QUOTE(beatka1983 @ 2012 04 17, 10:06)
taip butent Senukuose yra katalogai - o mes norime gyvai pamatyti Gal yra salonai kur galima gyvai apziureti vonias?
Paciai voniai planuojame skirti iki 2000 - 2500lt (cia be maisytuvu ir visu kiti dalyku).
Gal jus man nieko neismananciai paaiskintumete i ka reikia atkreipti renkantis vonia (kad vanduo joje greit neatsaltu - mums svarbu labai nes turime vaiku).
Paciai voniai planuojame skirti iki 2000 - 2500lt (cia be maisytuvu ir visu kiti dalyku).
Gal jus man nieko neismananciai paaiskintumete i ka reikia atkreipti renkantis vonia (kad vanduo joje greit neatsaltu - mums svarbu labai nes turime vaiku).
Akmens masės vonioje vanduo greitai neatšąla. Akmeninė yra stipri, sunki, stabili ir labai šilta.
Atkreipti dėmesį reikia į gamintoją, ir, tiesą sakant, pardavėją. Aš visada sakau - juk neinate padangų pirkti į maximą? Teisingai, nes tai maisto prekių parduotuvė ir nieeeekas ten apie padangas neišmano. Padangas perkame padangų parduotuvėje. Kodėl tada senukuose (statybinių medžiagų parduotuvėje) reikia žiūrėti vonias? Eiti reikia į specializuotą santechnikos parduotuvę
Yra nemažai kas prekiauja akmens masės voniomis, bet tik keli tinklai jas importuoja tiesiogiai i gamintojo. Va pas juos gyvai ir pamatysite ir vonioje pagulėt prieš perkant progą turėsite.