Sveikutes,
Aciukas visoms uz palaikyma ir grazius zodzius bei maldeles. Oi,kaip darosi baisu-su kiekviena diena vis baisiau.
Vakar gryzau is genetiko konsultacijos. Genetike sunerimo kai pamate kad homocisteino lygis padidejes.Perziurejo dar Bykovos tuos tyrimus ir pasake,kad mano kraujas linkes tirsteti ir tai rimta.Paklause ar neskyre gerti vaistu.Pasakiau kad geriu foline rugsti, tai ji patare dar pagerti aspirino kur skystina krauja. Sake,tai gali buti viena is nepastojimo priezasciu irgi.
Del prolaktino-tai na tik pasake kad jokiu budu nemesti gert Bromokriptina, nes prolaktinas viena is dazniausiu nevaisingumo priezasciu pasitaikainciu pas ja praktikoje.Sake,kad moterys gerusios ir sunormalizavusios prolaktina, gana greit pastodavo.Tik akcentavo,kad net likus nesciai nemesti gert Bromokriptina.
Siaip sake pas mane visi tyrimai pasidaryti maximum.Dabar skirtu tyrimus tik kai pastosiu.Del visu mano bedeliu as privalesiu lankytis pas genetikus apziurai ir tikrai reikes imti vaisiaus vandenys tyrimui

ko tikrai bijau
Bet siaip svelni,maloni labai gydytoja-palinkejo sekmes ir kad si kart pavyktu pastoti.
Na,o ryt isvaziuoju magnetini rezonansa darytis.Tikiuosi,nors ten bus viskas ok.
Dar laukiu atsakymu is Sorpo klinikos savo visu lytiniu tyrimu ir skydliaukes.
Ketvirtadieni pas onko-ginekologa-tai kai turesiu laiko prisesiu ir parasysiu kaip sekesi.Aisku,jeigu visai kompas nesuges nes kazko kvailioja jau antra diena ir vyras zada vezti draugui kad jis paziuretu,tad teks be PC buti.
Grazaus sekmadienio ir ateinancios savaiteles