nors ir nedaug,bet is visos sirdies su geriausiais linkejimais ir viltimi
Kažkaip "užkabino" mane ši istorija, nors, dėkuidie, tokios skaudžios patirties pati ir neturiu.... Ir nors jau prisidėjau, kiek tuo metu galėjau, bet labai jau man rūpi kuo greičiau tą reikiamą sumą surinkti, kad būsima mamytė galėtų ramiai ruoštis procedūros, nėštumui ir galų gale - susitikimui su mažyliu
Dėl to įdomu, kiek jau surinkta pinigėlių? Gavusi algą, prisidėčiau dar, kad kuo greičiau susirinktų litukai
Dėl to įdomu, kiek jau surinkta pinigėlių? Gavusi algą, prisidėčiau dar, kad kuo greičiau susirinktų litukai
Prisidedu ir aš
Gera padėti ir tikėti,kad tai galbūt mažutė auka,bet atneš didelės laimės dalį...
Rašau,o mano išsvajotas ,išlauktas ir išmylėtas mažiukas kruta pas mane po širdim...taip gera jį jausti...Labai labai linkiu tau ,Kristina,to paties...Kad tik pasisektų,kad tik pavyktų...
Gerai žinau,ką reiškia daug metų laukti to,žinau,ką reiškia pastoti ir netekti...ir ne kartą...
Kopiam su mažiuku į 7 mėnesį...kiekviena diena auksinė mums.Labai tikiuos ,kad šį sykį pavyks ir viskas bus gerai
Sėkmės ir dar kartą sėkmės
P.S.O dabar paburnosiu šiek tiek...
Man eina siutas ir pyktis didžiausias,kai žmonės siunčia žinutes ir surenka vos ne 10 tūkt.per vakarą kažkokiom kalinėm palaikyti (chorų karuose),kurios prisidirbę ir pelnytai sėdi...
Geriau paremtų va tokias akcijas ir suteiktų kažkam šitiek džiaugsmo...
Gera padėti ir tikėti,kad tai galbūt mažutė auka,bet atneš didelės laimės dalį...
Rašau,o mano išsvajotas ,išlauktas ir išmylėtas mažiukas kruta pas mane po širdim...taip gera jį jausti...Labai labai linkiu tau ,Kristina,to paties...Kad tik pasisektų,kad tik pavyktų...
Gerai žinau,ką reiškia daug metų laukti to,žinau,ką reiškia pastoti ir netekti...ir ne kartą...
Kopiam su mažiuku į 7 mėnesį...kiekviena diena auksinė mums.Labai tikiuos ,kad šį sykį pavyks ir viskas bus gerai
Sėkmės ir dar kartą sėkmės
Man eina siutas ir pyktis didžiausias,kai žmonės siunčia žinutes ir surenka vos ne 10 tūkt.per vakarą kažkokiom kalinėm palaikyti (chorų karuose),kurios prisidirbę ir pelnytai sėdi...
QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 17, 02:36)
Kad ir kiap butu liudna visuomenes poziuris i tokius dalykus yra atsilikes pas mus po kol kas. O ir mes pacios, sedim po nikais pasikavojusios, garsiai apie tai nerekiam, saves nerodom.. ..Lyg koks TABU.... Viena moteriske atsimenu bedu turguje gavo parama ivf gydymui.
Kaip sakoma, sauk ir busi isgirstas
Skaiciau biskuti apie afrodite siaulieciu namelyje:) Drasi moteriske, isekojos pati remeju, ejo pas seimo nari...Vat ir isgirsta Rezultatai matos. Jei per toli laika i saskaita atejo virs 9000, manau ir likusieji pasirodys greitai.
Tikiuosi, kad ir musu prisidejimas nukeliaus teisingu keliu:) Nebuvau 100% tikra ar visa info turiu kai dariau pervedima. Tikekimes viskas bus gerai.
Sekmes jum renkant likusia suma, stiprybes laukiant ir pasisekimo bandant
ar dar reikia eurines saskaitos, ar viskas tvarkoj ir per lietuviska nueina?
Niekad nesupratau balsavimo uz sokius, chorus ar kokius duetus. Mieliau kad ir kelis lt issiusiu kokiai nors organizacijai, kuri kazkam renka parama. Zinau, kad mAno keli litai kazkam pades.
QUOTE(Lauruška @ 2012 02 17, 07:29)
Kažkaip "užkabino" mane ši istorija, nors, dėkuidie, tokios skaudžios patirties pati ir neturiu.... Ir nors jau prisidėjau, kiek tuo metu galėjau, bet labai jau man rūpi kuo greičiau tą reikiamą sumą surinkti, kad būsima mamytė galėtų ramiai ruoštis procedūros, nėštumui ir galų gale - susitikimui su mažyliu
Parasysiu VA atstovem ir paklausiu kiek siai dienai yra...Pirmadieni buvo siek tiek daugiau nei 9000 lt
QUOTE(Rožė 35 @ 2012 02 17, 13:36)
pritariu 100% todel net neziuriu tokiu laidu
o Kristutei linkiu tik stiprybes musu kumstukai suspausti uz tave
Turime 10200,48 Lt
Kaip skruzdelytes,toooki dideli skruzdelyna sunesem
Kaip skruzdelytes,toooki dideli skruzdelyna sunesem
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 17, 20:41)
Negaliu patiketi,kaip faina Jega-jegele
Nuosirdus dekui, visoms skruzdelytems, ju vyrams ir artimiesiems.Asara braukiu..is laimes...Aciu mergaites uz jusu supratinguma,..tiesiog truksta zodziu
Nerealus aciu visoms ir musu greit tapsianciai mamytei Keberiokst
O as siandien buvau pas Bykova ir jau gavau pirma LIT. Dabar lieka melstis,kad viskas butu gerai su sveikata,nes skydliaukes pakitimu yra-kazkodel labai sparciai dideja prolaktinas. Dabar geriu vaistus ir tikiuosi,kad jie numus ta prolaktina.Vasario menesi isvykstu vel pas endokrinologa,matyt darys Magnetini rezonansa,nes ir Bykova pataria darytis ji,kadangi gali buti hipofizineje laiukoje navikas.Bet meldziuosi kad taip nebutu-nes IVF nusikeltu Bet nieko as tikiu,kad isoperuos man polipa,pridegins endo zidinukus ir su tuo prolaktinu bus gerai
Negali buti man tiek daug bedu,kai tiek turiu palaikymo,tiek turiu zmoniu-artimesniu nei galejau pagalvoti.Aciu Jums visoms ir as tikiu,kad balandzio menesi jau galesiu vaziuoti pokalbiui del IVF.
Grazaus vakaro
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 02 17, 17:41)
Labai geras derlius skruzdelyciu
Beje o kiek pinigeliu reikia?