QUOTE(Maidenana @ 2012 05 22, 16:36)
Labai gerai kai per IUI procedura ar isodinima buna lengvas arba stipresnis persalimas, nes tada imunitetas nusilpes ir maziau priesinasi nestumui. taip pastojo butent Olialia. Atejusi i IUI visiskai serganti, pasiruosiusi isgirsti, kad IUI nedarom, nes sergi. taciau jos sunelis pilve kojytem laimingai maskatuoja jau dvidesimt kazkokia savaite
kaip dziugu,kai yra tokiu nuostabiu pavyzdziu
Na,prisiduodu-kazko nuotaiku kaita man-tryskau optimizmu,o siandien kazkaip veerkt norisi Pojuciu nestumo neieskau nes dar anksti labai ir nerealu.Bet nezinau...man vis nuo isodinimo maudzia pilva,o vakar taip vakare gerai pradejo mausti pilva,toks jausmas kad duria,kieta ten lyg akmuo butu ir pradejo dubens kaula per viduriuka maust-tai nuejau gult nes eurovizijos pusfinalio nepabaigiau ziureti.O ryte kai atsikeliau tai maude kaip pries geras mm-na issigandusi buvau juodai, dar paskaitinejau kad mazas pastojimo procentas su dvieju dienu embrionais...laksciau vis i tualeta ziureti ar tik neatejo parazites isdavikes nors tik 5 diena po isodinimo neturetu ateiti-na bet jausmas maudimo kaip pries pat prasidedant mm.Pagulinejau,maudzia bet nebe tiek.
krutine jautri ir momentasi skausminga.Net pazasties srityje.Bet visa tai as kazkaip mastau nuo tu geriamu mano hormonu
O su temperatura irgi jega-ji sokinejanti,tai 37.5, tai 37.1 ar 37-auksciausia buvo 37.6.Va ir suprask kad nori.
Zodziu,kaip ir sakiau nestumo pozymiu net neieskau nes net nezinau kada man turetu vykti implantacija....todel su malda,viltim,asarom ir paglostymais ir padejavimais ir tryzniojimu gyvenu toliau ir laukiu
Aciu visoms