Įkraunama...
Įkraunama...

PARAMOS AKCIJA

Afrodite, kaip super, nuostabios naujienos! smile.gif Labai džiaugiuos ir toliau laikau kumščius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 19, 18:10)
Sveikutes 4u.gif 
Ka tik sugryzau is Kauno kliniku.Padare man Magentini Rezonansa ir.....MERGINOS MAN NERADO PROLAKTINOMOS thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Esu tokia laiminga, atrodo prolaktinas krenta jau,augliuko ten nemato,tai nors is sitos dalies puiku.nemoku apsakyti kaip apsidziaugiau biggrin.gif  thumbup.gif zodziu super thumbup.gif
Aciu visoms uz palaikyma 4u.gif

Superrrrrrrrrrrr naujienos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 03 18, 10:25)

jei pas tave linkes kraujas tirseti paparasyk kad paradytu del AFS. nes as turiu sita kenkeja.bus paciai ramiau jei zinosi,kad jo nera.nes tada ne tik aspirinas laukia,bet ir kiti vaistukai leidziami i pilva.jei noretum placiau info.kreipkis per az. blush2.gif

laikom kustukus uz jusu seima
Atsakyti
QUOTE(lara86 @ 2012 03 21, 09:31)
jei pas tave linkes kraujas tirseti paparasyk kad paradytu del AFS. nes as turiu sita kenkeja.bus paciai ramiau jei zinosi,kad jo nera.nes tada ne tik aspirinas laukia,bet ir kiti vaistukai leidziami i pilva.jei noretum placiau info.kreipkis per az. blush2.gif

laikom kustukus uz jusu seima

Sveikute,
Aciukas butinai susirasysime mirksiukas.gif Stai ir gryzau is onkoginekologes.apziurejo mano kakleli,endo zaizdeles yra bet joms nieko nedarys ,nes sake degint neapsimoka,pastot jos netrukdys,o nestumas geriausias vaistas nuo endo. Polipas kazkur buvo dinges. Ejo gylyn ziureti-skaudejo,bet ka kenti del tikslo-tai irgi nesimate.Pries apziura man paeme ZPV is kaklelio ir ten kazkaip gyliau praskiete paeme onkocitologini.Sake kaklelis susiaurejes,surandejes,nedaug jo-ir visos tos proceduros buvo itin nemalonios tai dabar lauksiu po 3 sav.atsakymai bus.Labai pergyvenu-neslepsiu.
Ultragarsu istyre tai gimda grazi, kaire kaiuside normali,truputi didesne uz desine.Bet man desine operuota. O polipas pasislinkes prie gimdos ziociu ir labai sumazejes,dabar sake nieko nedarys,ji tik stebeti reikes-nes greiciausia jis pats sunyks.
Na,dabar kitas startas -ketvirtadieni vaziuoju pas Bykova.Labai tikiuosi kad tiks mano vyro kraujas ir gausiu reikiama LIT thumbup.gif
Dantuka kur istrauke,kur infekcija lygtais metesi jau maziau skauda,nors dar ir vakar kraujavo-valgyt sunk-tai kaip kudikis valgau kosytes,jogurtukus,bananus biggrin.gif
Labai laukiu Balandzio 2 dienos kai vaziuosime pas Visockiene. Gal jau kazka zinosiu..galbut bus aiskiau nors kiek ax.gif
Aciu labai visoms uz palaikyma wub.gif wub.gif wub.gif
Kerzaka,
aciu uz knyga-skaitau neatsitraukdama 4u.gif Sveikatytes Jums wub.gif
Atsakyti
Prie jusu svajones prisideda ir musu seima 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MonCheri @ 2012 03 27, 13:59)
Prie jusu svajones prisideda ir musu seima  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Aciu labai saulyte wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Mielosios aukotojos ir musu Afrodites69 remejos - skelbiam paramos akcijos pabaiga, surinkom 14,178.13 Lt thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aciu visoms labai labai, jus nuostabios wub.gif wub.gif

Afrodite - tau ne tik pinigeliai surinkti bet ir daug daug linkejimu kuo didziausios sekmes 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Na pagaliau!!! Siandien kaip tik pagalvojau,kuriame taske viskas yra... ax.gif
Na tai dabar belieka palinketi kuo geriausio starto ir kuo riebiausiu II 4u.gif
Su sitiek palaikymo ir teigiamu minciu butinai pavyks!Bus labai daugelio zmoniu laukiamas vaikiukas wub.gif
Atsakyti
kaip smagu,kad jau pinigeliai surinkti thumbup.gif thumbup.gif dabar tvirtai spaudziam kumstelius ir meldziames,kad Afroditei pasisektu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Afrodite prisidedu prie visu linkejimu, tikiu, kad sis kartas bus paskutinis ir pagaliau galesi dziaugtis pilvuku nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sangria023: 29 kovo 2012 - 10:45
QUOTE(Sangria023 @ 2012 03 28, 23:45)
Afrodite prisidedu prie visu linkejimu, tikiu, kad sis kartas bus paskutinis ir pagaliau galesi dziaugtis pilvuku nestuke.gif  wub.gif

Nieko nebelieka, kaip tik prisideti prie tu zodziu:) Sekmes, noru issipildymas jau nebe uz kalnu:) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 28, 21:43)
Mielosios aukotojos ir musu Afrodites69 remejos - skelbiam paramos akcijos pabaiga, surinkom 14,178.13 Lt  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Aciu visoms labai labai, jus nuostabios  wub.gif  wub.gif

Afrodite - tau ne tik pinigeliai surinkti bet ir daug daug linkejimu kuo didziausios sekmes  4u.gif  wub.gif

SVEIKUTES 4u.gif
NETURIU ŽODŽIŲ KAIP JUMS ATSIDĖKOTI, PADĖKOTI IR IŠREIKŠTI SAVO JAUSMUS. AŠ TIESIOG VERKIU IŠ LAIMĖS,KAD TIEK DAUG GERUMO..TIEK DAUG SUPRATINGUMO..TIEK DAUG ATJAUTOS-ACIU JUMS IR GAILA KAD NEGALIU JUMS ATSIDEKOTI,BET MELDZIU DIEVO,KAD JIS JUMS UZ KIEKVIENA CENTA ATLYGINTU SU KAUPU IR LAIMES,MEILES,HARMONIJOS IR YPAC SVEIKATOS NETRUKTU NIEKAM. MYLIU JUS IR NORIU TAIP PAT PADĖKOTI SAVO GLOBĖJOMS ; T.P. KEBERIOKST, CITUKUI IR VAISINGUMO ASOCIACIJOS NUOSTABIAI MERGINAI VARDU RŪTA (ATLEISKIT NIKO JOS NEŽINAU)-AČIŪ JUMS,ŽEMAI LENKIU GALVĄ PRIEŠ JUS NES JEI NE JŪS,NEBUČIAU ŽENGUSI ŠIO ŽINGSNIO, NEBŪČIAU GAVUSI TOKIOS PROGOS, GALBŪT NET NEBŪČIAU IŠLIKUSI GYVA.AČIU JUMS VISIEMS-JŪS NEPAKARTOJAMOS VISOS MERGINOS,STEBUKLINGOS IR FANTASTINES MANO BŪSIMO VAIKELIO AR VAIKIUKŲ KRIKSTO MAMYTES wub.gif wub.gif wub.gif
Grįžau iš Bikovos, pasidariau antrą LIT ir pridaviau aibe tyrimų.Vienų tyrimų atsakymus gavau bet ju nesuprantu.
Taigi,važiuoju šį šeštadienį į Vaisingumo Klinika Vilniuje pas USONIENE.Ir jau tikiuosi šeštadienį žinosiu kažką daugiau, galbūt-tikiuosi,kad balandžio mėnesį jau galėsiu stimuliuotis ax.gif
Atsakyti