Afrodite, juk zinai, kad kartais is geriausiu rezultatu iseina snipstas, o kartais is prastu- geriausi! Va mano atvejis- puikus rezultatai- ispunktavo arti 20-ies kieusialasciu, apsivaisino 11, dalijosi 9-i, iki finiso liko tik du ir tie ne pacios geriausios kokybes, Treijsas paleido su zodziais "sansi mense srednix", o va labai kokybiskas vaikas gavosi, na gal siandien nedave miegot, bet vistiek Taip, kad aukstyn nosi, mergyt! Tavo trijule tikrai neapvils!!!
Laikykis Afrodite ,apsiverkiau skaitydama dziaugsmo ,tikejimo ,vilties asarom!!! Tau pasiseke ,Tu negali galvot kitaip!!!!
virusai
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 19, 11:05)
Tikiuosi kad musu visu pastangos tures graziu vaisiu
butinai laikom laikom kumstukus uz jus
QUOTE(Faustina2000 @ 2012 05 19, 11:17)
Afrodite, net asaros man bega, beskaitant.
Tikiu, tikrai tikiu, kad pavyks, kad maziukams bus gera pas mama.
Lepink save, saugok labai, tik istisai negulek. Kelkis is lovos atsargiai per sona, kad neisitemptu pilvukas, tai svarbu. Glostykit ji labai
Tikiu, viskas bus gejavascript:emoticon(':super')rai
Tikiu, tikrai tikiu, kad pavyks, kad maziukams bus gera pas mama.
Lepink save, saugok labai, tik istisai negulek. Kelkis is lovos atsargiai per sona, kad neisitemptu pilvukas, tai svarbu. Glostykit ji labai
Tikiu, viskas bus gejavascript:emoticon(':super')rai
Sveikutes mergytes
Aciuuuuu uz patarimus, tikrai i juos atkreipiu demesi Stengiuosi istisai neguleti, bet nezinau gal nuo vaistu, ryte prabundu anksti,o dienos mietu einu pamiegoti net po kelis kartus ir vakare luztu anksti.O pilvuka tai pastoviai glostau, siandien buvom parduotuvej tai net nepajutau pati kaip eidama vis pasirodo glostau pilvuka. Tikiu savo stipruoliukais Dievinu juos ir laukiu kada tik galesiu patvirtinti nuostabia naujiena
Papildyta:
QUOTE(gatu @ 2012 05 19, 19:11)
virusai
Ziinok, nesupyk bet nedekosiu uz virusiukus, bet juos ciumpu su tokia "troskuliu" kad tu net neisivaizduoji, tikiuosi LABAI LABAI apsivirusiuosiu
Papildyta:
VISOMS MANO DRAUGYTEMS, PALAIKYTOJOMS, MANO SIRDIES IR SIELOS GYDYTOJOS,BENDRAZYGES
MES JUMS LABAI LABAI DEKINGI, TIKIM SAVO SEKME, TIKIM SAVO STEBUKLIUKAIS IR TIKIM KAD SIS KARTAS ISMELSTAS MUSU VISU, I KURI IDETA VISU MUSU IR JUSU PASTANGOS TIKRAI BUS DIEVULIO PALAIMINTOS IR LABAI VAISINGOS .ACIUUUUUUUUUUU ,AS LAIMINGA KAD GALIU TAI PASAKYTI. JUS VISI ANGELAI ZEMEJE- SEKMES JUMS IR NEREALIAI DAUG LAIMES.
Afrodite, aš su tavim
Tyliai laukim ir melskimės
labai džiaugiuosi, kad po tiek vargo ir ilgo laukimo pagaliau atkeliavo jūsų mergytė į jūsų šeimą
Tyliai laukim ir melskimės
QUOTE(Adrija1 @ 2012 05 19, 12:12)
o va labai kokybiskas vaikas gavosi, na gal siandien nedave miegot, bet vistiek
labai džiaugiuosi, kad po tiek vargo ir ilgo laukimo pagaliau atkeliavo jūsų mergytė į jūsų šeimą
Merginos, kaip manot ar mano slogavimas gali pakenkti mazyliams ir implantacijai Na, toks tas ir slogavimas-skauda rytais atsikelus gerkle bet ne stipriai ir prasispjaudu pulius ir paskui vel viskas ok.Tas buna tik kai atsikeliu po miego
Labai nerimauju
Labai nerimauju
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 21, 18:18)
Merginos, kaip manot ar mano slogavimas gali pakenkti mazyliams ir implantacijai Na, toks tas ir slogavimas-skauda rytais atsikelus gerkle bet ne stipriai ir prasispjaudu pulius ir paskui vel viskas ok.Tas buna tik kai atsikeliu po miego
Labai nerimauju
Labai nerimauju
Afrodite meldziuosi tyliai uz jus tikiu sekme..o del slogavimo..tai tik nepergyvenk...as pastojau butent ta cikla , kai slogavau, gerkle skaudejo...tu tik nusiramink ir kalbekis su savo mazuliais
Kaip bebutu keista, man taip pat po isodinimo buvo labai prastai su gerkle. Vos seiles nuryti galejau ir jau buvau vos nenuleidusi rankas, kad viskas, kad tikrai nieko gero nebebus. Bet... Kaip matai mieloji kai labai nori ir labai reikia tai niekas nesutrukdo mazyliukams isikabinti. O Jus to labai norite ir laukiate, tad tik geros nuotaikos paprasyciau buti. Sveikatos
QUOTE(regata @ 2012 05 21, 01:24)
Aciu, Regata!!!
Afrodite, nurimk! Pasipurksk gerklyte Miramile, jei skauda, ant nosies gali uzsideti pasildytos druskos lino skepetaiteje (tikrai padeda), o kad silpsta organizmas/imunitetas, tai gerai, maziukams bus lengviau isikabint!
Sveikutes
Aciu mergytes, apraminote sirdele. Patarimus vykdau ir maziukus kalbinu Grazios dieneles
Aciu mergytes, apraminote sirdele. Patarimus vykdau ir maziukus kalbinu Grazios dieneles
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 05 21, 18:18)
Labai nerimauju
Labai nerimauju
Labai gerai kai per IUI procedura ar isodinima buna lengvas arba stipresnis persalimas, nes tada imunitetas nusilpes ir maziau priesinasi nestumui. taip pastojo butent Olialia. Atejusi i IUI visiskai serganti, pasiruosiusi isgirsti, kad IUI nedarom, nes sergi. taciau jos sunelis pilve kojytem laimingai maskatuoja jau dvidesimt kazkokia savaite