Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 06 11, 19:15)
Mano siandienos HCG 212,o senesni dariausi penktadieni 08 ir buvo 102.Tai kiek suprantu  man dvigubeja kas dvi dienos ir 16 val. g.gif Oi,kad as zinociau zinok atsakymus butu super-dabar visaip mastau,bet zemi skaiciai visvien gazdina.
Aciu visoms mergytems uz palaikyma,nelabai tikiu kad kazka pamatys man treciadieni-bet gal ivyks stebuklas ir pamatys.
Meldziuosi ir bandau tiketi kad stebuklas ir Dievulis isgirs mano ir musu visu maldas.Tikrai aciu mergaites,kad palaikot mane siuo nelengvu ir neaiskiu laikotarpiu wub.gif

Afrodite svarbu, kad skaiciukai dideja ir tai yra labai gerai, bet kiek zinau pamatyti kaz ka gimdoje gydytojas gali, kai hcg yra apie 1000-1500 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sangria023 @ 2012 06 11, 17:22)
Afrodite svarbu, kad skaiciukai dideja ir tai yra labai gerai, bet kiek zinau pamatyti kaz ka gimdoje gydytojas gali, kai hcg yra apie 1000-1500 g.gif

1500 yra riba kai nuo tiek jau turi matytis.Man gimdoj nuo 320 du nestumus jau mate,nu tai gal ir pas Afrodite pamatys zirniuka...isivaizduoju kas detusi sitam skyrelyje bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 06 11, 19:49)
1500  yra riba kai nuo tiek jau turi matytis.Man gimdoj nuo 320 du nestumus jau mate,nu tai gal ir pas Afrodite pamatys zirniuka...isivaizduoju kas detusi sitam skyrelyje  bigsmile.gif

Nezinojau tada Afrodite linkiu, kad pagaliau pamatytu tavo zirniuka gimduteje ir skaiciukai pradetu augti sparciai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 06 11, 19:49)
1500  yra riba kai nuo tiek jau turi matytis.Man gimdoj nuo 320 du nestumus jau mate,nu tai gal ir pas Afrodite pamatys zirniuka...isivaizduoju kas detusi sitam skyrelyje  bigsmile.gif

gal labiau Bykova nori kad mane patikrintu del negimdivinio g.gif nes nemanau kad ji nezino jog nesimato zirniuko jei nera virs 1000 g.gif As irgi noriu kad greiciau viskas issisprestu doh.gif
Atsakyti
Čia dar priklauso, su kokia technika žiūri - naujesni aparatai gali anksčiau taškelį pamatyti, senos kartos echoskopas tik nuo 1500 smile.gif

Afrodite, jeigu nesunku, rytoj pakartok HCG rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(regata @ 2012 06 11, 20:40)
Čia dar priklauso, su kokia technika žiūri - naujesni aparatai gali anksčiau taškelį pamatyti, senos kartos echoskopas tik nuo 1500  smile.gif

Afrodite, jeigu nesunku, rytoj pakartok HCG  rolleyes.gif

Regatuk,tikrai nebus per tiek laiko padideje mano skaiciukai.O ir gali buti,kad Bykova poryt ims krauja HCG.Juk ir visur rasoma kad auga skaiciai kas 2-3 dienos,o pagal viena skaiciuokle man paskaiciavo kad auga HCG kas 2 dienas ir 16 val.
Tai nusprendem kad darysim pas Bykova,o jei ji nedarys HCG tada jau darysime ketvirtadieni 4u.gif
Atsakyti
gerai, tegul pailsi tavo rankytės 4u.gif
mes per tą laiką kumštukus palaikysim wub.gif
Atsakyti
Vis seku naujienas temuteje ir spaudziu kumstukus 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Mano mazyti taskiuka gimdoje pamate kai HCG buvo 302.
Va sitokio HCG nuotraukyte:
user posted image

Geri echoskopai labai anksti uzfiksuoja taskiuka, tik aisku per anksti matyti ar ten nera tuscia gemaline puslyte, ar viduje yra leliukas ir t.t. Bet esme ta, kad prie gan mazu HCG skaiciuku jau matosi ir dar gauni nuotraukyte dovanu.

Afrodite> as irgi linkusi manyt, kad kabinosi vienas, neisgyveno, ir atkeliavo biski veliau kitas mazylis, todel jo ir laikas yra mazesnis, bet HCG tai dvigubeja dabar jau kaip priklauso thumbup.gif

Atsakyti
Stebuklu buna, ir laaaaabai noriu tiket kad vienas is nerealiausiu stebuklu ivyks su tavimi wub.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
As tikiu stebuklais...manau afrodite tu tai irodisi...pasimelsim visos uz tave ir tavo mazaji kiskuti kad isikurtu sekmingai tavo isciose visiems 9 menesiams. wub.gif
Atsakyti
Laikome stiprius kumščius už tave 4u.gif
Atsakyti
Afrodite69 4u.gif laikom kumstus uz tave labai stiprus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti