QUOTE(sarune+ @ 2012 06 02, 13:14)
del bide - na ji skirta moteriskai giminei, kai nori dazniau apsiprausti nereiketu lysti i dusine, kad ir iki puses, kam tas kojas slapinti ir apsiprausimas daug patogesnis, bei nereikia vonios apzerkti, kaip as kol kas praktikuoju
Pasidarem bide ir nesinaudojam, kazkodel man po ipratimu patogiau apsizergus vonia
Gal vaikai pasinaudos paauge.. ar patys kada iprasim..
QUOTE(Kriaka @ 2012 06 02, 13:32)
abejoju, kad mamos kaltos, nemanau, kad kuri leistu "varyk, suneli, kur tik pataikai"
Juk netupdyti tuos berniukus, o veliau suaugusius vyrus kaip mergaites, nu taip nevyyyyriska
Cia daugiau nuo bendro isprusimo ir tvarkingumo priklauso, ar privares "mimo" nuvalysi, ar paliksi ir iseisi kaip is vieso tualeto.
Nieko blogo nematau kai daro vyrai atsisede, ir saviski vaika mokysiu taip
lauke tegul daro kaip nori ar viesam tualete, ir dabar lauke atsistoje darom. Nu bet namie tai jau ne, gales sest ir sedet, o ne taskyt man visur aplinkui. Vyras taip pat sedi
savo vyriskuma atsistojus gali irodinet viesuose tualetuose ar dar kur.. bet tik ne namie..
Man is po kiekvienu sveciu baisu i wc savo nueit kad nepamatyciau kokio laselio ant tuliko krasto, feee neapkenciu
jei jau nepataiko tai nors nuvalytu!
O del mamu, tai patikekit,i visokiu yra.. kai sunelis pats geriausias nuostabiausias, gali taskytis i visas puses, o jos eina is paskos ir valo
Neseniai siltinom nama, ir darbininkai naudojosi visi pirties wc (pirtis atskiram pastate nuo namo), tai jau geriau nematyt kas ten is jo liko.. ir vaizdas ir smarve
kaip viesam tualete
Pasakiau vyrui kad pats ir valysis, jo gimine pridirbo, as svetimo s.. tikrai neplausiu, negaliu net ieit i ta patalpa kai zinau kad svetimi pridirbo
o pirtim as nesinaudoju, simtas metu man ji..ten MB teritorija, tai gales ir sveistis