QUOTE(sayonara @ 2012 02 02, 15:29)
žinai, Tu teisi.
siūlau ateisiančioms kitoms naujokėms graužtukus arba kasdienius įklotus pafotkint. svarbu gi, kad tvarkingi. ir kad kuo lengviau būtų ir, neduok dieve, galvot netektų.
p.s. toną pati užvedei
p.p.s. man trupiniai neestetiški, gabalai neestetiški, medžiaga fonui neestetiška. techniškai lyg ir ok, bet.. nedžiugina.. supranti? fotografijoje estetika yra labai labai labai svarbi.. suprantu, kad pačioje pradžioje sunku jos tikėtis, bet.. nu pasistengti galima ar ne?
QUOTE(Yvette @ 2012 02 02, 15:31)
Kaskart, kai būna tokios foto aš bumbu, bet vistiek būna užskaityta.
Tad reikia tiems, kas užskaito, imti ir susitarti. Tokių foto nebeužskaitom. Nes vienas prieš vėją nepapūsi.
Šitas šokolado foto irgi užskaičiau, bet kaskart vis norisi brūkštelti, pasistenkit.
Patarlė. Ką darai, daryk gerai. Vat.
Tai tada parasykim pirmam puslapy, kad ND turi buti ne tik tvarkingi, bet ir idomus, prasmingi, unikalus ir visaip kitaip puikus... nors man jau irgi noretusi pamatyti senbuviu ND, ar tikrai jie butent tokie ir buvo
Ir vertinkim tada is tiesu nuosekliai, ir visus ND vienodai. Nes dabar viena atnesa tikrai pobaisi ND, net be fokuso, jau nekalbant apie visa kita, ir jis uzskaitomas. Paskui kita atnesa palyginus nebloga, ir visos ima dusauti, kad negerai. Tai man nenuostabu, kad naujokes ir nebezino, ko is ju tikimasi
QUOTE(_buterfly_ @ 2012 02 02, 15:31)
taip ruzavas.
zodziu svarbu uzskaite, eisu toliau mokytis, tik klausimas ar bekelsiu cia ND, tyliai skaiciau ir skaitysiu tema, pasisakitysiu kaip kitas kritikuojat ir uzteks
As tave, zinok, suprantu, nes pati buvau is tu naujokiu, kurios storos skuros neturi. Bet cia jau taip yra - su naujokem nesicackinama. Priprasi. Juolab merginos nepiktos, tik liezuvius astrius turi