QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:35)
ai, nevaidink
kaip nori, aišku, bet vištų perekšlių temoje kur kas daugiau išmoktum, negu išdidžioje rafinuotoje vienatvėje
oi nigaliuuuu ;]
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 15:58)
čia kai dar šaltukais neskatino noro keiktis
QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 16:12)
ne, nu pypiec, kažkokia atvirų burnų diena
as megstu tavo bajerius
QUOTE(rG @ 2012 02 02, 16:06)
na, tu greitai ir keiti
o tu kaip zuikis i krumus, idedi - isemi, jau tiek buvo kalbeta. WTF?
QUOTE(rG @ 2012 02 02, 16:35)
O šiaip tikrai, skonį palavinti reikia
Nuoširdžiai. Nes taip nejausti ką fotografuoti, tai tikrai dar reikia sugebėti. Gali dabar pykti, nekęsti, arba gali pamąstyti ir tobulintis. Tau rinktis.
persistengei.
man nera nieko baisiau uz fotografuotus zaisliukus, ausu krapshtukus ar kai ten kremus visokius fotografuoja, arba vaistus a la vibrocil, sudocrem arba dar geriau nuo pilvo putimo. fu man tokios nuotraukos tai tragedija. cia bent jau idomiau buvo parinkta. as ishvis nesuprantu ko prikibot, vel busiu keistuole ar dar kazhkokia, bet man tas sokoladas nesukele nei teigiamu, nei neigiamu emociju. baikit bobelkos, o cia zacepo ieshkot ko gero
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 02 02, 16:26)
as tikrai jusu nesuprantu, sokolado gabalai ir kas cia tokio?
nekreipk demesio. matyt ciocems reikia tiesiog plepejimo objekto. nepulkit cia naujokiu, imkit va kokia senbuve uz atpirkimo ozi
galit varyt ant manes
pas mane ir taip viskas chrenovai, nepyksiu
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 15:02)
šeštos ir dešimtos pamokų nuorodos irgi neveikia
nefaina. cia panos tieeek kartais geru, naudingu ir aktualiu nuorodu ideda, reiketu zinoma senas ir neveikiancias trint lauk, det naujas, pildyt, o tai 50% info pirmam psl nera. :/