QUOTE(kristal @ 2012 05 30, 07:32)
Mes irgi dusa darysime be padeklo ir is stiklo blokeliu tikiuosi nereikes gailetis (kad kokie minusai galimi neislystu, pvz pelesis ant siuliu).
Tokia pastatoma vonia be galo grazi ir man, tik as jauciu atsisakysim tokios, nes man neaisku kaip reikes isvalyti, kai vandens, putu pribegs uz jos O kadpribegs tai faktas, nes kai musu vaikai maudosi, tai vanduo visur
Man kazkaip atrodo tokios vonios skirtos arba labai ramiems (nesitaskantiesm) arba jas reikia atitraukus statyti, kad is visu pusiu priejimas valymui butu.
Tokia pastatoma vonia be galo grazi ir man, tik as jauciu atsisakysim tokios, nes man neaisku kaip reikes isvalyti, kai vandens, putu pribegs uz jos O kadpribegs tai faktas, nes kai musu vaikai maudosi, tai vanduo visur
Man kazkaip atrodo tokios vonios skirtos arba labai ramiems (nesitaskantiesm) arba jas reikia atitraukus statyti, kad is visu pusiu priejimas valymui butu.
na kiek girdejau atsiliepimu, tai visi labai patenkinti del "plytelines" duso kabinos. Reikia butinai trapo, geriausiai ji deti prie isejimo is dusines, tada pagal prakrika jis labaisiai pasiteisina. Vanduo visas subega ir nera kur pelesiui kauptis ta prasme vanduo niekur neuzsistovi.
Kas del vonios"bliudelio", kadangi mes irgi turim dvi paneles, kurios greiciausiai ateis i musu vonia pasiturksti, todel pilno bliudelio nedesim, desim su priejimu prie galines sienos o cia is priekio bus ale bliudelio formos. Yra tokiu, o tuomet dingsta uz vonios galines sieneles valymo problema maisytuva desim per viduri vonios