Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

as irgi is tu slaptu "ligoniu", kurie seka sia istorija su nezmonisku azartu ir laukia STEBUKLO blush2.gif biggrin.gif

tiek visko gyvenime buna, bet sukandi dantis, ir tiesiog labai labai labai labai nori. o kai taip labai labai labai labai nori, brauki snargli, pasigaili saves ir vel kovoji uz savo svajone. To ir linkiu- nenustot vilties.

jei padrasins, kiek zmogus gali pakelt, tai pasakysiu, kad dabar esu 9 (!!!) karta nescia. Is 6 nestumo gime mergyte, po to vel reikejo krist ir keltis, ir stai antras stebuklas pakeliui! Aciudie, kad pastoju pati, bet nestumo palaikymui taip pat iseina daug pinigeliu, o praradimo skausmas ne kiek ne menkesnis, ir neviltis baisi. bet moterys gali daug del savo svajones. tik nepasiduok!

p.s. su VISAIS nestumais kraujavo ir tepliojo!
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 06 25, 22:54)
O gal kas buvo susidures su tokia kaip mano situacija? as internete nerandu info apie toki pastojima.

Tikrai yra panasiu istoriju kaip tavo 4u.gif mirksiukas.gif su laiminga pabaiga: - dabar jau su krykstaujanciais stebukliukais. As pati budama nestuke.gif dar 2 men sirgau mmm. Apie nestuke.gif nieko nezinojau, todel labai ir nesisaugojau, gyd sake - stebuklas, kad neissivale - ir va dabar tai stebukliukei jau 8 men. Taip kad auksciau nosyte ir viskas bus ok.
Del atitikimo pagal savaites - pradzioje labai daug kam neatitinka - atsilieka - maniske irgi atsiliko 1.5 sav. bet viskas ok. paskui pasivijo.
Atsakyti
sveikute, aš irgi pažįstu porą mamyčių, kurios visą nėštumą mm sirgo (su viena prieš pat gimdymą patologiniame susitikome lotuliukas.gif )
Taip, kad aukštyn nosytę - ne viskas dar prarasta 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Afrodite, mergyt, kaip tu? 4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal turi dziugiu naujienu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 06 29, 10:02)
Afrodite, mergyt, kaip tu?  4u.gif  4u.gif  4u.gif    Gal turi dziugiu naujienu?  bigsmile.gif

Sveikutes mano fejos smile.gif
Atleiskit,kad nerasau Jums ilgokai,tiesiog kraujavimas pasidare stipresnis ir gausesnis verysad.gif Guliu lovoj ir nesikeliu visai su viltim,kad viskas bus gerai ir mano kovotojas atsilaikys per sias sunkias savaiteles.Siandien pridaviau HCG bet rezultatu dar nezinau.Tikiuosi labai kad skaiciukai bus ugteleje.nors zinokit kaip gazdina ir liudina kraujavimas verysad.gif einu i tualeta su baime ir tuo paciu viltim kad viskas jau bus gerai.
Aciu uz palaikyma ir padrasinancias istorijas-labai tikiuosi kad ir mano istorija baigsis laimingai wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ka tik gavau HCG.Skaiciai kyla,bet labai labai letai. Birzelio 25 diena buvo 3449,o siandien 6559 iseina kad dvigubeja kas 103 val g.gif
na,pirmadieni gal prisiprasysiu kad echo paziuretu ir pamatysim kaip auga maziukas.Na,bet skaiciai dvigubeja tai labai letai.
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 06 29, 14:24)
Ka tik gavau HCG.Skaiciai kyla,bet labai labai letai. Birzelio 25 diena buvo 3449,o siandien 6559 iseina kad dvigubeja kas 103 val g.gif
na,pirmadieni gal prisiprasysiu kad echo paziuretu ir pamatysim kaip auga maziukas.Na,bet skaiciai dvigubeja tai labai letai.

Unikalus atvejis... Nezinau ka pasakyti, bet spaudziu visus 4 kumstukus uz ta stebuklingaja lelyte 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skaiciukai kyla, vadinasi leliukas yra, o dabar lieka melstis, kad tik jis augtu ir stipretu ir pradziugintu savo tevelius wub.gif
Atsakyti
Bet auga, viskas turi būti gerai, mažiukas įsikibęs laikosi wub.gif Pasikartosiu, nes berods IVF temoje rašiau, nuo kažkurios savaitės (nepamenu), jis ir neturi dvigubėti taip greitai.
Atsakyti
Skaitau as ir sia istorija... Patarimas- guli ir nejudi,kuo maziau judesituo tvirciau kabinsis,nei krust nedaryk,nei ant sonu nesivartyk,kaip atsigulsi taip ir gulek tokia poza,sekmes 4u.gif
Atsakyti
Afrodite na bet skaiciukai juk auga ir stipriai paaugo, na gal jie nera pagal visas normas ir standartus bet koks skirtumas, svarbu kad jie auga. Gal del to jie ne tokie ispudingi kad maziukas dar nepilnai isitvirtines pas tave pilvelyje.
O del lovos rezimo tai tikrai ne krust, mano pussesere visa nestuma taip gavo guleti lovoje ir nesijudinti. Visa laika gavo guleti, tik i wc nueidavo. Pasekme ta kad priaugo 36 kg, bet uztat gime grazi sveika ir isnesiota mergyte mirksiukas.gif Taip kad dabar tegul vyras tave lepina iki beprotybes, tegul myli tave taip kaip dar nemylejo ir linkiu kad jau abu pradetumet dziaugtis nestuke.gif nes teigiamos emocijos butinos. Galu gale paskaityk anekdotu jie nors trumpem bet nuotaika pakelia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kostela @ 2012 06 30, 11:05)
Afrodite na bet skaiciukai juk auga ir stipriai paaugo, na gal jie nera pagal visas normas ir standartus bet koks skirtumas, svarbu kad jie auga. Gal del to jie ne tokie ispudingi kad maziukas dar nepilnai isitvirtines pas tave pilvelyje.
O del lovos rezimo tai tikrai ne krust, mano pussesere visa nestuma taip gavo guleti lovoje ir nesijudinti. Visa laika gavo guleti, tik i wc nueidavo. Pasekme ta kad priaugo 36 kg, bet uztat gime grazi sveika ir isnesiota mergyte  mirksiukas.gif Taip kad dabar tegul vyras tave lepina iki beprotybes, tegul myli tave taip kaip dar nemylejo ir linkiu kad jau abu pradetumet dziaugtis  nestuke.gif nes teigiamos emocijos butinos. Galu gale paskaityk anekdotu jie nors trumpem bet nuotaika pakelia  biggrin.gif

Sveikutes mergytes 4u.gif
Uzbegau trumpam ir vel i lovyte leksiu-laikausi visu jusu patarimu ir jei reiks gulesiu iki pat galo,kad tik mano stebukliukui butu viskas gerai.Vis paglostau pilvuka kaip moke Adrija wub.gif ir zinoma daug meldziuosi.Aciu Jums uz nerealu palaikyma ir neikainojamus patarimus.Deja,siuo metu atrodo kad medikams nerupi,kaip ir kas -dziugu,kad Latvijos medikai uz tat rupinasi ir kartu su manim dziaugiasi paaugusiais skaiciais ir mane vis nuramina.Naujienu jokiu-nors noreciau atlekti ir pranesti kad nebekraujuoju-bet deja negaliu to padaryt.
Pirmadieni nesidarysiu HCG ir echo.Bandysiu del echo tartis ketvirtadieniui po pietu,nes anot Bykovos geriau darytis veliau kad pamatyt sirdele ir per daznai nesidaryti vaginaliniu echo nes tai irgi gali sukelti persileidima.Nezinau gal nesamone,bet po paskutines apziuros echo man tik sustiprejo kraujavimas. Taigi,daug nerasinesiu cia-o tai temute eina vel i pabaiga-kai tik bus ziniu ateisiu su jumis pasidalinti,nes juk jus visos mano stebukliuko krikstomamos wub.gif
Grazios liepos mergaites,sekmingos,aistringos ir labai laimingos wub.gif 4u.gif
Atsakyti
o tai gal geriau ir ketvirtadienį nesidaryti. Tiesiog nejudinti ten nieko. Gulėt gulėt ir dar kartą gulėt. Na kas blogesnio gali būti. Juk nieko nepakeisit, jei pamatysit tą širdutę. o jei po to kraujuot stipriau pradės. Nežinau. Daktarai gal geriau žino, o gal pati Afroditė nuojautą kokią turi, kaip geriau?
Atsakyti