QUOTE(Auruma @ 2012 06 19, 08:16)
Kokie tie dalykai? Be taškymosi pvz.?
Ir ką siūlytumėte daryti, kai kanalizacijos vamzdis per daug atitrauktas nuo galinės sienos ir klozeto neina pastatyti prie pat sienos. Už klozeto gaunasi tarpas, kurį man norisi padaryti kuo mažesnį.. Planuojam pastatomą klozetą.
Benaršydama internete radau tokį klozetą. Pagal kainą sprendžiant, tai čia nekoks pasirinkimas, bet kažkodėl man tas klozetas visai patinka. Bent jau foto.
Ir ką siūlytumėte daryti, kai kanalizacijos vamzdis per daug atitrauktas nuo galinės sienos ir klozeto neina pastatyti prie pat sienos. Už klozeto gaunasi tarpas, kurį man norisi padaryti kuo mažesnį.. Planuojam pastatomą klozetą.
Benaršydama internete radau tokį klozetą. Pagal kainą sprendžiant, tai čia nekoks pasirinkimas, bet kažkodėl man tas klozetas visai patinka. Bent jau foto.
Be taškimosi - keramikos padengimo kokybė, vientisumas, taigi ir valymo paprastumas + mechaniniai dalykai.
Dėl kanaleikos vamzdžio - yra ekscentrinių jungčių. Gal kuri tiktų.
Dėl WC nuorodoje - ar gausite atsarginių dalių?
QUOTE(geruta @ 2012 06 19, 08:17)
Atleiskite, o Jus kokiu pagrindu teigiate?
cia is serijos ,,girdejau kazkur''
dirbate santech. parduotuveje ir karta i men. ateina koks nusimines klientas ir sako,, Colombo tasko mano ..., tad sumaniau pakeist ''
ar gal dar kokiu???
gal ir forumietes Jusu nebeklausys
Labas rytas!
cia is serijos ,,girdejau kazkur''
dirbate santech. parduotuveje ir karta i men. ateina koks nusimines klientas ir sako,, Colombo tasko mano ..., tad sumaniau pakeist ''
ar gal dar kokiu???
gal ir forumietes Jusu nebeklausys
Labas rytas!
Aš, pradirbęs nemažai metukų tiesiogiai su klientais, nebe reikalo lankydamas gamintojų seminarus, lipdamas laipteliais aukštyn, įgijau šiek tiek žinote patirties, ir tai ne tik "karta i men. ateina koks nusimines klientas" (nes pas mus klientai ateina nepatikėsite kasdien), o ir elementarus profesinis žingeidumas, kai einant bile kur (Lietuvos ir užsienio prekybos centrai, degalinės, sporto klubai, konferencijų salės, oro uostai bei kitos viešos įstaigos, taip pat ir tiesiog pas draugus svečiuose) kyla NENUMALDOMAS NORAS atsiprašant NUSIMYŽTI VIEN TAM, KAD SUŽINOTUM KAIP KOKS WC NUPLAUNA, KAIP KOKS MAIŠYTUVAS VEIKIA, KAD IR PATS ŽINOČIAU IR KLIENTAM NE IŠ LEMPOS TURĖČIAU KĄ PAPASAKOTI.
Ar pakankamas pagrindas?