QUOTE(<Orchiduke> @ 2012 06 11, 22:00)
Vis seku naujienas temuteje ir spaudziu kumstukus
Mano mazyti taskiuka gimdoje pamate kai HCG buvo 302.
Va sitokio HCG nuotraukyte:
Geri echoskopai labai anksti uzfiksuoja taskiuka, tik aisku per anksti matyti ar ten nera tuscia gemaline puslyte, ar viduje yra leliukas ir t.t. Bet esme ta, kad prie gan mazu HCG skaiciuku jau matosi ir dar gauni nuotraukyte dovanu.
Afrodite> as irgi linkusi manyt, kad kabinosi vienas, neisgyveno, ir atkeliavo biski veliau kitas mazylis, todel jo ir laikas yra mazesnis, bet HCG tai dvigubeja dabar jau kaip priklauso
Mano mazyti taskiuka gimdoje pamate kai HCG buvo 302.
Va sitokio HCG nuotraukyte:
Geri echoskopai labai anksti uzfiksuoja taskiuka, tik aisku per anksti matyti ar ten nera tuscia gemaline puslyte, ar viduje yra leliukas ir t.t. Bet esme ta, kad prie gan mazu HCG skaiciuku jau matosi ir dar gauni nuotraukyte dovanu.
Afrodite> as irgi linkusi manyt, kad kabinosi vienas, neisgyveno, ir atkeliavo biski veliau kitas mazylis, todel jo ir laikas yra mazesnis, bet HCG tai dvigubeja dabar jau kaip priklauso
Sveikutes mergytes
<Orchiduke> koks stebuklingas vaizdas negaliu atsiziureti,nuostabu,kaip grazu...Dievuleliau net asaros byra
Aciu jums visoms uz tikejima,palaikyma,kumstukus ir maldas.Jusu sirdys pilnos gerio,jus nuostabios
Zinot,kazkaip pradedu ir as jau itiketi,kad vis delto maziukas yra pas mane isciose,gal tikiu nes labai to noriu ir labai meldziuosi kad rytoj jau pamatytu mano zirniuka
Aciu aciu Jums ir jei tik as gausiu tokia nuotraukyte tikrai ikelsiu ir juodai dziaugsiuosi,pradesiu tiketi stebuklais