Labas rytas,
QUOTE(Fei @ 2012 06 18, 21:35)
Taip, tas pats
Nepirkom to Duravit Colombo, nezinau, ar gerai issirinkau, bet pasiemem pakabinama Gustavsberg Nautic - ne toks grazus is isores, bet man bent jo nubegimas pasirode bent siek tiek geresnis, tikiuosi neprasoviau...
Smagu kad nors kažkas manes klauso, jei ne vaikai, tai bent forumietes
QUOTE(Miaška @ 2012 06 18, 22:03)
Na, į klausimą apie ekonominius brendus niekas neareaguoja, gal niekas nesusiduria su finansiniais apribojimais
, tai gal bent kas gali patarti tokį prekybcentrį, kur iš karto gaučiau vonią (akrilinę) su priedais, klozetą (pastatomą), maišytuvą voniai, dar spintukės reikėtų, bet šitą galiu ir atsinešt, kada vėliau nusipirkusi. Ermitažas, Senukai, gal dar kur geriau?
Būtų vienas atvežimas, nes aš be savo transporto
Ačiū
OK, yra taip. Santechniką reikia pirkti santechnikos parduotuvėje (panašiai kaip batonus perkam maisto prekių parduotuvėse, o padangų ieškot einam į padangų parduotuvę). Jūsų išvardinti prekybcentriai yra iš esmės statybinių medžiagų parduotuvės. Taigi, kadangi Jūs Vilniuje, čia yra palyginus nemažai specializuotų parduotuvių ir pasitrankyt išties yra kur. Niekam ne paslaptis ką aš atstovauju ir kad itin nemėgstu Jikos (nors aš kaip visuomet ir čia matau pliusų - Jikos atsarginės dalys parduodamos "na ura"). Geras ekonominis sprendimas - tai Creavit rėmas (surinktas iš žinomų gamintojų komplektuojančiųjų) ir Cersanit unitazai, tarkim šių metų naujiena Cersanit Parva. BET pasižvalgykite, gal pamatysite kas patinka labiau?
Be to, turėtumėte žinoti, jog renkantis ekonominę klasę, teks užmerkti akis į tam tikrus dalykus, apie kuriuos labai nemažai šnekos.
QUOTE(Song @ 2012 06 18, 22:32)
Manau, rašyk AŽ acteeno