Afrodituk, mergyt zinok as visa esybe esu su tavimi. Stiprybes, tikejimo ir vilties
Afrodite vis seku kaip seklys morka kaip tau sekasi, mano pirma skaitoma tema įsijungus Sm. Labai pergyvenu ir sergu už tave ir tavo šeimą kad tik viskas gerai būtų. Ir labai tikiu kad viskas taip ir bus - tu toks geras žmogutis, tavo passisakymai dvelkia švelnumu ir meile. Laikykis, saugok save ir siunčiu daug palaikymo kumštukų
Turbut vis tik negadino venu musu Afrodite siandien
Sveikutes
Na,stai temute eina i pabaiga ir tikiuosi kad su jos uzsibaigimu ir kazka jau aiskau galesiu parasyti.Aciu labai uz kumstukus ir palaikyma-kokie jie svarbus kad jus zinotumet Labai aciu,manau kad jusu visu palaikymo ir maldu deka ir viksta su manim stebuklai ir neaiskus niekam dalykai Labai noriu kad mano istorija baigtusi laimingai
Cituk,nesidariau kraujuka vakar-issigandau. Kazkaip ne kokie tie pozymiai tai pagalvojau kad geriau nezinosiu kas ir kaip Pirmadieni liepta pasidaryti HCG tai ir pasidarysiu ir zinosiu,labai tikiuosi kad sis likes maziukas bus stipruolis ir skaiciukai soktels ir kad jau pamatysime mes savo slapuka
Aciu Jums visoms ir grazaus artejancio savaitgalio ir nuostabiu Joniniu
Na,stai temute eina i pabaiga ir tikiuosi kad su jos uzsibaigimu ir kazka jau aiskau galesiu parasyti.Aciu labai uz kumstukus ir palaikyma-kokie jie svarbus kad jus zinotumet Labai aciu,manau kad jusu visu palaikymo ir maldu deka ir viksta su manim stebuklai ir neaiskus niekam dalykai Labai noriu kad mano istorija baigtusi laimingai
Cituk,nesidariau kraujuka vakar-issigandau. Kazkaip ne kokie tie pozymiai tai pagalvojau kad geriau nezinosiu kas ir kaip Pirmadieni liepta pasidaryti HCG tai ir pasidarysiu ir zinosiu,labai tikiuosi kad sis likes maziukas bus stipruolis ir skaiciukai soktels ir kad jau pamatysime mes savo slapuka
Aciu Jums visoms ir grazaus artejancio savaitgalio ir nuostabiu Joniniu
Laukiam pirmadienio su didziuliais skaiciukais, jau turetu tikrai virs keliu tukstanciu buti
Afrodite - linkiu jums pamatyti pirmadieni savo mazyli, auganti ir stipriai isikibusi
QUOTE(Shira @ 2012 06 23, 15:37)
Afrodite - linkiu jums pamatyti pirmadieni savo mazyli, auganti ir stipriai isikibusi
Aciu mergaites uz palaikyma Jus nuostabios niekad to nepavargsiu kartoti
SHIRA,aciu uz palinkejimus Tau irgi linkiu puikaus susitikimo jei neklystu antradieni su maziuku O man pirmadienis svarbus del HCG skaiciuku-nuo ju sake ginekologe daug kas priklausys.Tad tikiuosi,kad jie bus grazus ir auksti ir atitiks nors ir maziausia norma pagal o kada pamatysiu savo stebukliuka kuris visiems cia per nervukus groja ir smagiai juokias tai net nezinau bet irgi tikiuosi kad jei Dievulis bus gailestingas pirmadieni musu seimai,tai gal penktadieni as irgi susitiksiu su savo maziuku
Aciu tau Afrodite Tu tokia gera visiem, negali nepasisekti tokiam zmogui Laukiam pirmadienio! Grazaus!
Siandien skaiciai nedideli 3449.Kaip 7 sav.nestumui per mazi.Be to,pradejau kraujuoti-vakar labai-siandien silpniau bet kraujuoju.Buvom siandien echoskopu nueje,tai pasake kad maziukas gimdoj bet neatitinka laiko;jis kazkur apie 3 ar 4 geriausiu variantu 5 sav.Sake,bloga vieta implantacijos centre gimdos todel labai didele tikimybe persileidimui. Ir isleido namo su tokiais zodziais,aprimkit ir susitaikykit kad labai didele tikimybe kad prarasit maziuka.
Nezinau,bet siandien visa vakara galvoju ir vis tikiuosi kad nustos kraujuoti ir maziukas issilaikys.Sakiau eisiu ketvirtadieni krauja priduoti ir ziuresiu ar auga skaiciai.Kita pirmadieni vel einu echoskopui pziureti ar jis auga ir dideja.Nors gydytojas nenuteike optimistiskai,bet norisi tiketi kad bus gerai ir jis issilaikys.Nors zinoma,daznai baime,neviltis,bejegiskumas ima virsu-ypac erzina tas kraujavimas,kai matai normaliai raudona krauja bet tikiuosi kad ivyks stebuklas.Nepaliaujamai meldziuosi,kalbu su maziuku.
O gal kas buvo susidures su tokia kaip mano situacija? as internete nerandu info apie toki pastojima.
Dabar spaudziu kumstukus iki ketvirtadienio ir lauksiu auganciu skaiciuku,o tada be proto ir su nerimu ir maldomis lauksiu pirmadienio echoskopo.
Rasau nerisliai nuo nervu,itampos ir labai labai skauda sirdele del mano vienos draugytes Cituko,zmogucio kuris neverrtas to ka siuncia viespats.taip norisi kad jis nusileistu ir su juo pakalbeti,paklausti....kartais nesuvokiu as pasaulio,eigos ivykiu,Dievo valios...man atrodo daznai kvailai ir beprasmiskai
Nezinau,bet siandien visa vakara galvoju ir vis tikiuosi kad nustos kraujuoti ir maziukas issilaikys.Sakiau eisiu ketvirtadieni krauja priduoti ir ziuresiu ar auga skaiciai.Kita pirmadieni vel einu echoskopui pziureti ar jis auga ir dideja.Nors gydytojas nenuteike optimistiskai,bet norisi tiketi kad bus gerai ir jis issilaikys.Nors zinoma,daznai baime,neviltis,bejegiskumas ima virsu-ypac erzina tas kraujavimas,kai matai normaliai raudona krauja bet tikiuosi kad ivyks stebuklas.Nepaliaujamai meldziuosi,kalbu su maziuku.
O gal kas buvo susidures su tokia kaip mano situacija? as internete nerandu info apie toki pastojima.
Dabar spaudziu kumstukus iki ketvirtadienio ir lauksiu auganciu skaiciuku,o tada be proto ir su nerimu ir maldomis lauksiu pirmadienio echoskopo.
Rasau nerisliai nuo nervu,itampos ir labai labai skauda sirdele del mano vienos draugytes Cituko,zmogucio kuris neverrtas to ka siuncia viespats.taip norisi kad jis nusileistu ir su juo pakalbeti,paklausti....kartais nesuvokiu as pasaulio,eigos ivykiu,Dievo valios...man atrodo daznai kvailai ir beprasmiskai
QUOTE(Kostela @ 2012 06 25, 23:14)
na bet skaiciukai paauge nuo praito karto ir labai stipriai, na lauksim naujienu toliau, bet dar nereikianleisti ranku
suprantu,kad sunku tai padaryti - bet svarbiausia nusiramninti, nes pastovi įtampa
nei tau nei žirniukui sveikatos tikrai neprideda. pasistenk ir laikykis
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 06 25, 22:54)
Kraujavimas tikrai nerodo pabaigos! As buvau TAIP nukraujavusi, kad tiesiogine ta zodzio prasme tekejo kraujas is manes, taciau gulimas rezimas + valerijonai = beveik metuku stipruoliukas namuose! NEPRARASK VILTIES!!!!!