QUOTE(lara86 @ 2012 03 21, 09:31)
jei pas tave linkes kraujas tirseti paparasyk kad paradytu del AFS. nes as turiu sita kenkeja.bus paciai ramiau jei zinosi,kad jo nera.nes tada ne tik aspirinas laukia,bet ir kiti vaistukai leidziami i pilva.jei noretum placiau info.kreipkis per az.
laikom kustukus uz jusu seima
Sveikute,
Aciukas butinai susirasysime

Stai ir gryzau is onkoginekologes.apziurejo mano kakleli,endo zaizdeles yra bet joms nieko nedarys ,nes sake degint neapsimoka,pastot jos netrukdys,o nestumas geriausias vaistas nuo endo. Polipas kazkur buvo dinges. Ejo gylyn ziureti-skaudejo,bet ka kenti del tikslo-tai irgi nesimate.Pries apziura man paeme ZPV is kaklelio ir ten kazkaip gyliau praskiete paeme onkocitologini.Sake kaklelis susiaurejes,surandejes,nedaug jo-ir visos tos proceduros buvo itin nemalonios tai dabar lauksiu po 3 sav.atsakymai bus.Labai pergyvenu-neslepsiu.
Ultragarsu istyre tai gimda grazi, kaire kaiuside normali,truputi didesne uz desine.Bet man desine operuota. O polipas pasislinkes prie gimdos ziociu ir labai sumazejes,dabar sake nieko nedarys,ji tik stebeti reikes-nes greiciausia jis pats sunyks.
Na,dabar kitas startas -ketvirtadieni vaziuoju pas Bykova.Labai tikiuosi kad tiks mano vyro kraujas ir gausiu reikiama LIT
Dantuka kur istrauke,kur infekcija lygtais metesi jau maziau skauda,nors dar ir vakar kraujavo-valgyt sunk-tai kaip kudikis valgau kosytes,jogurtukus,bananus
Labai laukiu Balandzio 2 dienos kai vaziuosime pas Visockiene. Gal jau kazka zinosiu..galbut bus aiskiau nors kiek
Aciu labai visoms uz palaikyma
Kerzaka,aciu uz knyga-skaitau neatsitraukdama

Sveikatytes Jums