Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na man tai jau įdomu įdomu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:47)
p.s. aš ND nedariau biggrin.gif jėėėė biggrin.gif

shykne biggrin.gif dar viena laukine ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 16:19)
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:12)

noeciau platesnio idejos isdestymo del to agurko. ka tu mastei, kai ji ten kabinai?smile.gif

vifta Tu, čia reportažinė foto iš darbo baliaus biggrin.gif aš jos neįtakojau, aš tik fiksavau VEIKSMO TĖKMĘ biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 02 02, 16:19)
man nera nieko baisiau uz fotografuotus zaisliukus, ausu krapshtukus ar kai ten kremus visokius fotografuoja, arba vaistus a la vibrocil, sudocrem arba dar geriau nuo pilvo putimo. fu man tokios nuotraukos tai tragedija. cia bent jau idomiau buvo parinkta. as ishvis nesuprantu ko prikibot, vel busiu keistuole ar dar kazhkokia, bet man tas sokoladas nesukele nei teigiamu, nei neigiamu emociju. baikit bobelkos, o cia zacepo ieshkot ko gero

nekreipk demesio. matyt ciocems reikia tiesiog plepejimo objekto. nepulkit cia naujokiu, imkit va kokia senbuve uz atpirkimo ozi  bigsmile.gif galit varyt ant manes biggrin.gif pas mane ir taip viskas chrenovai, nepyksiu

mane irgi galima tarkuot. bet nepažadu nieko.. ėėė.. gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 02, 17:21)
shykne biggrin.gif dar viena laukine  ax.gif

Laukine dabar daro namų darbus lotuliukas.gif jau WB padarė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 16:20)
parodyk tą su žuvim  biggrin.gif

išimu biggrin.gif

aš tiksliai pamenu, kad pradėjau fotkint 2007 m. spalio 25 d., kai gavau fotiką. o šita nuostabi suėsta žuvis ir užgėrims su agurku fotkinta per darbo balių gruodžio pabaigoje. kOlėdos biggrin.gif negi nejaučiat šventinio kvapo..?? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 vasario 2012 - 16:41
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 17:23)
especially for you biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

jeeeeeeeetau, dabar tave iš temos išmes lotuliukas.gif
bet ar neturėjai ten kitokios. Pamenu apdirbau ją kažkaip jb ir pasiūliau į kūdrą įdėt lotuliukas.gif o gal ir ta pati lotuliukas.gif
Atsakyti

OMG doh.gif čia ta kuri rašė,kad turi būti estetiška lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 02 vasario 2012 - 16:25

smile.gif)))))))))))))))))))))))))))

topas

man dar patiko cognac biggrin.gif alkoholio etikete, dar ne bet kokio xe xe xe
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 15:49)
nereik žiūrėti į praeitį, t.y. namų darbus.

O kodel nereikia? As manau, kad labai sveika prisiminti, is kur atejom.

Kad nereikia pykti del grieztesnio zodzio, tai labai sutinku. Bet linksmintis naujokiu saskaita irgi nebutina. Isvis diedovscina cia kazkokia, kaip armijoj... tongue.gif biggrin.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 02, 16:03)
žodž, manau tikrai reikia kitų reikalavimų, į naudą būtų..

drinks_cheers.gif Gal net ir kitokiu ND g.gif As pvz nesuprantu, kam reikalingi trys ND, kurie visi apie ta pati - t.y. kaip skirtingu budu isgauti ta pati efekta. Tuo tarpu dauguma naujokiu vargsta su fokusavimu, o i ji maziausiai demesio kreipiama, ir uzskaitant sakoma "ai, svarbu, kad suprato, ka reiskia sitas ND".

As tai, pamenu, labai stengiausi padaryti ND ne bele kaip, bet tai, aisku, pagal tuometini supratima... ir labai dziaugiausi, kad fokusas visuose buvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:23)

as kai alkana ir siandien nieko nevalgius, tai man cia dieviskai grazu
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 16:25)
jeeeeeeeetau, dabar tave iš temos išmes  lotuliukas.gif
bet ar neturėjai ten kitokios. Pamenu apdirbau ją kažkaip jb ir pasiūliau į kūdrą įdėt  lotuliukas.gif  o gal ir ta pati  lotuliukas.gif

lai meta biggrin.gif praras aukštos kul'tūros ir estetikos puoselėtoją biggrin.gif
nors fig aš iš čia eisiu biggrin.gif

neapdirbinėjai Tu šitų, tik išlazdavojai mane švelniai a la "killing me softly"

QUOTE(Kikirike @ 2012 02 02, 16:25)
OMG  doh.gif čia ta kuri rašė,kad turi būti estetiška  lotuliukas.gif

nu turi būti, o ką, trūksta estetikos? biggrin.gif

QUOTE(Maggie @ 2012 02 02, 16:25)
smile.gif)))))))))))))))))))))))))))

topas
man dar patiko cognac biggrin.gif alkoholio etikete, dar ne bet kokio xe xe xe

cognac tai ne bet kam, o savaitiniams ND buvo darytas, pamenu sillwio mane išdrožė kažkaip subtiliai už šitą, bet čia savaitė po fotimo gavimo į rankas, tai net labai savęs nekaltinu biggrin.gif bet kaip gerai, kad neištryniau jų, žvengiu balsu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2012 02 02, 17:19)

nekreipk demesio. matyt ciocems reikia tiesiog plepejimo objekto. nepulkit cia naujokiu, imkit va kokia senbuve uz atpirkimo ozi  bigsmile.gif galit varyt ant manes biggrin.gif pas mane ir taip viskas chrenovai, nepyksiu biggrin.gif

aš net dvi foto įkėlus taršymui

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 17:26)
as kai alkana ir siandien nieko nevalgius, tai man cia dieviskai grazu

lotuliukas.gif

Jurzole, aš tikrai nesilinksminau naujokių sąskaita. ND užskaičiau, bet kaip visada pridėjau patarimą. Apie naujus ND gera idėja. Nepamirškit tik, kad prie privalomų ND naujokams reikia ir prisistatymo foto, kad būtų aišku kokiame lygyje fotografuoja.
Ir nesakykit, po visų burbėjimų kažkada čia buvo pakilęs ND lygys. O paskui vėl pradėjom užskaitinėt belekokias foto.
Atsakyti