kokio vieno dvieju ciklu, kai atsistato gimdos gleivine, kaklelis uzsidaro ir t.t.

jei darys abrazija- pati procedura tikrai nebaisi ir neskausminga, mazdaug 20 miniuciu narkozes, o pabudusi jausi skausma, panasu i menesiniu skausma. Daznai ta pacia diena net namo paleidzia. o ir organizmas greit susitvarko po jos, tai tik skamba baisiai- valymas, siurbimas, o realiai tai tik pagalba tavo organizmui, kuris pats nesusitvarko.

zinau, kad tas kaltes jausmas, galvojimas, kad GAL vistik tik tas vaikelis gyvas, kad as cia ji zudau ir t.t., yra labai stiprus, bet gydytojai jau daug kartu apziurejo, ivertino situacija, tuo labiau, kad pagal isodinima jau tikrai labai daug laiko praejo.

kaip nors susikaupk ir nustok save kamuot, padarei viska ka galejai, gydytojai taip pat, kartais tiesiog taip nutinka- net patiems geriausiems, teisingiausiems ir saziningiausiems zmonems. cia nei kokia bausme, nei likimo kryzius, tai tiesiog gamta, sauganti sveiku palikuoniu islikima.

gera zinia, kad nestumas kabinosi, kad "prikibo", kad kazkuri laika vystesi. tai jau daug, labai daug.

geriausia butu po kokio menesiuko po visko pasitikrint, ar viskas susitvarke, ir jei viskas ok, - tiesiog toliau gyventi su mylimu vyru, nes ne vienas medikas sako, kad po persileidimu ar normaliu nestumu su gimdymu organizmas buna labai "uzsivedes", hormonai "teisingam kelyje" ir daug lengviau pastoti.

linkiu kuo lengviausiu sprendimu ir kuo geresniu isvadu, vienokiu ar kitokiu. Tikrai kur kas lengviau gyventi, kai jau viskas baigta, nebelieka tampymosi draskymosi ir galima issiverkus vel kurti naujus planus. 4u.gif

Atsakyti
Karvyte Mu, nuostabus zodziai wub.gif

Viska sudeliojantys, atveriantys akis ir nuraminantys siela.

Afrodite 4u.gif
Atsakyti
Laikykis Afrodite kaip nors. Nepasiduok 4u.gif
Atsakyti
Afrodite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, mergyt, laikykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas, pranesau zinute kad Afrodites69 yra ligonineje ir ruosiama operacijai, kai gales ji pati jums paskui parasys.
Atsakyti
QUOTE(nanataa @ 2012 07 10, 11:08)
Labas rytas, pranesau zinute kad Afrodites69 yra ligonineje ir ruosiama operacijai, kai gales ji pati jums paskui parasys.

cray.gif stiprybes Tau, Afrodite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Afrodite verysad.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti