[quote=acteeno,2012 04 11, 09:07]
BlueWater - amerikanskas brendas. Tik visas jo amerikoniškumas tuo ir užsibaigia. Gaminama Kinijoje.
[/quote]
Nepaisydam komentarų aš vis dėl to Bluewater maišytuvus pirkau sendinto aukso spalvos, kol kas dar nenaudojame, bet iš pirmo žvilgsnio atrodo jie tikrai gerai padaryti, o kad pagaminta Kinijoje, tai atkreipkite dėmesį, kad daugelis amerikietiškų prekių gaminama Kinijoje, arba ...jei mūsų lietuviškos Audimo prekės siuvamos Kinijoje aš vien dėl to turiu jų nepirkti, arba kad ir Priveehome baldai, taip pat Kinijoje gaminami...ir ką, nuopelnus lietuviai pasiima.Be to, turėsiu ir palyginti su kuo -vieną maišytuvą itališką vis dėl nusipirkau, po 5 metų bus matyt kaip čia kas geriau
quote=acteeno,2012 04 11, 13:16]
....
Asmeninė mano nuomonė - gražu pažiūrėti kataloge, pačiupinėti rankomis. Dviejų rankenų maišytuvu kasdien nesinaudočiau (o kaip gi be dviejų rankenų - juk tai retro stilius), o dar jei sendinta bronza ir lakuotas
Ne vieną atvejį apturėjau, kai dėl kelių sendintos bronzos spalvos maišytuvų, teko "sendinti" šiuolaikinį rankšluosčių džiovintuvą, jam pajungimus, praustuvui užsakinėti sendintos bronzos spalvos click-clack'ą, sifoną, kraniukus, o kiek dar žmonės ieškojo kitokių aksesuarų (wc popieriaus laikiklis, kabliukai, lentynėlės, durų vyriai). Žodžiu, tai šioks toks galvos skausmas, pakeliamas tiems, kurie supranta, jog tuo kataloginiu grožiu reikės ir naudotis kasdien. O kai dar kokybiški retro stiliaus daiktai nemažai kainuoja...
[/quote]
už tai, kad daiktas sendintos bronzos, kaip minimum 80-100 Lt. turi primokėti, tai liečia ne tik maišytuvus, bet ir visus laikiklius, kabyklas ir pan., ...pasižiūri internetinėje parduotuvėje-kaina lyg ir padori
tik paspaudi ant retro spalvos ir jau kaina šokteli
, pvz. mano maišytuvai praustuvui turi ir priedus Click-clak, sifonas matysis tik vieno praustuvo...čia dar kol kas nesugalvojau kaip jį pasendinti, esu nusižiūrėjus vienus dažus purškiamus metalui-jei ką, nupurkšiu jais