Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

seniai ka bedejau. bet kad neatrodyciau, kaip tik vien burbanti, idesiu smile.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Idda @ 2012 02 06, 08:26)
neužskaitau  schmoll.gif  ir per tamsu ir fokuso nera
gražios foto, bet pasikartosiu, kad jei neparašytum kad tai kosmetikos gaminimas, nesuprasčiau  doh.gif

O jei parodyčiau suvirinimo stakles suprastum? Ar jei jų neatpažintum, vis vien sakytum, nu ne, tai neužsiėmimas, nufotkink, kad suprasčiau biggrin.gif Čia ne visiems žinomas užsiėmimas, o darbas tikrai liuks. Na, taip, galima veidą tepti kokiu kremu ar pan., bet vis vien ar suprastum? O gal tai atsipalaidavimo procedūros?
Be to gi aiškus žodis yra sąsiuvinyje - plaukų kremas smile.gif
Žodžiu.

Brum, fainai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rG: 06 vasario 2012 - 08:53
QUOTE(rG @ 2012 02 06, 08:50)
O jei parodyčiau suvirinimo stakles suprastum? Ar jei jų neatpažintum, vis vien sakytum, nu ne, tai neužsiėmimas, nufotkink, kad suprasčiau biggrin.gif Čia ne visiems žinomas užsiėmimas, o darbas tikrai liuks. Na, taip, galima veidą tepti kokiu kremu ar pan., bet vis vien ar suprastum? O gal tai atsipalaidavimo procedūros?
Be to gi aiškus žodis yra sąsiuvinyje - plaukų kremas smile.gif
Žodžiu.
Brum, fainai

taigi nesakiau kad darbas ne liuks, aš manau kad labai liuks 4u.gif čia aišku mano problema, kad nesusidūrusi su tokiu užsiėmimu, todėl ir nesuprasčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 06, 00:27)

Ar ne per daug cia vel visko prideliojau? Mane kazkaip vis traukia prie keturgubu koliazu...  blush2.gif

Panašią mintį rezgiau ir aš užsiėmimų temai, nes labai mėgstu siuvinėti, kažkaip mane labai ramina. ax.gif smile.gif Tik paskutinį darbą siuvinėju jau pusmetį ir pabaigti neišeina. biggrin.gif

brumbrumai, man tai labai patinka. smile.gif

Labas rytas, naktis bemiegė, su kavos puodu prie pc. biggrin.gif Mane pilnatis jau veikia matyt.
Atsakyti
brum, ir man patinka smile.gif graži kūno plastika.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 06, 10:38)
seniai ka bedejau. bet kad neatrodyciau, kaip tik vien burbanti, idesiu smile.gif

Labai faniai, taip romantiskai smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

beveik temą per savaitgalį prikablėjot, gal išprotėjot doh.gif biggrin.gif

nepakomentuosiu, savo laiko gaila šitiek nuotruakų apkomentuot biggrin.gif tik noriu pasakyt, kad naujokės šaunuolės, nes ND pagaliau tvarkingi ir gražūs thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 19:30)
Beje, apie ta Canon 1.4 trapuma tai as tik siame forume isgirdau - kiek skaiciau atsiliepimu angliskai, niekas neuzsimine, kad 1.4 nepatvarus butu. Net keista.

Siaip tai as kuo daugiau skaitau atsiliepimu, tuo labiau imu galvoti, kad pataupysiu pinigus ir pasiliksiu prie 1.8. Nes daug kas sako, kad 1.4 geresnis uz 1.8, bet ne tiek geresnis, kad pasiteisintu trigubai didesne kaina. (Cia apie Canon.) Tai sakau, gal geriau pamazu taupyti 1.2?  g.gif lotuliukas.gif

Aš irgi dar niekad negirdėjau apie canon'o 1.4 penkiasdešimtuko trapumą. blink.gif Normalus tas objektyvas, nepasakyčiau kad laaaaabai jau baisiai jį saugau (žinoma, nemėtau aš jo taipogi biggrin.gif), ir nieko, nėra jokių įbrėžimų ir veikia padoriai. Tik tiek, kad prie atviresnės diafragmos man fokusas gan dažnai nušoka, bet aš linkusi kaltinti save biggrin.gif dar šiek tiek fotoaparatą (crop'as) laugh.gif

Nors va vasarą kalbėjau su tokiu fotografu, pas jį ten technikos visokiausios, du FF bodžius turi, objektyvai L klasės, tai skundės, kad jam 50mm f/1.4 fokusas nušoka ir šiaip jam nelabai patinka biggrin.gif nežinau, savo penkiasdešimtuką aš myliu, bet kai geresnio objektyvo ir bodžio su gera fokusavimo sistema neturėjau, tai palygint negaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 02 05, 22:34)
Atnešu dar savo natūralios kosmetikos laboratorinių bandymų biggrin.gif
Lauksiu bet kokių komentarų, jei š ... tai taip ir sakykit. biggrin.gif

liuks, antra ypač patiko, šaunuolė 4u.gif

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 05, 22:56)
Su paskutiniu sakiniu sutinku  smile.gif Jau sakiau, ne karta bandziau, vis nesigauna, kaip norisi. Bet siaip to pastato visas idomumas ir yra tame, kad tas juodumas toks tirstas, sodrus ir absoliutus, be atspalviu, kaip juodoji skyle kokia... tikrai neina suprast, kas ten per medziaga. Tai sia prasme gal net ir perteikiau ta jo esme netycia  ax.gif O kad per tamsu, tai taip - bet velgi, dar nesu jo maciusi saules nusviesto, is tos puses, nes siaure... gal kada vasara pavyks.
Aciu labai!  4u.gif
Maniau, kad tik as buvau likusi, fb nesinaudojanti... nes visi aplinkui i ji sulinde smile.gif Na ne visi, bet dauguma. O manes netraukia, ir nors tu ka  ax.gif 
As uzskaitau.
Man patinka  smile.gif
Geras... si karta jau as fokusa matau, o ne atvirksciai lotuliukas.gif

žinok aš tik prieš menesi gera pasidaviau ir susikūriau...

QUOTE(Jurzole @ 2012 02 06, 00:27)
Man si savaitgali kurybingumo priepuolis...  doh.gif Tai pabaigai dar atnesu pirmaji bandyma "Uzsiemimu" zaidimui. Kai jau sudeliojau nuotraukas, pamasciau, kad cia daugiau rezultatas matyt negu uzsiemimas... ko gero, reikes dar kazka kito galvoti, gal net kita uzsiemima iliustruot bandyti  ax.gif

Ar ne per daug cia vel visko prideliojau? Mane kazkaip vis traukia prie keturgubu koliazu...  blush2.gif

hm... man kotais nesižiūri ir gal antroj viršuje būtu geriau į adatą fokusas g.gif

QUOTE(paluri @ 2012 02 06, 06:01)
Namie jau ir su 50mm kartais norisi islysti per siena  lotuliukas.gif Reiskia galiu apie si objektyva svajoti. Kadangi jau turiu 50mm 1,8 tai labiau norisi 85mm 1.8 nei 50mm 1.4. Apie Sigma forume daug kas raso, kad sunku rasti su geru fokusu. Tai gal as apsistosiu ties Canon  smile.gif  Vyro bendradarbis skrenda i JAV, galetu parvezti man ta objektyva, nes ten vos ne perpus pigiau. Bet baisoka man dabar del to fokuso, noretusi paciai apziureti ir tik tada pirkti....
Labai grazi, sviesi nuotrauka. Patiko  4u.gif  Bet ar nezinantis suprastu apie ka ji, tai nezinau  blush2.gif

sigma 50mm su fokusu bėdos, o apie 85mmm retai kada teko skaityt kad tokių bėdų turėtu, tai kad dar pagalvok kuri geriau griebti mirksiukas.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 06, 08:38)

patinka. labai plastiškai, grakščiai
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2012 02 06, 08:38)

gražu. pasiilgstu Tavo foto smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2012 02 06, 09:26)
sveikos smile.gif

beveik temą per savaitgalį prikablėjot, gal išprotėjot  doh.gif  biggrin.gif

nepakomentuosiu, savo laiko gaila šitiek nuotruakų apkomentuot  biggrin.gif  tik noriu pasakyt, kad naujokės šaunuolės, nes ND pagaliau tvarkingi ir gražūs  thumbup.gif

jau pabaigiau juostą, galim susitikt biggrin.gif biggrin.gif kaip tik "atšilo" smile.gif
ale pripleškinau bile ko, nes kai toks šaltis, nėra noro fotkint. šeštadienį bile pabaigčiau fotkinau, tai sorry, meno nebus biggrin.gif

QUOTE(je t'aime @ 2012 02 06, 09:26)
Aš irgi dar niekad negirdėjau apie canon'o 1.4 penkiasdešimtuko trapumą.  blink.gif Normalus tas objektyvas, nepasakyčiau kad laaaaabai jau baisiai jį saugau (žinoma, nemėtau aš jo taipogi biggrin.gif), ir nieko, nėra jokių įbrėžimų ir veikia padoriai. Tik tiek, kad prie atviresnės diafragmos man fokusas gan dažnai nušoka, bet aš linkusi kaltinti save biggrin.gif dar šiek tiek fotoaparatą (crop'as) laugh.gif

Nors va vasarą kalbėjau su tokiu fotografu, pas jį ten technikos visokiausios, du FF bodžius turi, objektyvai L klasės, tai skundės, kad jam 50mm f/1.4 fokusas nušoka ir šiaip jam nelabai patinka biggrin.gif nežinau, savo penkiasdešimtuką aš myliu, bet kai geresnio objektyvo ir bodžio su gera fokusavimo sistema neturėjau, tai palygint negaliu biggrin.gif

aš irgi jį labai mylėjau, kol man po dvejų ar kiek metų nepradėjo durnavoti, o paskui ir visai numirė..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 06, 09:42)
aš irgi jį labai mylėjau, kol man po dvejų ar kiek metų nepradėjo durnavoti, o paskui ir visai numirė..smile.gif

numirs tai numirs, zenit'ą su heliosu dar turiu laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2012 02 06, 09:42)

jau pabaigiau juostą, galim susitikt biggrin.gif biggrin.gif kaip tik "atšilo" smile.gif
ale pripleškinau bile ko, nes kai toks šaltis, nėra noro fotkint. šeštadienį bile pabaigčiau fotkinau, tai sorry, meno nebus biggrin.gif

žinok mano mašina kieme užšąlusi ir sulūžusi stovi doh.gif vairo stiprintuvas parėjo per tuos sušiktus šalčius doh.gif tai neturiu kuo nusigauti iki miesto, teks laukt, kol sutaisys man mašiną doh.gif nes su autobusu kokiu ir su vaiku, tai nedrįsčiau per tokį šaltį važiuot biggrin.gif
Atsakyti