Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas ir santechnika

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 18, 16:06)
o Kaldawei tai kokia - plieninė?

Aha smile.gif
Atsakyti
aš jau 5metai turiu akrilinę vonią, kokia firma nežinau, nėr ženklų - man atsikrausčius ji jau buvo. aišku pasibraižė, bet vis dar balta ir jokių naujinimų jai nedarėm. Į naują namą vėl pirkau akrilinę firmos Sanplast, dar neišbandžiau nes dar neįsikėlėme

Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2012 04 18, 14:39)
Dabar turime Kaldewei vonia. Man is visu turetu voniu tai rimciausias daiktas. Daznai sakoma,kad salta prie jos liestis. Tai negi gulate i tuscia vonia? Jei bijau , kad bus salta atsilosti - papilu su dusu karsto vandens ir isyla tas atlosas.
Is siu variantu akmens mases vonia bent jau man butu paskutine.

bet ar plienines vonios neslidzios?
Atsakyti
apžiūrėjau šiandien plieninę vonią 1000 plytelių, tai man labiausiai užkliuvo, kad ji baisiai barška unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 18, 16:06)
o Kaldawei tai kokia - plieninė?

mes irgi Kaldewei plieninę nusipirkom.

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 04 18, 21:06)
apžiūrėjau šiandien plieninę vonią 1000 plytelių, tai man labiausiai užkliuvo, kad ji baisiai barška unsure.gif

Perkant reikia žiūrėti, kad būtų 3,5mm storio ir apipurkšti apačią putom, tada ir barškėjimas sumažėja ir šiluma ilgiau laikosi.
Atsakyti
QUOTE(Voveryyte @ 2012 03 27, 10:44)
plytukiu uz panasia kaina mana rastumet idomesniu formatu ir kiek grazesniu...  blush2.gif
pvz. Mood
Mood1
Mood2
Mood3
orchidea
Tyrol
ir t.t.

O kur tokiu plyteliu galima rasti? Dabar irenginejame sau vonios kambari ir galvos skausmas plyteles doh.gif .
Papildyta:
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 03 27, 14:46)
taigi susiklijuot galima kaip tik sirdis geidzia. irise prie senuku maciau pries pora sav. buvo akcija plytelems ir projektas nemokamai... nesigilinau, bet manau, kad butent del plyteliu isklijavimo variantu ten galima pasitart.
o as nusiziurejus cia

Aciu ir as leksiu dabar apsizureti i sita parduotuve. O tai jau nebezinau kur ieskoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 04 18, 17:40)
aš jau 5metai turiu akrilinę vonią, kokia firma nežinau, nėr ženklų - man atsikrausčius ji jau buvo. aišku pasibraižė, bet vis dar balta ir jokių naujinimų jai nedarėm. Į naują namą vėl pirkau akrilinę firmos Sanplast, dar neišbandžiau nes dar neįsikėlėme

Prisijungsiu prie akrilinių vonių palaikymo smile.gif
Mes turime irgi jau daugiau nei 5 metus. taip - neatrodo ji taip kaip pirkimo dieną - bet man atrodo, kad tai natūralu - kadangi daiktas kasdien naudojamas smile.gif Valosi ji gan lengvai pas mus, įbrėžimų didelių irgi neturime. Kaip jau kažkas minėjo - jeigu atrodo, kad ji šalta - užtenka kelias sekundes šiltu vandeniu "palaistyti" ir sušyla. o vanduo mano nuomone tikrai griatai neatvėsta.. žodžiu - aš už akrilinę thumbup.gif šiuo metu įsirenginėjam kitą vonia - jai taip pat rinksimės akrilinę smile.gif
tokia mano asmeninė patirtis 4u.gif
Atsakyti
ir pas mus Kaldewei vonia.. viskas ok, tik slidoka ji.. kur kazi nusipirkt galima butu "kilimeli" ar kas ten dedasi i vonia, kad neslystu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 04 19, 19:30)
ir pas mus Kaldewei vonia.. viskas ok, tik slidoka ji.. kur kazi nusipirkt galima butu "kilimeli" ar kas ten dedasi i vonia, kad neslystu? smile.gif

senukuose ir pan pilna tokiu kilimeliu wink.gif
Atsakyti
o tai kas nors turi akmens mases? g.gif del to geltonumo, tai maziausiai suku galva rolleyes.gif pastacius i ta pacia vitrina ant saules akriline vonia, tai ji dar ne taip atrodytu biggrin.gif irnesakyk.gif ir as asmeniskai visai nesiruosiu kazkokiu putu purskaliot unsure.gif jei as po keliu metu nuspresiu, kad man ta vonia isiede iki gyvo kaulo ir noresiu pakeist, tai dar paskui ir putas gramdysiu? unsure.gif na, jau ne schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(isdykusS @ 2012 04 19, 19:30)

va cia tai minusas Kaldewei voniu...
Papildyta:
QUOTE(zzzzzvimt @ 2012 04 19, 20:28)
o tai kas nors turi akmens mases?  g.gif del to geltonumo, tai maziausiai suku galva  rolleyes.gif pastacius i ta pacia vitrina ant saules akriline vonia, tai ji dar ne taip atrodytu  biggrin.gif  irnesakyk.gif ir as asmeniskai visai nesiruosiu kazkokiu putu purskaliot  unsure.gif  jei as po keliu metu nuspresiu, kad man ta vonia isiede iki gyvo kaulo ir noresiu pakeist, tai dar paskui ir putas gramdysiu?  unsure.gif na, jau ne  schmoll.gif

mes dar neturim, ieskom 4u.gif
Atsakyti
Bute turejom Ravak akriline. Viskas su ja liuks, tik dugnas pasibraize, na intensyviai ir naudojom smile.gif Nepageltonavo niekas, valesi lengvai. Naudojom virs 4 metu.
Dabar pirkom akmens mases. Valosi irgi lengvai. Naudojam dar tik pusmeti, kol kas nesusibraize biggrin.gif
Nesaltos man jos nei viena.. na as maudausi laabai karstam vandeni tai man nesalta biggrin.gif Nebarskejo nei viena.. Mb sako lygtai akrilinej vanduo greiciau atsaldavo. As kadangi vos ne verdanciam maudausi tai man niekas neatsaldavo lotuliukas.gif
Atsakyti