Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(acteeno @ 2012 03 23, 13:33)
Pasižiūrėjau Grohe, kainos 1:1 kaip salono. Kainynas apskritai labai jau matytas, žodžiu perekupai (neįsižeiskite jei esate aurinetos atstovėsmile.gif).



QUOTE(Voveryyte @ 2012 03 23, 13:42)
Nieko asmenisko , bet man keista, kai visoki uabai prekiauja VISU gamintoju prekemes ir dar pigiau uz didziuosius. Pamastykime logiskai  - tikrai visi gamintojai jam neparduoda tiesiogiai - dauguma turi viena ar keleta platintoju. taigi uabelis perka arba pas juos, arba vezasi is kokiu lenku. uzdirba ir gamintojas, ir tiekejas ir uabelis. kas gali duoti didesne nuolaida:
tiesioginis tiekejas, kuris gauna kokius 50% is gamintojo
ar
perpardavinetojas, kuris gauna tik kokius 20-25% is tiekejo?
tiesiog reikia juos uzspaust i kampa - jei nores, tai nuleis. o kai kurie uz grynus pinigus pasiruose ir dar labiau nuleist.
Nieko konkreciai nereklamuoju, tiesiog norisi,kad pirkejai turetu teisinga poziuri...ir gautu reikiama informacija, o ne butu vyniojami aplink pirsta su visokiomis akcijomis...

lotuliukas.gif as manau kad nereikia jau taip "giliai knistis" kas is kur ir uz kiek perparduoda ir tt. namo nepastatysi jei taip domesies apie visas medziagas cool.gif
as uz Celcis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš už tai, kad daiktus reikia pirkti pas jų įgaliotus atstovus. Yra tam svarių priežasčių.
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2012 03 23, 12:10)
Neteisingas klausimas  blush2.gif
ateinat i salona ir sakot - as voniai skiriu 10 000 lt - ka jus man uz tiek pasiulysit? man reik plyteliu,vonios,klozeto,bide,maisytuvu,gyvatuko,aksesuaru ir t.t.
kitas variantas - keliuose salonuose paprasot paruost pasiulyma sioms prekems
trecias variantas - bjaurus, bet deja propaguojamas daugumos pirkeju - su paruostu pasiulymu eit pas kitus ir klaust ar padarys pigiau.
O siaip ieskantiems pigiausio visada yra senukai,ermitazai,bauhofai su ju siulomais kinieciais ir chersanitais  4u.gif

as ieskau ne pigiausios prekes, o maziausiu antkainiu mirksiukas.gif tarkim, ta pati vonia gali but keliuose salonuose, tai man rekia to, kuris ja parduoda pigiausiai ax.gif
Atsakyti
Tai manau tik atejus, visi pabandys iskisti be nuolaidos biggrin.gif juk kiekvienas nori uzdirbti maksimuma smile.gif
o nuolaida - tik derybu rezultatas. arba noras pervilioti pirkeja is konkurento 4u.gif
Atsakyti
Visokiuose PC yra skirtingi atkainiai ant vienos prekes yra 40 % atkainis ant kitos 10%, arba isvis uz savikaina prekiauja pvz. tokia preke kaip cementas, kiek seniau uzdirbo 2005-2008 metais tiek paskutiniais metais pradirba, juodas minusas, o mazoje parduotuveleje galbut bus lankstesne sistema, gal ir pats seimininkas uz prekystalio stovi ir savo nuoziura pasiulys kaina, o tie gamintoju atstovai, tai ju keleta gali buti salyje ir jie visi oficialus.
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2012 03 23, 16:46)
Tai manau tik atejus, visi pabandys iskisti be nuolaidos  biggrin.gif juk kiekvienas nori uzdirbti maksimuma smile.gif
o nuolaida - tik derybu rezultatas. arba noras pervilioti pirkeja is konkurento  4u.gif

ale rasot, kad tik rasyt doh.gif
pvz., ta pati vonia Celsije 3243 Lt http://www.celsis.lt..._artperpage=100 ir cia 3086 Lt http://www.voniosstu...-vispool-solare (nepaisant, kad dabar jai dar ir akcija, 2469 Lt...). tai antroje ir be jokiu nuolaidu ji beveik 200 Lt pigiau kainuoja. tai vat as ir klausiu, kur yra tie salonai, kur kainos jau ir taip mazesnes, o ne apie tai, kad reik nuolaidos prasytis rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zzzzzvimt: 24 kovo 2012 - 20:05
Sveiki 4u.gif
Matau, kad yra specialistu cia thumbup.gif , tai prasau patarimu.
Patarkit prasau del vonios, negaliu apsispresti ar akrilines ziuretis ar akmens mases? Plienine kiek suprantu labai "skambi" bus, tai kaipir atkrenta tas variantas.

Ir del klozetu ir kitos santechnikos, gerai butu, kad surasytumet 5-tuka geriausiu Jusu nuomone pagal kainos ir kokybes santyki 4u.gif

Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
as tai ruosiuos akmens mases pirkt ax.gif visgi akmuo tai ne plastikas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 24, 23:30)
as tai ruosiuos akmens mases pirkt  ax.gif visgi akmuo tai ne plastikas  blush2.gif

As irgi linkusi akmens mases pirkti, bet perskiaciau atsiliepimus, kad nuskyla krastai akmens mases voniu, Kad dengia akrilu tas vonias ir valymas toks pat tada.
Gal kas galit pakomentuoti, kas zino kaip ten is tikruju... 4u.gif
Atsakyti
sveiki,
kaip tik isirenginejam namus ir vonios kambarys, didziausias galvos skausmas, turiu minty plyteliu pasirinkima, derinima ir projekta. Zinom mazdaug ko norim, kainas apytiskliai taip pat, bet.. jei is vienos kolekcijos patinka sienu plyteles, tai joje netinka grindu plyteles, tai kaip issirinkti? kaip tiksliai suderint plyteles, juk negali buti makalose. Visos tos kolekcijos su ornamentais, piesiniais - mums nepatinka, norim kazko paprasto, klasikinio, bet ne prasto. Kaip jus pasidarot vonios projekta? gal turit kokiu patarimu?

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nesugausi @ 2012 03 25, 18:39)
sveiki,
kaip tik isirenginejam namus ir vonios kambarys, didziausias galvos skausmas, turiu minty plyteliu pasirinkima, derinima ir projekta. Zinom mazdaug ko norim, kainas apytiskliai taip pat, bet.. jei is vienos kolekcijos patinka sienu plyteles, tai joje netinka grindu plyteles, tai kaip issirinkti? kaip tiksliai suderint plyteles, juk negali buti makalose. Visos tos kolekcijos su ornamentais, piesiniais - mums nepatinka, norim kazko paprasto, klasikinio, bet ne prasto. Kaip jus pasidarot vonios projekta? gal turit kokiu patarimu?

aciu  4u.gif

sutinku, kad tikras galvos skaumas. aš projektus dariausi pati- aš rinkau spalvas o vyras skaičiavo kiek i ko reikia. tiesiog žiūrėjau plyteles, stačiau vieną šalia kitos. pirmiausia išsirinkau sienas, o prie jų rinkausi grindis neatsižveldama į kolekcijos liniją, svarbu kad plytelės skirtos grindims ir tinka spalviškai.
dėl makalošės - čia skonio reikalas, į Ia sanmazgą rinkausi juoda-balta, į vaikų norėjau žaismingumo gavosi žalia-balta. o vat į mūsų vonią pasirinkom makalošę lotuliukas.gif raudona, šviesiai pilka ir tamsiai pilka. neseniai mačiau cemento spalvos plytelėmis išdėtą vonią - labai niūri pasirodė, todėl sau drąsiai rinkomės ryškias spalvas.
Atsakyti
ax.gif As irgi specialistu noriu paklausti .Nuo pakabinomo klozeto(jau kaba) iki sienos kampo 1565 cm.As noreciau kampines akmens mases vonios pvz Vanessos 1530*940,dar VISPOOL yra 150*100(is tu mazesniu kampiniu). Vyras sako kad reikia statyti paprasta staciakampe ( pvz akmens masės vonia VISPOOL RELAX ),kad jau labai mazas atstumas gaunasi iki klozeto(apie 50 cm).O gal cia visai neko tokio g.gif Dar sako kad ta Vanessa labai maza vonia,geriau imt 170*80 staciakampe.Ar tai tesa?
Atsakyti