Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Kikirike @ 2012 02 02, 16:04)
va mano ale namų darbai,nu tik nežvenkit  lotuliukas.gif ypač iš fono  lotuliukas.gif

va kokia pavyzdinga bigsmile.gif aš savo net neturiu, kai suvokiau ką per šūdą žmonėm sugebėjau parodyt , ištryniau, kad niekas nei matytų, nei prisimintų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 15:49)
Bet žinok ir iš seniau čia esantys ne visada buvo glostomi ir nėra glostomi. Vat tarkim Sayonarą puikiai prisimenu, gavo ji lupt tik atėjus į temą. Nu bet pažiūrėkit foto dabar, nu moka žmogus fotkint ar ne? Matosi, kad ne pradžiamokslė. Tai reiškias visi tie baksnojimai, kritika ir t.t. į naudą.

oi, pamenu tą sūnaus raudonomis akimis portretą šaldytuvo fone su išorine blykste ir kitiniu 18-55 objektyvu... ir galvojau, eikit nafig, ispaniškos antys, pasikėlę veltiniai biggrin.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 15:57)
imk biggrin.gif koks spalvu suderinimas, pastebi?smile.gif

user posted image

vargau tai nesvietiskai daug smile.gif

nugriuvau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 02, 17:03)

Papildyta:
su Vyšniausku kartu kažkur mokinotės? jezau, aš jį beveik myliu  biggrin.gif

nea, nesimokėm. Keliuose foto forumuose tupėjom kartu.
Atsakyti
kai atėjau mokinausi kursuose,reikėjo padaryti ale egzamino užduotį kompoziciją obuolys,stiklinė ir šakutė,nu ale padariau va tokią:

user posted image

nu ir ką, ir nieko gero,šudukas...Erika sako nu ir??? tipo kas čia tokio gero???tada susiparinau ir padariau va taip vat:

user posted image

faktas kad ne šedevras ir dar PS nebuvau tiek įvaldžius ir dar daug ko,bet kažkas įdomiau... tai va kokia buvo mano reakcija į kritiką , į konstruktyvę kritiką daugiau nusimanantiems už mane...Ačiū už tai Erikai 4u.gif
Atsakyti
hehehe jeigu norit, galiu įmest keletą savo pirmųjų foto, Yvette tai tikriausiai net atsimins vieną kitą biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 17:57)
imk biggrin.gif koks spalvu suderinimas, pastebi?smile.gif

vargau tai nesvietiskai daug smile.gif

hah.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:07)

matosi, kad mano stilius
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 02, 16:12)
matosi, kad mano stilius

būtent biggrin.gif

ok, savanoriškai save kompromituoju, rodau kelias 2007 m. pabaigos, kai ėmiau fotkint, foto biggrin.gif gali būti 2008 pradžios, nebepamenu biggrin.gif

išimta smile.gif

dar? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 02 vasario 2012 - 16:42
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:12)

noeciau platesnio idejos isdestymo del to agurko. ka tu mastei, kai ji ten kabinai?smile.gif
Atsakyti

laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:35)
ai, nevaidink biggrin.gif kaip nori, aišku, bet vištų perekšlių temoje kur kas daugiau išmoktum, negu išdidžioje rafinuotoje vienatvėje tongue.gif

lotuliukas.gif oi nigaliuuuu ;]
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 15:58)
čia kai dar šaltukais neskatino noro keiktis smile.gif

biggrin.gif
ne, nu pypiec, kažkokia atvirų burnų diena lotuliukas.gif

thumbup.gif

as megstu tavo bajerius biggrin.gif

QUOTE(rG @ 2012 02 02, 16:06)
na, tu greitai ir keiti biggrin.gif

o tu kaip zuikis i krumus, idedi - isemi, jau tiek buvo kalbeta. WTF?
QUOTE(rG @ 2012 02 02, 16:35)
O šiaip tikrai, skonį palavinti reikia  4u.gif  Nuoširdžiai. Nes taip nejausti ką fotografuoti, tai tikrai dar reikia sugebėti.  Gali dabar pykti, nekęsti, arba gali pamąstyti ir tobulintis. Tau rinktis.

persistengei.
man nera nieko baisiau uz fotografuotus zaisliukus, ausu krapshtukus ar kai ten kremus visokius fotografuoja, arba vaistus a la vibrocil, sudocrem arba dar geriau nuo pilvo putimo. fu man tokios nuotraukos tai tragedija. cia bent jau idomiau buvo parinkta. as ishvis nesuprantu ko prikibot, vel busiu keistuole ar dar kazhkokia, bet man tas sokoladas nesukele nei teigiamu, nei neigiamu emociju. baikit bobelkos, o cia zacepo ieshkot ko gero tongue.gif
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 02 02, 16:26)
as tikrai jusu nesuprantu, sokolado gabalai ir kas cia tokio?

nekreipk demesio. matyt ciocems reikia tiesiog plepejimo objekto. nepulkit cia naujokiu, imkit va kokia senbuve uz atpirkimo ozi bigsmile.gif galit varyt ant manes biggrin.gif pas mane ir taip viskas chrenovai, nepyksiu biggrin.gif
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 15:02)
šeštos ir dešimtos pamokų nuorodos irgi neveikia

nefaina. cia panos tieeek kartais geru, naudingu ir aktualiu nuorodu ideda, reiketu zinoma senas ir neveikiancias trint lauk, det naujas, pildyt, o tai 50% info pirmam psl nera. :/
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 17:12)

dar?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

parodyk tą su žuvim biggrin.gif
Atsakyti